reklama
cześć jak Ciebie już długo tutaj nie widziałamCześć Wszystkim Staraczkom!!!
co u siostry?
Witam sie ponownie :-)
no heja Robin , miło Cię "widzieć" a tak wolgole to hej hej wszystkim Paniom ;-)Cześć Wszystkim Staraczkom!!!
cześć erbaWitam sie ponownie :-)
no heja Robin , miło Cię "widzieć" a tak wolgole to hej hej wszystkim Paniom ;-)
cześć erba
czesc słonce:-) co tam ???
hm, dalej czekam lepiej napisz co u Ciebie jak po spotkaniu w szkole u córyczesc słonce:-) co tam ???
hej co tam u ciebie dlugo cie niebyloCześć Wszystkim Staraczkom!!!
U mnie dziewczynki nic nowego, siorka była u lekarza i lekarka mówi, że gózek może byc od hormonów i dostała skierowanie do poradni piersi, ale sie uspokoiła!!!
Ja piję ziółka i mocno wierzę w ich moc!!!
Nie idę narazie na inseminację bo w martwym punkcie utkwiła sprawa mojej pracy i oddaje sprawy naturze a moze po ziółkach się uda!!! Ale jezeli za 3 m-ce nie będzie efektów to ide na inseminację!!!
Ja piję ziółka i mocno wierzę w ich moc!!!
Nie idę narazie na inseminację bo w martwym punkcie utkwiła sprawa mojej pracy i oddaje sprawy naturze a moze po ziółkach się uda!!! Ale jezeli za 3 m-ce nie będzie efektów to ide na inseminację!!!
reklama
hm, dalej czekam lepiej napisz co u Ciebie jak po spotkaniu w szkole u córy
po zebranku wszystko si , mloda dobrze sie uczy takze tu problemow nie ma , ale za to kase musze szykowac na wycieczke na wyjsie do opery , na zdjecia , na birety , na impre konczaca podstawowke masakra normalnie 400 setki zejda jak nic
hmmm
Podziel się: