reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zmykam kochane :-)

W. przyjechał i wyciąga mnie na zakupy.
Wpadnę po powrocie.

Missiiss cały czas trzymam kciukasy. &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witam się porannie. :-)
Kurcze,wczoraj znowu mnie prawy jajnik bolał. :baffled: Ale z fasolki nici pewnie,bo cycochy delikatnie pobolewają,jak to na @ u mnie... :-(

Za oknem dziś szaro - buro,bleeeeeeeee! :dry:

My też i to na dodatek w domu. :-D W dużym gościnnym pokoju u moich Dziadków. :-)

Kurcze,zaglądnęłam na allegro,żeby zorientować się w cenie firanek,które chcę kupić Zuzi do nowego pokoju. ;-) W Castoramie ostatnio widziałam po 28zł/mb... A na allegro taka sama za ... 8zł/mb!!! :szok:

FIRANKI DISNEY na180cm.AUTA,KUBUŚ,PUCHATEK !!! (976578349) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko kurcze, one są z takiej mlecznej "markizety żakardowej", a ja chciałabym zwykłe z tymi nieszczęsnymi Carsami. :sorry2: :-p
Jakby któraś gdzieś u siebie w mieście w jakimś sklepie widziała takie zwykłe żakardowe firanki z Carsami - dajcie mi znać proszę po ile,ok? :-) Będę meeeeeeeeega wdzięczna!!! :tak: :tak: :tak:
ja zobacze u nas ale dopiero po niedzieli bo mala chora i zdomu niemoge sie ruszac a w srode znow na kontrole
ja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego :( gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic :(

chyba dzisiaj nie wezme dupka juz i zaczne diete kopenhaska... moze uda mi sie choc schudnac do sukienki slubnej ... :-(
kochana ty z dietka sobie jeszcze daj spokoj poczekaj na pozytywny test albo @ bo wtedy bedzie pewnosc i na spokojnie ja zaczniesz
missiiss na razie wstrzymaj się z tą dietą. Poczekaj na teściory.
fajowe to usg trojwymiarowe jak dzidzia bedzie wieksza to super bedzie wygladac
A dlaczego dopiero wtedy go słucha? :szok:
Przecież,to podstawa wizyty... Przynajmniej u mnie tak było,że na każdej wizycie lekarz słuchał serca dzidzi...
no u mnie tez i w 1 ciazy wlasnie sreduszko niebilo i dlatego uznano poronienie :-(
Ja go właśnie w DD wypatrzyłam. Świetny z nigo specjalista.

A przy chłopaku jakie jest bcie serduszka ?!?
a ja niemam tvn a chetnie bym poogladala :-(
Poniżej tego 140. ;-)
to ja takie chce hiii bede to pamietac i jak zajde to bede pytac i serduszko jak szybko bije hihihihi
Ciekawe czy się sprawdzi i w moim przypadku. Swoją drogą dzisiaj pierwszy raz słyszałam o takim wyznaczniku.

Cześć batonik :-)

Ale to miło jest posłuchać. :-) mój W. wczoraj puścił łezkę :szok: jak usłyszał bijące serduszko.
brawa dla mezczyzny wielki plus dla niego uczuciowy jest a taki widosk i slyszenie serduszka to najwiekszego twardziela zwali z nog i rozmiekczy :-)
agutka zuzia wymiata :-):-D fajnei jak ten obrusik wciagnela :-D

mysza robie od czwartku dzien w dzien... tylko w tamtej ciazy mi dopiero 12 dni po owu wyszedl blady dzisiaj mam 10 dni od owu... ale watpie ze wyjdzie w niedziele :sorry:

a zrobilam nowa sukieneczke :) jest na watku talentowym :)

teraz jak pojde na bete to juz mi nie zrobia na dzisiaj co nie ??
to zapytaj moze zrobia w koncu to dla nich zarobek
a szczegolnie mnie bola kolo sutka nie moge sie dotknac!juz z tydzien tak mam!no ale testa jak robilam 3 dni temu to byl negatywny,nigdy mnie tak nie bolaly,jak juz to troszeczke i 3 dni przed@
za szybko ten test
:-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja :cool: w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(
no to kochana o 17:15 chce tu widziec piekny wynik dodatni :-)
dzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!! :) chpc i tak mam zle przeczucie...
bo ci zaraz klapsa dam zajmioj sie czyms do tej 17-tej bo zwariujesz

Zmykam kochane :-)

W. przyjechał i wyciąga mnie na zakupy.
Wpadnę po powrocie.

Missiiss cały czas trzymam kciukasy. &&&&&&&&&&&&&&&&
oj nieladnie zawsze znikasz jak ja sie pojawiam i sie mijamy hihihi zartuje jedz na zakupy niema nic przyjemniejszego dla kobiety niz zakupy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!
w ogole chce sie zabrac za ten scrabbooking niedlugo ale to powyplacie nakupuje sobei jakis rzyczy tylko bede miala sprawe do macku gdzie to mozna kupic takie pierdulki no i taki album...
Juz Ci gdzies pisalam, ze wsio kupilam na allegro i w pasmanteri. A "album" jest zrobiony z pocietego duzego brystolu i polaczony kolkami kupionymi rowniez na allegro:tak:

Trzymam kciuki za Twoja betke!!!:-)

Dziewczynki zapytam Was wszystkie o taką jedną rzecz.czy znacie jakieś dobre sposoby na trądzik? bo borykam się z tym od lat.jak brałam tabletki wszystko się uspokoiło, a teraz z miesiąca na miesiąc jest gorzej a ja już nie powinnam mieć tego problemu.kiedyś lekarze mi niestety nie pomogli, faszerowali mnie wciąż nowymi wynalazkami a i tak było źle.dlatego boję się znów zacząć do nich łazić:( może słyszałyście o jakichś sposobach domowych albo ogólnodostępnych bo ja już czuję się tak brzydka i nie kobieca przez to paskudztwo,że szok;(
Ja wyczytalam, ze jak kobietra ma za wysoki testosteron to ma tradzik i dermatolog nie moze wtedy pomoc...

A u mnie - no coz... Rano zlawila sie @
Ostatnie cykle trwaly 28 dni, ten 26... Ale to dobrze, ze obsuwa w ta strone;-) I szybciej beda kolejne staranka:tak:

dziewczynki zrobiłam test owulacyjny i wyszla uśmiechnieta gęba :) (wczoraj był negatywny) czyli w ciągu 24-36 będzie owulka :-) wniosek z tego ze ja mam bardzo pozne owulki :-) i cykle powinny byc dluzsze a nie 28 dni hihihi
powiedziałam mojemu W. że jutro ma szykować jajka bo imprezka będzie ;p

zjem obiadek i do was wpadne na dluzej :)

MISSS babo jak tam beta

Wróciłyśmy wymęczone z budowy,G. jeszcze coś tam szpachluje,Zuzia się kąpie,a ja się szykuję,bo chcemy dziś jechać do Tesco na zakupy - Zuzia ma umówiony wieczór z Babcią. :-)

Kochana,ale to są z woalu. ;-)
Ja chcę zwykłe żakardowe - takie typowe firanki,jak się kupuje,tylko że z Carsami. ;-)

:-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja :cool: w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(

Łoooo,dawaj znać!!! :-)

dziewczynki zrobiłam test owulacyjny i wyszla uśmiechnieta gęba :) (wczoraj był negatywny) czyli w ciągu 24-36 będzie owulka :-) wniosek z tego ze ja mam bardzo pozne owulki :-) i cykle powinny byc dluzsze a nie 28 dni hihihi

MISSS babo jak tam beta

Jeeeea,to extra owocnej imprezki! :-)

Napisałam do Miss smska i mi odpisała,że jedzie do domu autobusem i po drodze odbierze wyniki i da mi znać,co i jak. ;-)

Miss,&&&&&!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!

Juz Ci gdzies pisalam, ze wsio kupilam na allegro i w pasmanteri. A "album" jest zrobiony z pocietego duzego brystolu i polaczony kolkami kupionymi rowniez na allegro:tak:

Trzymam kciuki za Twoja betke!!!:-)

Ja wyczytalam, ze jak kobietra ma za wysoki testosteron to ma tradzik i dermatolog nie moze wtedy pomoc...

Ostatnie cykle trwaly 28 dni, ten 26... Ale to dobrze, ze obsuwa w ta strone;-) I szybciej beda kolejne staranka:tak:

zdecydowanie wole krótsze cykle niż spozniającą się @ ;-)
dobre podejście :)

Dzidziuś pięknie rośnie i już mierzy 1,76cm :-) serduszko bije 166 bpm :-) Dr potwierdził że wszystko się prawidłowo rozwija. Wyniki badań też ok.
A oto mój Skarbuś :-)
A tutaj akcja bijącego serduszka :-)
Następna wizyta dopiero 6.05 i wczoraj podjeliśmy decyzję u ginka że będziemy robić wtedy badania prenatalne.

ślicznia dzidzia :tak:

:-D :cool2: :cool2: :cool2: :-D

A teraz idziemy na podwórko. :-)

jacoś nie mogę wejść, bo pisze, że błąd na ich stronie :confused2: może później ;-)

to pożegnaj się z nią, bo pewnie zobaczysz ją za 9 m-cy ;-)

MISSS babo jak tam beta

super :tak: może progesteron powinnaś brać na dłuższą II fazę (na podtrzymanie) :confused:

reklama
Do góry