reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a tak w ogóle to witam się niedawno wrocilam z moich wojazy....
naciesze sie mezulkiem krociutko bo w srode wyjezdza i do konca kwietnia go nie bedzie buuuuuuu.....

czekam az z pracy wroci....
ehhh....

czy sa jakies nowe fasolki od wtorku????

Cześć betusia !

To staranek w tym cyklu nie będzie jak mężuś w rozjazdach ? Czy się będziecie w międzyczasie widzieć ?

:-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja :cool: w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(

Cześć betusia !

To staranek w tym cyklu nie będzie jak mężuś w rozjazdach ? Czy się będziecie w międzyczasie widzieć ?

no niestety nie bedzie :(
nie ma szans bo bedzie 700km od wawy i to za daleko aby jechac na weekend wiecej czasu strace bowiem w drodze do niego :(

chyba ze jakims cudem udaloby sie np w srode w 11dc ale watpie w to bo ja mam dluuugie cykle.....

ale dzis jak wracalam to widzialam ze 3 bociany hehehe moze to jakis znak ale na nastepny cykl :)
zobaczymy co ma byc to bedzie

czesc dziewczyna juz was prawie nadrobilam,piekny dzien u mnie jest sloneczny 18 stopni wysprzatalam sobie sypialnie caly ranek,zauwazylam ze moje cyce so wieksze bolace juz prawie tydzien nie wiem dlaczego?okkres mam miec 15 kw,nigdy mnie tak nie bolaly,muglby to byc jakis objaw?dziekuje za odpowiedzi:-(

Mnie też zawsze bolały kilka dni przed okresem tak ze 2-3 dni a teraz bolały mnie dobre 2 tygodnie przed terminem @ i bolą do dzisiaj. Także moim zdaniem jesteś na najlepszej drodze do fasolki, czego ci ogromnie życzę:)))

:-) udalo mi sie bete zrobic i bede miala wynik po 17stej ;-) cieklawe czy sie bede tez tak cieszyla jak dbiore ja :cool: w ogole tej normalnejbety nie zrobilam bo by byla na poniedzialek dopiero to jest jsakies samo hcg oszczegolowe za 40 zl ktore tez pokaze ciaze jakby byla o to mam wlasnie na dzis.... a trzeslam sie jak galareta podczas obierania ale nie z bolu tylko ze strachu przed wynikami :-(
To trzymam kciuki ogromnie mocno!! Daj znać koniecznie zaraz jak odbierzesz wyniki :) Przesyłam fluidkiiiiiiiiiii

to trzymam kciuki :) i jestem dobrej mysli :)

Mysza84 a jak Ty sie czujesz????

a tak w ogóle to witam się niedawno wrocilam z moich wojazy....
naciesze sie mezulkiem krociutko bo w srode wyjezdza i do konca kwietnia go nie bedzie buuuuuuu.....

czekam az z pracy wroci....
ehhh....

czy sa jakies nowe fasolki od wtorku????
Cześć słonko:) to naciesz się Mężusiem bo tyle czasu nie będziecie się widzieli,że na pewno mocno zatęsknicie:) ale jak wróci, to tacy stęsknieni na pewno całkiem nieświadomie poczniecie fasolinke;)

no to czekamy razem z Tobą na wyniki betki kochana i trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry