reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja nie miałam nigdy takiego typowego trądziku więc dokładnie Ci nie powiem.
Moja znajoma chodziła do kosmetyczki na kwasy i pięknie wyleczyła sobie buźkę. Z tego co pamiętam to robi się je albo na wiosnę albo jesienią. Na pewno nie w lecie.
Też ostatnio słyszałam o tych kwasach ale teraz już za późno na to bo za duże słońce jest;( wiem, że jak zajdę w ciążę to będę miała pewnie spokój na te parę miesięcy a potem mi dobierze ginek znów jakieś anty, tylko tym razem lżejsze niż ostatnio.bo niestety jak na razie tylko one działają na mój nieszczęsny trądzik:( a teraz wiszę w próżni anty absolutnie nie a antybiotykami nie chcę żeby mnie faszerowali.porażka normalnie:/

reklama
Agutka ręce opadają...wszystko opada jak się czyta jaka jest sprawiedliwość.

Lenka myślisz że już jest za późno ?!? Może zapytaj w jakimś dobrym salonie to Ci doradzą.

Dzięki Lenko. :-)
Surówka z pekińskiej,kukurydzy i papryki - bo taką najbardziej lubi moja Córa. :-D
Co do gwałciciela. Moja kuzynka zna bardzo dobrze jedną z ofiar. Tak,z ofiar. Policja niestety wszystkim poszkodowanym tak namieszała w głowach,że się biedne wszystkiego wyparły. I niestety teraz mają przez to nieprzyjemności. Wiesz czemu? Bo sobie szanowni panowie nie mogli poradzić i go złapać! A wiesz dlaczego? Bo okazuje się,że to syn kogoś "z ważnych". Wie,gdzie uciec,wie,jak działać,żeby go nie znaleźli.
I dlatego taki jest "finał" tej sprawy...
Dobre rzeczy lubi Twoja córcia:) też bym zjadła taką suróweczkę i może nawet zrobię do obiadku:)
Kochana tak myślałam,że z tą sprawą coś jest nie tak.nie chciało mi się wierzyć,że nagle tyle kobiet zmówiło się i zaczęło kłamać.cała ta historia jest dziwna.jest afera i nagle cisza nic się nie dzieje.dlatego pytam Ciebie bo Ty słyszałaś od różnych osób o tej sprawie a ja tylko z telewizji. Straszne rzeczy dzieją się w naszym kraju.i jak my mamy się tutaj czuć bezpiecznie?

Agutka ręce opadają...wszystko opada jak się czyta jaka jest sprawiedliwość.

Lenka myślisz że już jest za późno ?!? Może zapytaj w jakimś dobrym salonie to Ci doradzą.
Ostatnio pytałam kuzynkę kosmetyczkę bo ona mi o tym powiedziała to stwierdziła,że teraz byłoby to ryzykowne i musiałabym uciekać przed słońcem przez długi czas:(

Idę nakarmić moją Julę zupką.potem się odezwę kochane:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ta moja Kuzynka mieszka praktycznie płot w płot z jedną z poszkodowanych... Więc informacje są potwierdzone... Ach Boże,Dziewczyny... Niby teraz nic się nie dzieje. Ale ja w to wątpię. Po prostu o tym nie piszą,nie mówią głośno... Beznadzieja...

Aż się wierzyć nie chce że takie rzeczy się jeszcze dzieją...

Missiiss poszłaś na tą betkę ?!?

Czy Svensonka coś się ostatnioe oddzywała ? Dawno też Pajki nie widziałam...

Lenka moze to nie jest tani sposób ale wiem ze bardzo dobrze sie sprawdza seria vichy normaderm.
Jestem farmaceuta i znam wiele osob które pieknie wyleczyly buzie tymi preparatami. Minus jest taki ze nie sa tanie. Co o tym myslisz??

Ta moja Kuzynka mieszka praktycznie płot w płot z jedną z poszkodowanych... Więc informacje są potwierdzone... Ach Boże,Dziewczyny... Niby teraz nic się nie dzieje. Ale ja w to wątpię. Po prostu o tym nie piszą,nie mówią głośno... Beznadzieja...
To jest naprawdę nie do pomyślenia, żeby takie sytuacje w ogóle miały miejsce.aż przykro o tym mówić;( nikt nie myśli o bezpieczeństwie, jak zwykle czekają nie wiadomo na co i jak zwykle brak im dowodów, jasne...szkoda słów i nerwów na to wszystko:/ dzięki Agutka za wyjaśnienie.

Aż się wierzyć nie chce że takie rzeczy się jeszcze dzieją...

Missiiss poszłaś na tą betkę ?!?

Czy Svensonka coś się ostatnioe oddzywała ? Dawno też Pajki nie widziałam...
no właśnie co się u nich dzieje? mam nadzieję, że wszystko ok tylko po prostu nie mają czasu żeby zaglądać.

Lenka moze to nie jest tani sposób ale wiem ze bardzo dobrze sie sprawdza seria vichy normaderm.
Jestem farmaceuta i znam wiele osob które pieknie wyleczyly buzie tymi preparatami. Minus jest taki ze nie sa tanie. Co o tym myslisz??
Kiedyś, wiele lat temu kosmetyki tej firmy mnie uczulały.ale byłam wtedy bardzo młoda.mogłabym spróbować, tylko rzeczywiście z tego co słyszałam ceny są zabójcze.a jakie konkretnie produkty masz na myśli kochana?

czesc dziewczyna juz was prawie nadrobilam,piekny dzien u mnie jest sloneczny 18 stopni wysprzatalam sobie sypialnie caly ranek,zauwazylam ze moje cyce so wieksze bolace juz prawie tydzien nie wiem dlaczego?okkres mam miec 15 kw,nigdy mnie tak nie bolaly,muglby to byc jakis objaw?dziekuje za odpowiedzi:-(

pallissa bolące, powiększone i niedotykalskie piersiątka to jeden z pierwszych objawów ciąży. Do 15 już niedaleko więc &&& za fasolinkę :-)

reklama
pallissa bolące, powiększone i niedotykalskie piersiątka to jeden z pierwszych objawów ciąży. Do 15 już niedaleko więc &&& za fasolinkę :-)

a szczegolnie mnie bola kolo sutka nie moge sie dotknac!juz z tydzien tak mam!no ale testa jak robilam 3 dni temu to byl negatywny,nigdy mnie tak nie bolaly,jak juz to troszeczke i 3 dni przed@

Do góry