reklama
ja zobacze u nas ale dopiero po niedzieli bo mala chora i zdomu niemoge sie ruszac a w srode znow na kontroleWitam się porannie. :-)
Kurcze,wczoraj znowu mnie prawy jajnik bolał. Ale z fasolki nici pewnie,bo cycochy delikatnie pobolewają,jak to na @ u mnie... :-(
Za oknem dziś szaro - buro,bleeeeeeeee!
My też i to na dodatek w domu. W dużym gościnnym pokoju u moich Dziadków. :-)
Kurcze,zaglądnęłam na allegro,żeby zorientować się w cenie firanek,które chcę kupić Zuzi do nowego pokoju. ;-) W Castoramie ostatnio widziałam po 28zł/mb... A na allegro taka sama za ... 8zł/mb!!!
FIRANKI DISNEY na180cm.AUTA,KUBUŚ,PUCHATEK !!! (976578349) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko kurcze, one są z takiej mlecznej "markizety żakardowej", a ja chciałabym zwykłe z tymi nieszczęsnymi Carsami.
Jakby któraś gdzieś u siebie w mieście w jakimś sklepie widziała takie zwykłe żakardowe firanki z Carsami - dajcie mi znać proszę po ile,ok? :-) Będę meeeeeeeeega wdzięczna!!!
kochana ty z dietka sobie jeszcze daj spokoj poczekaj na pozytywny test albo @ bo wtedy bedzie pewnosc i na spokojnie ja zacznieszja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic
chyba dzisiaj nie wezme dupka juz i zaczne diete kopenhaska... moze uda mi sie choc schudnac do sukienki slubnej ... :-(
fajowe to usg trojwymiarowe jak dzidzia bedzie wieksza to super bedzie wygladacmissiiss na razie wstrzymaj się z tą dietą. Poczekaj na teściory.
no u mnie tez i w 1 ciazy wlasnie sreduszko niebilo i dlatego uznano poronienie :-(A dlaczego dopiero wtedy go słucha?
Przecież,to podstawa wizyty... Przynajmniej u mnie tak było,że na każdej wizycie lekarz słuchał serca dzidzi...
a ja niemam tvn a chetnie bym poogladala :-(Ja go właśnie w DD wypatrzyłam. Świetny z nigo specjalista.
A przy chłopaku jakie jest bcie serduszka ?!?
to ja takie chce hiii bede to pamietac i jak zajde to bede pytac i serduszko jak szybko bije hihihihiPoniżej tego 140. ;-)
brawa dla mezczyzny wielki plus dla niego uczuciowy jest a taki widosk i slyszenie serduszka to najwiekszego twardziela zwali z nog i rozmiekczy :-)Ciekawe czy się sprawdzi i w moim przypadku. Swoją drogą dzisiaj pierwszy raz słyszałam o takim wyznaczniku.
Cześć batonik :-)
Ale to miło jest posłuchać. :-) mój W. wczoraj puścił łezkę jak usłyszał bijące serduszko.
to zapytaj moze zrobia w koncu to dla nich zarobekagutka zuzia wymiata :-) fajnei jak ten obrusik wciagnela
mysza robie od czwartku dzien w dzien... tylko w tamtej ciazy mi dopiero 12 dni po owu wyszedl blady dzisiaj mam 10 dni od owu... ale watpie ze wyjdzie w niedziele
a zrobilam nowa sukieneczke jest na watku talentowym
teraz jak pojde na bete to juz mi nie zrobia na dzisiaj co nie ??
za szybko ten testa szczegolnie mnie bola kolo sutka nie moge sie dotknac!juz z tydzien tak mam!no ale testa jak robilam 3 dni temu to byl negatywny,nigdy mnie tak nie bolaly,jak juz to troszeczke i 3 dni przed@
no to kochana o 17:15 chce tu widziec piekny wynik dodatni :-):-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(
bo ci zaraz klapsa dam zajmioj sie czyms do tej 17-tej bo zwariujeszdzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!! chpc i tak mam zle przeczucie...
oj nieladnie zawsze znikasz jak ja sie pojawiam i sie mijamy hihihi zartuje jedz na zakupy niema nic przyjemniejszego dla kobiety niz zakupy ;-)Zmykam kochane :-)
W. przyjechał i wyciąga mnie na zakupy.
Wpadnę po powrocie.
Missiiss cały czas trzymam kciukasy. &&&&&&&&&&&&&&&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!
Trzymam kciuki za Twoja betke!!!:-)
A u mnie - no coz... Rano zlawila sie @
Ostatnie cykle trwaly 28 dni, ten 26... Ale to dobrze, ze obsuwa w ta strone;-) I szybciej beda kolejne staranka
Juz Ci gdzies pisalam, ze wsio kupilam na allegro i w pasmanteri. A "album" jest zrobiony z pocietego duzego brystolu i polaczony kolkami kupionymi rowniez na allegrow ogole chce sie zabrac za ten scrabbooking niedlugo ale to powyplacie nakupuje sobei jakis rzyczy tylko bede miala sprawe do macku gdzie to mozna kupic takie pierdulki no i taki album...
