reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
napewno mu powiem a nawet bede tego rzadala !!!!!
a ja jak sie czuje... nie wem co jakis czas cycki mnie bez dodtykania tak kluja troche tzn sutki no i swedza mnie cycki ale nie na okraglo tylko co jakis czas... tempka rano 36,8. w dzien tzn przed chwilka sobie zmierzylam bo sobie leze i szydelkuje i jest 37,20... wiem ze tempka w dzien nie ma znaczenia duzego ale z czyms moj organizm musi walczyc skoro mam stan podgoraczkowy ciagle w ciagu dnia... ogolnie brzuch tylko czasem zaboli a tak w ogole ogolm stracilam juz nadzieje... poszlabym dzisiaj na bete rano jakby wyplata byla a tak jak dostane w poludnie to wynikow juz dzisiaj nie bede miala... nie wiem czego sie juz spodziewac... wolalabym juz dostac okresu jakos by tak calenerwy splynely ze mnie a tu biore dupka i pewnie jeszcze dluzej jej nie bedzie moglam go nie zaczynac brac a teraz sie boej z ejka moze cos tam jest t jak odloze to ucieknie... i badz tutaj madrym...
a ja jak sie czuje... nie wem co jakis czas cycki mnie bez dodtykania tak kluja troche tzn sutki no i swedza mnie cycki ale nie na okraglo tylko co jakis czas... tempka rano 36,8. w dzien tzn przed chwilka sobie zmierzylam bo sobie leze i szydelkuje i jest 37,20... wiem ze tempka w dzien nie ma znaczenia duzego ale z czyms moj organizm musi walczyc skoro mam stan podgoraczkowy ciagle w ciagu dnia... ogolnie brzuch tylko czasem zaboli a tak w ogole ogolm stracilam juz nadzieje... poszlabym dzisiaj na bete rano jakby wyplata byla a tak jak dostane w poludnie to wynikow juz dzisiaj nie bede miala... nie wiem czego sie juz spodziewac... wolalabym juz dostac okresu jakos by tak calenerwy splynely ze mnie a tu biore dupka i pewnie jeszcze dluzej jej nie bedzie moglam go nie zaczynac brac a teraz sie boej z ejka moze cos tam jest t jak odloze to ucieknie... i badz tutaj madrym...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A teraz idziemy na podwórko. :-)
Mysza84
Fanka BB :)
A testa nie robiłaś ?!? CHoć w sumie jeszcze za wcześnie chyba.
Nie denerwuj się i poczekaj do tej niedzieli.
Agutka świetna Zuzolinka :-) a te jej włoski...mmm...
Nie zapomniała nawet o odkurzeniu lampy
Nie denerwuj się i poczekaj do tej niedzieli.
Agutka świetna Zuzolinka :-) a te jej włoski...mmm...
Nie zapomniała nawet o odkurzeniu lampy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczynki:-)
Pogoda piękna a ja się kiszę w domu:-( alergia mnie dopadła, pierwszy raz w życia aż taka, że kicham non stop, jeszcze te zatoki i angina...po prostu żyć nie umierać
papa jeszcze raz duzo zdrówka
a co do lekarzy to zgadzam sie z Toba w 100%...jak się dobrego znajdzie to jakaś nadzieja odżywa w człowieku...i tak lopop straraj się myśleć
dziękuję Wam dziewczynki:-)Oj zazdroszcze tego wolnego. Ja sie na nie szykuje od wakacji i jakos mi nie po drodze;-)
Ciesze sie, ze z kropeczka wszystko oki
Ja wlasnie po to mierze ta tempke, zeby nie miec zludzen i nie swirowac jak sie np cykl poprzesuwa... I tak jak piszesz, moge sie oswoic z mysla, ze @ czai sie tuz za rogiem...
Bidulka:-( To kuruj sie, aby moc sie znowu wziasc do roboty
bardzo mądrze postępujesz kochana.mi lekarz kazał się normalnie ruszać jak z ciążą jest wszystko ok.moja bratowa całą ciążę przespała, mimo że była ona jak najbardziej w porząsiu i teraz ma ogromną nadwagę i ogromne rozstępy.wiadomo każda kobieta to inaczej przechodzi ale mój lekarz ciągle powtarzał: ciąża to nie choroba.i nawet jak byłam w 7 miesiącu to nie chciałam zwolnienia ze szkoły bo czułam się dobrze.teraz siedzę w domu z małą więc jak zajdę to obowiązkowo jakieś spacery i ćwiczenia.olkale będziesz piękną i zdrową mamąbo mi chodziło o to, ze nic na pocieszenie nie napisałam...no a wsumie pozytywne jest to, ze w końcu udało ci sie trafic do dobrego...jestem o tym przekonana...ta wysyłka wyniku, tylko mi to potwierdza lopop wszystko sie ułozy w końcu ...mozę już za miesiac...a jaka jest norma w fazie poowulacyjnej na tym wyniku?
ja trochę zaczęłam ćiwczyć takie leekie ćwiczenia na pośladki, uda, trochę na plecy i lekkie rozciaganie...
mam też w domu orbiterka więc tak 30-60 min bede wolnym tempem chodziła...brakuje mi ruchu...
