reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ALG jeśli temperatura sie utrzyma wyżej przez kilka dni to w 18 dc chyba bedziesz miec granice wyższych temp ;p

reklama
Kurcze Myniu jak to jedna no nie możliwe ;(
a mnie dzisiaj jak wstałam od razu zaczął boleć brzuch to pomyślałam sobie ze @ przyszła szybciej ale patrze ze nie
kurcze zaspałam dzisiaj z mierzeniem temp ale tylko 50 minut a na broszurce jest napisane że do 1,3

Hej kochane :)

Poczytuje Was od czasu do czasu.... i postanowiłam trochę się odezwać bo się za Wami stęskniłam... opadły trochę emocje :)

15 czerwca idziemy z mężem do lekarza i liczę ogromnie, że będzie już wszystko dobrze i że będę mogła do Was wrócić na stałe :)

Witam nowe staraczki... widzę, że jest nas to coraz więcej :)

Życzę wszystkim samych II kreseczek...

Mimo, iż nie mierzę temp już to liczę na to, że nadzieja wygra i w końcu niespodziewanie i mi spóźni się @ :)

Karola witaj trzymamy kciuki za powodzenie w leczeniu męża
Ja już w pracy szybciej się czymś zajmę to nie będe tak myśleć
kurcze muszę zaczać diete, jak skupie się na czymś innym niż ciąża to chyba będzie lepiej dla mojej glowy,
chyba zaczynam odpuszczać , miałam tyle czasu a sie nie udało teraz niestety umowa na czas okreslony mnie goni
ehh szkoda mi słów

ALG jak patrzyłam na ten test godzinę póxniej to nic się nie pojawiło więc chyb a jednak nic z tego :)
No trudno nie tym razem. Jest oczywiście jakiś cień szansy, dopóki nie ma @ ale dwa tygodnie mniej więcej po owu to już powinien test wyjść a nawet jeśli owu była później to i tak nici z tego bo później się nie kochaliśmy więc... Mam tylko nadzieję, że dostanę tej @, przecież po luteinie powinna przyjść małpa jedna :(
Testy raczej wychodzą fałszywie negatywne jeśli się za wcześnie zrobi a patrząc na mój wykres to chyba nie jest za wcześnie... dupa... niech chociaż ta @ przyjdzie... dziś 8 dzień po odstawieniu luteiny, jutro na pewno nie przyjdzie bo temperatura dziś nie spadła ale może jeszcze w sobotę... jak nie to będę musiał iść do lekarza w poniedziałek. Ehhh smutno mi

Karola:) Fajnie, że jesteś, też trzymam kciuki

Aha jeszcze miałam napisać, że znowu miałam to kucie w środku, aż musiałam ukucnąć, normalnie same mi się kolana z bólu zgięły

Ostatnia edycja:
Mynia powtorzysz test i bedzie super :-)

Karola super ze jestes. Trzymam kciuki za dobre wyniki &&&

Mgielko przestan sie tak katowac. Mam wrazenie ze masz takie cisnienie ze Ci po prostu ta ciaza nie wychodzi. Odpusc troche. Zajmij sie czyms, znajdz sobie hobby to przestaniesz sie tak strasznie skupiac na zajsciu.

Dzięki Agacynda:) Ale myślę że nie, jakby miał wyjść to by wyszedł już. Teraz tylko bym chciała @ dostać żeby nie musieć po lekarzach latać i prochów brać :(
Jak się czujesz, brzuszek lepiej?

nie katuje sie tylko sie cholera faszeruje tym clo
i zaczynam to w dupie mieć , bo i tak lipa i tak a właściwie to chyba pomału będe znikać ze starań przez tą umowę, tylko o to mi chodziło żeby sie załapać na świadczenia a teraz to już robie się pomału za późno, miałam czas od października więc teraz to już koniec , w następnym cyklu nie biorę clo, jak pisałam wcześniej to był ostatni dzwonek, mąż od Lipca będzie na drugm koncu Polski i tak będzie aż do 28września więc tylko raz na miesiąc się zobaczymy
tak więc nie to że się tłumacze ale było tyle czynników za tym żeby się udało że troche się mi nie dziw że miałam ciśnienie, a teraz to mam to w dupie ! ooo
papa

reklama
Tak Myniu, dziekuje, znacznie lepiej. Chyba po prostu wczoraj z kawa przesadzilam. Nie z iloscia tylko z moca tej kawy.

Mgielka mi chodzi tylko o to zebys troche odpuscila, bo tak kurczowo sie trzymasz tych terminow ze nie wyjdzie. Daj sobie na luz. Skoro lekarz Ci clo zalecil to powinno pomoc a do lipca masz jeszcze troche czasu zeby zajsc w ciaze.

Do góry