reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Po rozmowie z moim S. jeszcze mi smutniej... on wiedział, że będę dziś robić test i nie wiem czy nie jest bardziej zawiedziony niż ja...
Jak dostanę @ to się upiję:) Za te nerwy z dwóch miesięcy:)

kurcze Myniu to jest nie możliwe żeby fasolki nie było

a mnie dzisiaj strasznie telepie i senna jestem ale to przez pogodę pewnie
do @ zostało mi jeszcze cztery dni i jak ją dostanę to też się upję, a coś mam takie przeczucie że przyjdzie

Hej dziewczyny

Mynia może jeszcze za wcześnie na test póki @ nie przyjdzie jest cień szansy

Mgiełka mu Fifiego stworzyliśmy w miesiącu kiedy byliśmy ze sobą tylko dwa razy, więc może akurat się Wam uda

Dziewczyny mam prośbę trzymajcie mocno kciuki bo może dołączę z nowym cyklem do aktywnie się starających tylko oby wszystko wypaliło.

Agnieszko, może nie przyjdzie, bądźmy dobrej myśli :) ja nawet płaczliwa nie jestem, a zawsze jestem już z tydzień przed @ więc pewnie się oprze sprawa o lekarza i nei wiem co on mi zrobi, żeby tą @ wywołac. Kurcze, najgorsze, że nigdy takich problemów nie miałam...

Hej.
Mgiełka będzie dobrze.
Mynia ja w ciągu dalszym trzymam mocno kciuki.
U mnie dzisiaj już 3 dzień już jest spoko:). Jeszcze dwa dni i będzie po wszystkim. Ciekawa jestem czy jeszcze mamy szanse na dzieci a Paweł jest przekonany, że mamy, że będzie dobrze. Jakoś na pewno będzie.
Z moją bratową się widziałam jeszcze dwa miesiące do końca ale już ma taki większy brzuszek i czuć jak się mały wierci. Powybierałyśmy rzeczy te malusie dla małego. Boże jakie cudne te małe ubranka.
;-)

3mam kciuki za testujące!!!!!!

000203FC.gif

Myniu ja też na razie nie mam objawów jak na @ po stracie to w ogóle nie mam objawów ,a tak zawsze bolały mnie piersi to wiedziałam ze sie zbliża a teraz nic

wczoraj wieczorem tylko mie sutki drażniły strasznie i nie mogłam spać a dzisiaj mnie piersi swędzą ale to może być na @ bo mówię że nie wiem jak jej przyjście teraz będzie mi sie objawiać

reklama
Do góry