Tosia to ja poproszę takiego kopa w tyłek bo jakieś doły mnie nachodzą:-(hehe no cozywiście zaraz pasa wyciagne i kazdej herbatke paskową na dupsko zapodam !!! :-)
jesteś jak najbardziej normalna słońce.z takim podejściem lepiej jest żyćTylko nie mnie!!! Ja nie zasluzylam. Wiem, ze jutro przylezie @, ale jakos nie mam z tego powodu dola i nie marudze... Z rana mialam kilka czarnych mysli, ale juz mi przeszlo... Jakas nienormalna chyba jestem
fasolinka kochana...rozpływam się po raz kolejny...:-) Myszko cieszę się, że wszystko u Ciebie i Maluszka w porząsiu i również życzę pięknego dnia.Witajcie Kochane!
Dziękuję Wam bardzo za kciukaski :-) jak zwykle pomogły :-)
Dzidziuś pięknie rośnie i już mierzy 1,76cm :-) serduszko bije 166 bpm :-) Dr potwierdził że wszystko się prawidłowo rozwija. Wyniki badań też ok.
A oto mój Skarbuś :-)
A tutaj akcja bijącego serduszka :-)
Następna wizyta dopiero 6.05 i wczoraj podjeliśmy decyzję u ginka że będziemy robić wtedy badania prenatalne.
A teraz zmykam poczytać co u Was.
Pięknego dnia życzę!
widziałam go również:-) widać że się facet zna na rzeczy i mądre teorie wygłaszał właśnie na temat jedzenia i aktywności kobiet w ciąży.facet ma powołanie.Missiiss pewnie sprawdzał wcześniej czy bije...tylko może dźwięku mój dr ma taki sprzęt że świetnie słychać. I znowu nagrał mi filmik i teraz to już słychać bardzo - głośno i wyraźnie.
Mój ginek jest właśnie w DD TVN :-)
Pogoda piękna a ja się kiszę w domu:-( alergia mnie dopadła, pierwszy raz w życia aż taka, że kicham non stop, jeszcze te zatoki i angina...po prostu żyć nie umierać
Myszko nie było mnie bo święta mnie pochłonęły bez reszty a tu u mamy przygotowań było co nie miaraCześć Lenka :-)
dawno Cię nie widziałam, ale mnie też ostatnio często nie było.
Co poza alergią i kichanie u Ciebie kochana ?
u mnie w tym cyklu chyba nic z tego przez to chorowanie;( były przytulańce ale mieliśmy dalej praktykować i się rozchorowałam także wątpię,żeby w chorym ciele się zadomowił fasolinek
a jak Ty się czujesz słonko? bo Maluszek widzę w porząsiu a mamusia?
missiiss1301
agutka zuzia wymiata :-) fajnei jak ten obrusik wciagnela
mysza robie od czwartku dzien w dzien... tylko w tamtej ciazy mi dopiero 12 dni po owu wyszedl blady dzisiaj mam 10 dni od owu... ale watpie ze wyjdzie w niedziele
a zrobilam nowa sukieneczke jest na watku talentowym
teraz jak pojde na bete to juz mi nie zrobia na dzisiaj co nie ??
mysza robie od czwartku dzien w dzien... tylko w tamtej ciazy mi dopiero 12 dni po owu wyszedl blady dzisiaj mam 10 dni od owu... ale watpie ze wyjdzie w niedziele
teraz jak pojde na bete to juz mi nie zrobia na dzisiaj co nie ??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza84
Fanka BB :)
Myszko nie było mnie bo święta mnie pochłonęły bez reszty a tu u mamy przygotowań było co nie miara
u mnie w tym cyklu chyba nic z tego przez to chorowanie;( były przytulańce ale mieliśmy dalej praktykować i się rozchorowałam także wątpię,żeby w chorym ciele się zadomowił fasolinek
a jak Ty się czujesz słonko? bo Maluszek widzę w porząsiu a mamusia?
A dziękuję :-) ja się czuję ok. Męczą mnie standardowe dolegliwości, a najbardziej wzdęcia. Wczoraj ginek mi powiedział że mogę brać espumisan :-) więc dzisiaj zakupię i będę łykać, bo czasami przez ten wydęty brzuch nic mi się robić nie chce.
Badania też na razie wychodzą super. Na następnej wizycie będzie to usg genetyczne i od razu badania prenatalne bo się zdecydowałam na nie. Więc pewnie stresu mi nie zabraknie, ale wierzę w moje dziecię.
agutka zuzia wymiata :-) fajnei jak ten obrusik wciagnela
No najlepsza byłaby betka. Jak dzisiaj masz mieć kaskę to może zadzwoń i zapytaj czy Ci jutro nie zrobią, bo te laby są całodobowe. Powiedz że nie mogłaś zrobić dzisiaj a Ci bardzo zależy bo nie wiesz czy masz tabletki brać dalej. Może okażą się łaskawi i zrobią Ci tą betkę.
reklama
missiiss1301
mam kase i ide sie zapytac o albo zadzonie wlasnie moze zrobie dzisiaj a tego nie trzeba na czczo robic co nie ??
Podziel się: