reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak się tej markizecie przyjrzałam to ona wygląda jak normalna firanka ale trochę gęściejsza. ja mam w domu podobną- tyle że bez samochodzików ;-);-);-) i bardzo fajna jest. nie robi się brudna tak szybko i w sumie wystarczy ją dać do ciepłej wody i cały kurz spływa:tak::tak::tak::tak:

reklama
kurcze, agutka, to problem. obeszłam wszystkie możliwe sklepy z firankami, allegro tez całe przetrzepałam i nie ma takich normalnych firanek z carsami :-( wszystkie są te takie mleczne, tiulowe albo te markizety czy jakoś tak. wydaje mi się że do pokojów dziecięcych głownie z takiego materiału robią, bo on jest antyalergiczny, jeszcze coś tam anty i dużo światła przepuszcza i powietrza. ale jak gdzieś znowu będę to przy okazji mogę pooglądać :-)

missis mnie też się wydaje że to ciąża- mega wczesna, bo sama piszesz że 10dpo ale ciąża. poczekaj do terminu @ i powtórz betkę albo czułego sikacza zrób. a dupka nie odstawiaj w żadnym razie, bo on również wpływa na podtrzymanie ciąży. trzymam kciuki &&&&&&& oby się potwierdziło :-)
ale mississ jeszcze niewziela dupka wiec juz moze niech niebierze najlepiej niech zadzwoni do gina czy ma to w koncu brac czy nie i co i jak

dzieki dziewczyny
ja na poczatku myslalam ze to sie liczy od okresu a tu zonk bo wychodzi ze od okresu to by byl 3-4 tydzien i tam pisalo 1500 - ilustam wiec sobie mysle kurde ja w 4-5tc od okresu liczac tyle nie mialam no i sie okazalo ze to od zaplodnienia od owulki no licmy i od owulki prawdopodobnej mi wychodzi 10 dni czyli tydzien i 3 dni :p :) czyli 1,3 ;-)

nie chce sie nakrecac bo jak mi maz pieknie powiedzial ze alfe moge miec podwyzszona... glupek
babka powiedziala nie jest ujemna ale super dodatnia tez nie ... trzeba poczekac do poniedzialku i wtedy pojsc na bete normalna a nie jakiec total hcg masakra jakas!!! taka wkurzona bylam a teraz patrze a to od owulki bo kosmiczne hcg by bylo dla 4 tygodnia od okresu ja pamietam ze w 3-4 tc od okresu mialam 82bhcg a po tygodniu juz 1400 cy jakos tak czyli w 6 tc od okresu to skad by mis ie wzielo do cholery w 4 tc 1500 :eek:
kurde nadzieja jest ... i zawsze umiera ostatnia a brzuch dalej boli cycki mniej zylki sa moze jest nadzieja i zyje ladnie w brzuszku

dzieki dziewczyny
ja na poczatku myslalam ze to sie liczy od okresu a tu zonk bo wychodzi ze od okresu to by byl 3-4 tydzien i tam pisalo 1500 - ilustam wiec sobie mysle kurde ja w 4-5tc od okresu liczac tyle nie mialam no i sie okazalo ze to od zaplodnienia od owulki no licmy i od owulki prawdopodobnej mi wychodzi 10 dni czyli tydzien i 3 dni :p :) czyli 1,3 ;-)

nie chce sie nakrecac bo jak mi maz pieknie powiedzial ze alfe moge miec podwyzszona... glupek
babka powiedziala nie jest ujemna ale super dodatnia tez nie ... trzeba poczekac do poniedzialku i wtedy pojsc na bete normalna a nie jakiec total hcg masakra jakas!!! taka wkurzona bylam a teraz patrze a to od owulki bo kosmiczne hcg by bylo dla 4 tygodnia od okresu ja pamietam ze w 3-4 tc od okresu mialam 82bhcg a po tygodniu juz 1400 cy jakos tak czyli w 6 tc od okresu to skad by mis ie wzielo do cholery w 4 tc 1500 :eek:
kurde nadzieja jest ... i zawsze umiera ostatnia a brzuch dalej boli cycki mniej zylki sa moze jest nadzieja i zyje ladnie w brzuszku

trzymam kciuki :-)

biore dupka od 3 dni :) pomagam jej troszku :p o ile jest ale zecie mnie nakrecily szok !!!!!!!!!

