reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss to świetnie!!! Trzymam bardzo mocno kciukasy &&& musi się udać &&&
Będziesz dzwonić czy musisz tam jechać ?

betusia 700 to jeszcze nie tak daleko...a połowa drogi to 350 :-) więc to już wogóle malutko. Bociany tak sobie nie latają... :p

reklama
dzieki jestescie wielkie!!!!!!!!!!!! :) chpc i tak mam zle przeczucie...

ja tez trzymam kciuki do 17 i czekam az napiszesz,ja tez bym chciala tak poleciec no ale poczekam,poniewaz tak szybko u mnie nie robia noi kosztuje 45 euro,wiec nie latam tak,a tak wogole test kosztuje 18 euro wiec czekam do@15 i puzniej zrobie,4 zmarnowalam tesciory teraz sie powtrzymuje troche a jestem niecierpliwa tak jak ty, ok trzymam kciukay za ciebie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imagesCAKEWAXV..jpg

Cześć słonko:) to naciesz się Mężusiem bo tyle czasu nie będziecie się widzieli,że na pewno mocno zatęsknicie:) ale jak wróci, to tacy stęsknieni na pewno całkiem nieświadomie poczniecie fasolinke;)

no oby oby :) moze sie wreszcie uda
a co tam u Ciebie ?
bo nie nadrobie wszystkiego....

mysl pozytywnie!!! cale wiem ze to nie jest łatwe....
jestem z Tobą :)
missiiss to świetnie!!! Trzymam bardzo mocno kciukasy &&& musi się udać &&&
Będziesz dzwonić czy musisz tam jechać ?

betusia 700 to jeszcze nie tak daleko...a połowa drogi to 350 :-) więc to już wogóle malutko. Bociany tak sobie nie latają... :p
:) nie stwierdzilismy ze nie ma co :) wytrzymamy mimo wszystko ....
no wlasnie siedzialy w gniazdach :) a jak jechalam na szkolenie to widzialam tez ze dwa a w poniedzialek jak wracalam ze Świąt to jeden brodził...

ale to oznaka wiosny.....
szkoda ze nie fasolki...
A dziękuję...poza standardowymi mdłościami i wzdęciami nic mi większego nie dolega. Najważniejsze że dzidziuś pięknie rośnie, serduszko bije i wyniki wychodzą dobrze :-)
no odnalazalm zdjatko cudnie gratuluje z calego serduszka i ciesze się iii juz sama bym tak chciala... ale mam nadzieje ze juz niedlugo :)
ja tez trzymam kciuki do 17 i czekam az napiszesz,ja tez bym chciala tak poleciec no ale poczekam,poniewaz tak szybko u mnie nie robia noi kosztuje 45 euro,wiec nie latam tak,a tak wogole test kosztuje 18 euro wiec czekam do@15 i puzniej zrobie,4 zmarnowalam tesciory teraz sie powtrzymuje troche a jestem niecierpliwa tak jak ty, ok trzymam kciukay za ciebie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zobacz załącznik 234211

ja w poprednim cyklu zmarnowalam tez 3 łacznie z tym clearblue elektroniznym... :(
a ja wierze ze sie Tobie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
żadnych złych przeczuć!!! nie ma wyników, nie ma gadania;) życzę dużo cierpliwości i trzymam dalej kciuki&&&&&&&&&&&&&&& :)

lenka najlepiej cos do zmywania twarzy jakis tonic albo zel do mycia i krem moze na noc bo mocniejszy. podejrzewam ze to wydatek oko 120 zl
no cena średnia, podejrzewam że u dermatologa też bym dostała recepty na wcale nie tańsze leki, przynajmniej kiedyś sporo pieniążków na to szło.ale na razie wezmę może próbki bo nie wiem czy w dalszym ciągu mnie te kosmetyki nie uczulają.dzięki:)

no oby oby :) moze sie wreszcie uda
a co tam u Ciebie ?
bo nie nadrobie wszystkiego....
no pewnie,że się uda.w odpowiednim czasie i miejscu;)
u mnie kochana lipka, choruję sobie także pewnie też nic z tego w tym cyklu nie wyjdzie;( ale mój M twierdzi,że to pewnie dlatego, że drugie dziecko też musi być ze stycznia tak jak tatuś;) wredny jest bo ja z trzema koziorożcami w domu nie wytrzymam:D

ide sobie polezec bo intensywny wyjazd byl....
moze sie zdrzemne .... tylko z kudlatym trzeba wyjsc... :) niech sobie siknie ;)

żadnych złych przeczuć!!! nie ma wyników, nie ma gadania;) życzę dużo cierpliwości i trzymam dalej kciuki&&&&&&&&&&&&&&& :)

no cena średnia, podejrzewam że u dermatologa też bym dostała recepty na wcale nie tańsze leki, przynajmniej kiedyś sporo pieniążków na to szło.ale na razie wezmę może próbki bo nie wiem czy w dalszym ciągu mnie te kosmetyki nie uczulają.dzięki:)

no pewnie,że się uda.w odpowiednim czasie i miejscu;)
u mnie kochana lipka, choruję sobie także pewnie też nic z tego w tym cyklu nie wyjdzie;( ale mój M twierdzi,że to pewnie dlatego, że drugie dziecko też musi być ze stycznia tak jak tatuś;) wredny jest bo ja z trzema koziorożcami w domu nie wytrzymam:D

:) no to pieknie by bylo :) ale to choroba przeszkadza?????moze jednak nie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:) no to pieknie by bylo :) ale to choroba przeszkadza?????moze jednak nie...
tak mi się wydaje,że jak jestem chora to się u mnie fasolina nie zagnieździ a poza tym nie mam siły na przytulanka odkąd zachorowałam czyli od poniedziałku.dziś 22 dc u mnie.i co najgorsze biorę antybiotyk bo inaczej lekarz powiedział,że mi nie przejdzie bo zbyt poważna sprawa a zna mnie od lat to musi mieć rację niestety:(

Zmykam dziewczynki bo moja Mała się do mnie przykleiła a ja chora jestem przecież, także trzeba jej coś wykombinować do zabawy;) i muszę już powoli zacząć się uczyć do sesji letniej bo zapowiada się bardzo ciężka.buziaki

Do góry