reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jakoś się skoncentrować nie mogę, smutno mi. Teraz dopiero w sierpniu chyba się z S zobaczę i zaczniemy załatwiać rzeczy związane ze ślubem.Fajnie bo on już ze swojego kraju wziął zaświadczenie o tym, że nie zawierał tam związku małżeńskiego:) O takich rzeczach myśli a pierścionek gdzie? :) Naprawdę jemu może się wydaje, że ten pierścionek to jakoś później niż w naszej tradycji :) Obym się w ogóle doczekała :)

reklama
Mynia oby oby. Bardzo bym chciała drugiego dzieciaczka, żałuje tylko że ten instynkt nie obudził się we mnie jakieś półtora roku temu. Wtedy nie było by takich kombinacji i kalkulacji :-(ale oby wszystko poszło dobrze

Kalkulacje zawsze są... Ja też mam jakieś tam swoje obawy ale prawda jest taka, że dziecko to największe szczęście:)
Ja kiedyś się obawiałam, że nie mam umowy na czas nieokreślony, potem, że nie ma ani mieszkania ani realnych szans na nie ale w końcu odpuściłam, kupiłam pod Warszawą :) Dla dziecka nawet lepiej będzie:) Teraz już nie ma wymówek :) Inna rzecz, że z perspektywy czasu cieszę się, że nie mam dziecka z moim byłym, już nawet nie kwestia tego że się rozstaliśmy ale teraz wiem, że gdyby łączyło nas dziecko to lekko bym z nim nie miała.

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i liczne gratulacje :) mocno trzymam && żeby na forum zrobiło się zupełnie czerwono a temat zamiast staranek zmienił się na przyszłe mamy, a co :) Właśnie wróciłam z usg, na którym ginka widziała moją małą fasolkę :) powiedziała że ciąża jest pojedyncza i żywa. Z tego całego stresu zapomniałam zapytać czy widać było serduszko ale skoro mówi że żywa to chyba biło co nie? heh... stwierdziła też, że ciąża jest młodsza niż 7 tydzień i 6 dni o jakieś 1,5-2 tyg. Na początku troche się wystraszyłam, ale potem sobie pomyślałam że przecież tydzień ciąży liczy się od ostatniej miesiączki a do zapłodnienia doszło później po jakiś 2 tyg. (u mnie akurat to 17 dzień cyklu) więc logiczne że ciąża jest młodsza. Czy dobrze to rozumuję ? pomóżcie ;/

reklama
Ja juz oficjalnie zaczęłam urlop hurra.
Myniu przykro mi,że teścior negatyw i Mgiełka...dziewczyny ja mimow szystko 3mam kciuki za pozytyw :tak:
Królewno ja łykam clo 15 min po posiłku ( tak jest najlepiej żeby żołądka nie podrazniło i nie było mdłości) ale i tak mnie muli ze 3 godziny może nie są to mocne mdłości ale takie ciut delikatne. Za to głowa nie boli.

Do góry