agutka a taka bylas wesola jak rozmawialismy przez tel... co ta mama twoja nabroila .... a mialy byc mile zakupy...: (

zabka obysci emialy wszystkie racje ze to mega wczesna ciaza!!!!! bow sumie by sie zgadzalo ze 1.3 tygodnia tylko nie mam minimum a ciut wiecej :)

dzieki za kciuki jej ale ja bym chciala!!!!! no ale kurde po co ninby ten brzuchol by bolal !!!:(

ha, wiedziałam że bierzesz dupka. bo pisałaś że nie wiesz czy go brać dalej czy odstawić. moim zdaniem dupek wpływa na podtrzymanie fasolki jak jest, albo na przywołanie @. a w twoim przypadku fasolka. mimo wszystko lepiej dryndnąć do gina to niech się fachowiec wypowie. ale fajnie. będziecie mieli ślub już w 3 :-)

dzieki dziewczyny

nie chce sie nakrecac bo jak mi maz pieknie powiedzial ze alfe moge miec podwyzszona... Glupek
babka powiedziala nie jest ujemna ale super dodatnia tez nie ... Trzeba poczekac do poniedzialku i wtedy pojsc na bete normalna a nie jakiec total hcg masakra jakas!!! Taka wkurzona bylam a teraz patrze a to od owulki bo kosmiczne hcg by bylo dla 4 tygodnia od okresu ja pamietam ze w 3-4 tc od okresu mialam 82bhcg a po tygodniu juz 1400 cy jakos tak czyli w 6 tc od okresu to skad by mis ie wzielo do cholery w 4 tc 1500 :eek:
Kurde nadzieja jest ... I zawsze umiera ostatnia a brzuch dalej boli cycki mniej zylki sa moze jest nadzieja i zyje ladnie w brzuszku
kochan przestan gdybac i nadziejowac jestes w ciazy i koniec kropka niech to dotrze w koncu do ciebie :-) a w poniedzialek beta to tylko formalnosc bedzie :-)

biore dupka od 3 dni :) pomagam jej troszku :p o ile jest ale zecie mnie nakrecily szok !!!!!!!!!

agutka a taka bylas wesola jak rozmawialismy przez tel... Co ta mama twoja nabroila .... A mialy byc mile zakupy...: (

zabka obysci emialy wszystkie racje ze to mega wczesna ciaza!!!!! Bow sumie by sie zgadzalo ze 1.3 tygodnia tylko nie mam minimum a ciut wiecej :)

dzieki za kciuki jej ale ja bym chciala!!!!! No ale kurde po co ninby ten brzuchol by bolal !!!:(
brzuch boli bo macica sie powieksza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zabka rzuce ci sie chyba zaraz na szyje :D za te slowa :) dziekuje kochana... ja strasznie bym chciala ale narazie musze troche stonowac emoocje bo wszystko sie okaze w poniedzialek no wew troek bo we wtorek bede miala normalny wynik z normalnej bety :)

bunia bo mialam odlozyc dzisiaj al emowie a wezme jesszce dzisiaj no i wzielam i narazie wezme do wtorku...

a macicas boli w tmtej ciazy tez bolala ale nie od tak wczesnych dni... z reszta kurde od czego innego by bolala :-) nie no mialam sie nie nakrecac :-);-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAMA05 wiem wiem i bardzo dziekuje ale jeszcze nie puszczajcie kciukow bo kurka wiecie to nie jest na 100% pewne ... wynik jest ale jak to ta alfa hcg jest podwyzszona ?? no dobra juz nie mozdze :) no ale okaze sie wszystko we wtorek albo w niedziele lub w poniedzialek z testa zwyklego :0)

Do góry