reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Missiiss pewnie sprawdzał wcześniej czy bije...tylko może dźwięku mój dr ma taki sprzęt że świetnie słychać. I znowu nagrał mi filmik i teraz to już słychać bardzo - głośno i wyraźnie.

Mój ginek jest właśnie w DD TVN :-)

Witam ranne ptaszki ;-)

widzę że już od samego rana buszujecie na BB :-D:tak:

byłam wczoraj u dentysty i szybko poszło 30 min i ósemka zdrowa została jeszcze jedna ósemka za tydzień w czwartek i to koniec :tak: może wtedy przyjdzie do mnie fasolka jak będę miała zdrowe ząbki ;-):tak:

on patrzyl zawsze i zawsz emi pokazywal jak bje serduszko ale mowil ze nie sluch wczesniej bo dopiero w 20 i po 20 tc mozna uslyszec jakies anomalia i nieprawidlowosci...

Poniżej tego 140. ;-)

Ciekawe czy się sprawdzi i w moim przypadku. Swoją drogą dzisiaj pierwszy raz słyszałam o takim wyznaczniku.

Cześć batonik :-)

on patrzyl zawsze i zawsz emi pokazywal jak bje serduszko ale mowil ze nie sluch wczesniej bo dopiero w 20 i po 20 tc mozna uslyszec jakies anomalia i nieprawidlowosci...

Ale to miło jest posłuchać. :-) mój W. wczoraj puścił łezkę :szok: jak usłyszał bijące serduszko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry