reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pajkaa nie zaszkodzi ja je pochłaniałam i synek dużo i zdrowy po prostu masz zapotrzebowanie na białko,
robin jak by mi zależało to nawet 27 kwietnia no ale skoro pomieszało się to wiesz....

Pajeczko pozdrowienia dla Ciebie!!!

Lopop jakis nieszczęsny rocznik z Nas, że ta droga do dzidzi taka skąplikowana!!!

reklama
chyba nie ale zapytaj ginki ja w ciazy codziennie jadlam na sniadanie 1 lub 2 serki homogenizowane :-)

ja pochlanialam rolmopsy . ogorki kwaszone generalnie wszystko co kwasne i zupe pomidorowa chociaz nie lubie no i kukurydze :)

Pajeczko pozdrowienia dla Ciebie!!!

Lopop jakis nieszczęsny rocznik z Nas, że ta droga do dzidzi taka skąplikowana!!!

ja uslyszalam od mojej ginki ze tak to jest z tymi ciazami po 30 :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!

ja uslyszalam od mojej ginki ze tak to jest z tymi ciazami po 30 :(

Mój gin mi powiedział, że najlepszy wiek dla kobiety to 22 ja mu na to zeby mi tego nie mówił bo mam ochotę zabic M ( bo on nie chciał wcześniej dzieci), a lekarz mi na to żebym lepiej M nie mordowała bo jak wyjde z kicia to na dzieci będzie na pewno za późno
:-):-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witamy Państwa bardzo serdecznie:)

Jesteśmy studentkami UŁ i prowadzimy badania wśród internautów badające postawy odnośnie alternatywnych form prokreacji.
Byłybyśmy bardzo wdzięczne za uzupełnienie ankiety, która znajduje się w linku poniżej:

eBadania.pl - Badania ankietowe online

badanie jest całkowicie anonimowe, a jego wyniki służyć będą wyłącznie w celach naukowych.

Z góry dziękujemy za poświęcony czas:)

No i proszę Lenka w ciąży!!! Gratulacje!!! Jak to się stało miała jakies przeczucia!!!
nie miala bo byla chora i lekarz mowil ze boboseksy nic niedadza bo na antybiotykach byla t u niespodzianka a test zrobila tylko dlatego ze niewiedziala czy juz moze zaczac brac kolejny lek czy nie i 2 krechy i leku juz niepotrzebowala

Mój gin mi powiedział, że najlepszy wiek dla kobiety to 22 ja mu na to zeby mi tego nie mówił bo mam ochotę zabic M ( bo on nie chciał wcześniej dzieci), a lekarz mi na to żebym lepiej M nie mordowała bo jak wyjde z kicia to na dzieci będzie na pewno za późno
:-):-):-D

:-D

dziewczyny mam pytanko do dziewczyn ktore braly lutke czy sa jakies skutki uboczne ?
czy jakies dziwne objawy ?

Witamy Państwa bardzo serdecznie:)

Jesteśmy studentkami UŁ i prowadzimy badania wśród internautów badające postawy odnośnie alternatywnych form prokreacji.
Byłybyśmy bardzo wdzięczne za uzupełnienie ankiety, która znajduje się w linku poniżej:

eBadania.pl - Badania ankietowe online

badanie jest całkowicie anonimowe, a jego wyniki służyć będą wyłącznie w celach naukowych.

Z góry dziękujemy za poświęcony czas:)
ja juz wypelnilam i bardzo chetnie wypelniam ankiety :-D

reklama
Do góry