reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu kiedy ja naprawdę tak lubię fotki kotków i nie tylko :-)
U nas dzisiaj zupka botwinkowa na wiosenno lub kotlet z ziemniaczkami i koperkiem plus surówka do wyboru.
Myniu napisz jak poznałaś swojego S. :-)

reklama
A my dzisiaj zamawiamy pizze. ale Mynia proszę Cię jak możesz wyślij mi przepis na te Twoje pulpety rybne, bo mnie taka ochota naszła że szooook i jutro zrobię na obiad. Mam też ochotę na krewetki w mleku kokosowym.

zamówiłam jedną pizzę z gyrosem a drugą z kurczaczkiem... :) bo mój A lubi gyrosa a ja kurczaka na pizzy więc zamawiamy zawsze dwie i zostają do odgrzania na następny dzień :-)

Dziewczyny, poznaliśmy się w autobusie:) zaczepił mnie. Ja miałam wtedy chłopaka ale jakoś nam się nie układało (w sumie to tylko dwa miesiące z nim byłam, taka nieudana próba), a z S. spotykałam się po koleżeńsku na początku. Tzn dla mnie to było po koleżeńsku, trochę z ciekawości, żeby poznać inną kulturę, inną muzykę, wszystko inne. On podejrzewam, że nie po koleżeńsku się spotykał skoro mnie sam w tym autobusie zaczepił:)

Agacynda:) proszę Cię bardzo :) Koty kuchenne Oczka: Gotowanie na okrągło: kulki rybne z mozzarellą i koperkiem
Ja robiłam jako kotleciki bo nie chciałam smażenia w pełnym tłuszczu uskuteczniać:) A Ty mi na pizzę narobiłaś ochoty.

reklama
Do góry