ja tez hihihihiSama bym się chciała tak pochorować
reklama
Ok zmykam,bo G. wrócił i idziemy się kąpać.
Dobrej nocki wszystkim!
Dobrej nocki i spokojnej przede wszystkim!!!
ja tez hihihihi
Żabka a jak tam Twoje ziółka???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie czekam do srody na testa a tak po za tym ucze sie grac na gitarze i jezdze na rynki zeby niemyslec o zafasolkowaniu no ale jak mnie dzis ten jajnik nawala tak mocno to trudno niemyslec ;-)zabko a co u ciebie ??? bo tak cichutko siedzisz
a u mnie czekam do srody na testa a tak po za tym ucze sie grac na gitarze i jezdze na rynki zeby niemyslec o zafasolkowaniu no ale jak mnie dzis ten jajnik nawala tak mocno to trudno niemyslec ;-)
i jak nauka na gtarze , moja corka tez sobie brzdaka
no wlasnie jak tu nie myslec , nie da sie , jak sie na cos czeka
a w pracy pomimo zapierdzielu tez sie mysli
no pilam do owu a chcialam pic caly cykl ale pozniejjuz mi sie niechcialoŻabka a jak tam Twoje ziółka???
;-)Witam "babolki" :-)
już po pracy i po zakupach i wsio ogarnięte
temp ładnie wzrosła o 0,2 dziś było 36,3
a mam pytanko czy ta temp będzie rosła dalej no chyba powinna co?
kuje mnie lewy jajnik nadal a dziś w pracy to nawet mnie taki skurcz złapał pod brzuchem że jakby tam w środku w psioszce ;-)
co tam u Was opowiadać cioci
kuje mnie lewy jajnik nadal a dziś w pracy to nawet mnie taki skurcz złapał pod brzuchem że jakby tam w środku w psioszce ;-)
no pare razy dziennie ale zawsze sie pomysli hihihihi a nauka jak narazie ucze sie chwytow ale przez te rynki mammalo czasu na naukewogole ten tydzien mam caly zajety moze w przyszlym bede miala wiecej czasui jak nauka na gtarze , moja corka tez sobie brzdaka
no wlasnie jak tu nie myslec , nie da sie , jak sie na cos czeka
a w pracy pomimo zapierdzielu tez sie mysli
;-)Witam "babolki" :-)
hej batonik
no pare razy dziennie ale zawsze sie pomysli hihihihi a nauka jak narazie ucze sie chwytow ale przez te rynki mammalo czasu na naukewogole ten tydzien mam caly zajety moze w przyszlym bede miala wiecej czasu
no to kochana za miesiac dajesz nam koncercik
reklama
jakis modek sie schlal i taki psikus zrobildziewczyny czy ja dobrze widze iz zmienila sie nazwa naszego watku ????
kwietnioweczki 2010
cos nie kumam hihiihi ,
tak szybko?????ja niewiem jak dlugo sie uczy grac na gitarze ....no to kochana za miesiac dajesz nam koncercik
Podziel się: