reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jakis modek sie schlal i taki psikus zrobil

;-)Witam "babolki" :-)

już po pracy i po zakupach i wsio ogarnięte :tak:

temp ładnie wzrosła o 0,2 dziś było 36,3
a mam pytanko czy ta temp będzie rosła dalej :baffled: no chyba powinna co? :baffled:
kuje mnie lewy jajnik nadal a dziś w pracy to nawet mnie taki skurcz złapał pod brzuchem że jakby tam w środku w psioszce ;-)

co tam u Was opowiadać cioci :-D
wiesz co do tempki to tobie nie pomoge ,
u mnie tez dziwne bole podbrzusza , ciagniecie od srodka dziwny bol jak na .... , ale ostatnio tez tak bylo wiec , juz sie nie zastanawiam co to na co
batonik my jakos podobnie na tym samym wozku

nio ja tez zauważyłam !!!
Muszę zmykać dziewczynki zajrzę do Was w niedzielę papapa

no to trzymaj sie kochana do poklikania , mnie w niedziele nie bedzie bo na chrzciny smigamy

baj baj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się wieczorowo!!

Agutka życzę zdrówka dla niuni!! moja mała tez ostatnio była na antybiotyku a teraz znowu pojawił sie kaszel:( i nosek zapchany.Tez nie lubię jak mała choruje

Żabka to razem testujemy!!

no ciekawe kiedy ja zakumam hihi jak narazie umiem nastroic gitare ze stroikiem i pare chwytow :-)

no kochana jak umiesz nastrioc to juz polowa sukcesu bo z gitarka to jest tak ze chwytow mozna sie nauczyc ale stroic to juz trzeba ze sluchu , ja kiedys na organach gralam i calkiem dobrze mi szlo ale dalam spokoj po podstawowce

Witam się wieczorowo!!

Agutka życzę zdrówka dla niuni!! moja mała tez ostatnio była na antybiotyku a teraz znowu pojawił sie kaszel:( i nosek zapchany.Tez nie lubię jak mała choruje

hej hej :)

Witam się wieczorowo!!

moja mala tak samo ale to przez te antybiotyki oslabione sa

a kiedy testujemy ????

no kochana jak umiesz nastrioc to juz polowa sukcesu bo z gitarka to jest tak ze chwytow mozna sie nauczyc ale stroic to juz trzeba ze sluchu , ja kiedys na organach gralam i calkiem dobrze mi szlo ale dalam spokoj po podstawowce
ja stroje ze stroikiem

ogladam hausa i rycze jak bober :-(

Witam się.

Lena GRATULACJE

Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.

Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.

moja mala tak samo ale to przez te antybiotyki oslabione sa

a kiedy testujemy ????

Bidulki żeby tylko sie nie rozchorowały.

Ja mam termin @ na niedziele.a kiedy chcesz bo ja mam zapas testów:)ale muszę się przyznać że jak przysłali mi te testy we wtorek to jednego zrobiłam i nic nie było:(

Witam się.

Lena GRATULACJE

Agutko, Kinga dużo zdrówka dla Waszych Bąbelków.

Aga, a Ty podajesz Zuzi probiotyk razem lub zaraz po antybiotku? Bo mnie kiedyś zaprzyjaźniona farmaceutka powiedziała, żeby probiotyk zażywać przynajmniej godzinę przed lub po antybiotyku, a potem lekarz to potwierdził.

Ja też chcę synka Filipka:)

reklama
Bidulki żeby tylko sie nie rozchorowały.

Ja mam termin @ na niedziele.a kiedy chcesz bo ja mam zapas testów:)ale muszę się przyznać że jak przysłali mi te testy we wtorek to jednego zrobiłam i nic nie było:(
no ja mam termin na srode ale tosia ma na niedziele wiec moge z wami bo tez mam chyba jeszcze 5 sztuk hihiihihi

Do góry