reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kochane!

Dziękuję Wam bardzo za kciukaski :-) jak zwykle pomogły :-)

Dzidziuś pięknie rośnie i już mierzy 1,76cm :-) serduszko bije 166 bpm :-) Dr potwierdził że wszystko się prawidłowo rozwija. Wyniki badań też ok.

A oto mój Skarbuś :-)

10s6s7m.jpg

A tutaj akcja bijącego serduszka :-)

mtv613.jpg

Następna wizyta dopiero 6.05 i wczoraj podjeliśmy decyzję u ginka że będziemy robić wtedy badania prenatalne.

A teraz zmykam poczytać co u Was.

Pięknego dnia życzę!

reklama
normalnie, jak ja się pojawiam, to się robi cisza jak makiem zasiał ;-P to ja spadam. sprzątnę kocią kuwetkę i koło garażu muszę jeszcze po psie posprzątać zanim pojadę do miasta :-) a piesia wczoraj zawieźliśmy do jego żonci, bo po naszym piesie są najcudniejsze szczeniaki pod słonkiem :-)

no to pa pa pa

mysza piekna dzidzia ... nie chce czekac bo i tak nic z tego wiec tylko czasu strace...

ide dokonczyc sukieneczke

w ogole chce sie zabrac za ten scrabbooking niedlugo ale to powyplacie nakupuje sobei jakis rzyczy tylko bede miala sprawe do macku gdzie to mozna kupic takie pierdulki no i taki album...

wy juz sluchacie serduszka fasolki a moj lekarz slucha dopiero po 20tc :/ i ja antosia serduszko uslyszalam dzien przed porodem na izbie przyjec :( i to bylo piekne :(

A dlaczego dopiero wtedy go słucha? :szok:
Przecież,to podstawa wizyty... Przynajmniej u mnie tak było,że na każdej wizycie lekarz słuchał serca dzidzi...

reklama
Ciekawe właśnie bo przed chwilą w innym wątku też mi dziewczyna napisała że takie bicie to na dziewczynkę :-) a ja nigdy o tym nie słyszałam.

Do góry