Ja wyczytalam, ze jak kobietra ma za wysoki testosteron to ma tradzik i dermatolog nie moze wtedy pomoc...Dziewczynki zapytam Was wszystkie o taką jedną rzecz.czy znacie jakieś dobre sposoby na trądzik? bo borykam się z tym od lat.jak brałam tabletki wszystko się uspokoiło, a teraz z miesiąca na miesiąc jest gorzej a ja już nie powinnam mieć tego problemu.kiedyś lekarze mi niestety nie pomogli, faszerowali mnie wciąż nowymi wynalazkami a i tak było źle.dlatego boję się znów zacząć do nich łazić może słyszałyście o jakichś sposobach domowych albo ogólnodostępnych bo ja już czuję się tak brzydka i nie kobieca przez to paskudztwo,że szok;(
Ostatnie cykle trwaly 28 dni, ten 26... Ale to dobrze, ze obsuwa w ta strone;-) I szybciej beda kolejne staranka
dziewczynki zrobiłam test owulacyjny i wyszla uśmiechnieta gęba (wczoraj był negatywny) czyli w ciągu 24-36 będzie owulka :-) wniosek z tego ze ja mam bardzo pozne owulki :-) i cykle powinny byc dluzsze a nie 28 dni hihihi
powiedziałam mojemu W. że jutro ma szykować jajka bo imprezka będzie ;p
zjem obiadek i do was wpadne na dluzej
MISSS babo jak tam beta
MISSS babo jak tam beta
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wróciłyśmy wymęczone z budowy,G. jeszcze coś tam szpachluje,Zuzia się kąpie,a ja się szykuję,bo chcemy dziś jechać do Tesco na zakupy - Zuzia ma umówiony wieczór z Babcią. :-)
Kochana,ale to są z woalu. ;-)
Ja chcę zwykłe żakardowe - takie typowe firanki,jak się kupuje,tylko że z Carsami. ;-)
Łoooo,dawaj znać!!! :-)
Jeeeea,to extra owocnej imprezki! :-)
Napisałam do Miss smska i mi odpisała,że jedzie do domu autobusem i po drodze odbierze wyniki i da mi znać,co i jak. ;-)
Miss,&&&&&!!!
a sa Agus zerknij tylko trzeba zadzwonic i podpytac czy maja na stanie
FIRANKA Kubus CARS Barbie Spiderman Princess USZYT (976598597) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana,ale to są z woalu. ;-)
Ja chcę zwykłe żakardowe - takie typowe firanki,jak się kupuje,tylko że z Carsami. ;-)
:-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(
Łoooo,dawaj znać!!! :-)
dziewczynki zrobiłam test owulacyjny i wyszla uśmiechnieta gęba (wczoraj był negatywny) czyli w ciągu 24-36 będzie owulka :-) wniosek z tego ze ja mam bardzo pozne owulki :-) i cykle powinny byc dluzsze a nie 28 dni hihihi
MISSS babo jak tam beta
Jeeeea,to extra owocnej imprezki! :-)
Napisałam do Miss smska i mi odpisała,że jedzie do domu autobusem i po drodze odbierze wyniki i da mi znać,co i jak. ;-)
Miss,&&&&&!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!
Juz Ci gdzies pisalam, ze wsio kupilam na allegro i w pasmanteri. A "album" jest zrobiony z pocietego duzego brystolu i polaczony kolkami kupionymi rowniez na allegro
Ja wyczytalam, ze jak kobietra ma za wysoki testosteron to ma tradzik i dermatolog nie moze wtedy pomoc...
zdecydowanie wole krótsze cykle niż spozniającą się @ ;-)
dobre podejście
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
zdecydowanie wole krótsze cykle niż spozniającą się @ ;-)
dobre podejście
Chyba jak każda,a przynajmniej większość z nas. :-) ;-)
Chyba jak każda,a przynajmniej większość z nas. :-) ;-)
Agutka masz info od miss ??
Scully
mamusia :)
Dzidziuś pięknie rośnie i już mierzy 1,76cm :-) serduszko bije 166 bpm :-) Dr potwierdził że wszystko się prawidłowo rozwija. Wyniki badań też ok.
A oto mój Skarbuś :-)
A tutaj akcja bijącego serduszka :-)
Następna wizyta dopiero 6.05 i wczoraj podjeliśmy decyzję u ginka że będziemy robić wtedy badania prenatalne.
ślicznia dzidzia
jacoś nie mogę wejść, bo pisze, że błąd na ich stronie może później ;-)
to pożegnaj się z nią, bo pewnie zobaczysz ją za 9 m-cy ;-)
MISSS babo jak tam beta
super może progesteron powinnaś brać na dłuższą II fazę (na podtrzymanie)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Tosia,jeszcze nie,a zaraz kurna wychodzę.
Scully,ostatnio coś im się zacina,wystarczy odświeżyć stronkę. :-)
Scully,ostatnio coś im się zacina,wystarczy odświeżyć stronkę. :-)
Podziel się: