To bardzo się cieszę, że mamunia ma się dobrze a co do dolegliwości to pewnie,że czasem trzeba się wspomóc jakimiś lekami, zwłaszcza że ginek sam proponuje.a badaniami się na razie nie denerwuj skarbie, pamiętaj że masz pozytywnie myśleć wtedy wszystko będzie dobrze i dzidziuś będzie spokojny i zadowolonyA dziękuję :-) ja się czuję ok. Męczą mnie standardowe dolegliwości, a najbardziej wzdęcia. Wczoraj ginek mi powiedział że mogę brać espumisan :-) więc dzisiaj zakupię i będę łykać, bo czasami przez ten wydęty brzuch nic mi się robić nie chce.
Badania też na razie wychodzą super. Na następnej wizycie będzie to usg genetyczne i od razu badania prenatalne bo się zdecydowałam na nie. Więc pewnie stresu mi nie zabraknie, ale wierzę w moje dziecię.
No najlepsza byłaby betka. Jak dzisiaj masz mieć kaskę to może zadzwoń i zapytaj czy Ci jutro nie zrobią, bo te laby są całodobowe. Powiedz że nie mogłaś zrobić dzisiaj a Ci bardzo zależy bo nie wiesz czy masz tabletki brać dalej. Może okażą się łaskawi i zrobią Ci tą betkę.
Missiiss kochana cierpliwości test nie wyjdzie Ci pewnie tak wcześnie.słyszałaś jak czasami późno potrafią wyjść.musisz troszkę wrzucić na luz, odetchnąć i nie zamęczać się tymi testami słonko.jeśli nie możesz tego przeczekać( a wiem że tak się zdarza) to biegnij jutro na tą betkę.
Nie trzeba być na czczo.możesz biec w każdej chwilimam kase i ide sie zapytac o albo zadzonie wlasnie moze zrobie dzisiaj a tego nie trzeba na czczo robic co nie ??
Ostatnio edytowane przez moderatora: