reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U nas miala byc skromna kolacja dla najblizszych a skonczylo sie na malym weselu na 45 osob. Ale my nigdy nie chcielismy nic wiekszego...

Witam się porannie i deszczowo ;/

Maćku my też mielismy tylko obiad dla rodziny najbliższej a wieczorem imprezkę dla znajomych :) była mega impreza w wynajętym klubie do 5 rano :) a pozniej pojechaliśmy sobie do Egiptu na urlopik :) i nie żałuje że nie mialam wesela.

Wczoraj po wyszorowaniu całej kuchni padłam jak mucha i zasnęłam nawet się nie zdążyłam pożegnac z wami ;/

Dzisiaj mam potworny ból głowy i okropnie boli mnie z prawej strony podbrzusza ;/ może to owulka hmmm ale testy wychodzą negatywne jak narazie :)

Buziole i miłego dnia

Witam się porannie. :-)
Kurcze,wczoraj znowu mnie prawy jajnik bolał. :baffled: Ale z fasolki nici pewnie,bo cycochy delikatnie pobolewają,jak to na @ u mnie... :-(

Za oknem dziś szaro - buro,bleeeeeeeee! :dry:

ja na cywilnym mialam tylko obiad

My też i to na dodatek w domu. :-D W dużym gościnnym pokoju u moich Dziadków. :-)

Kurcze,zaglądnęłam na allegro,żeby zorientować się w cenie firanek,które chcę kupić Zuzi do nowego pokoju. ;-) W Castoramie ostatnio widziałam po 28zł/mb... A na allegro taka sama za ... 8zł/mb!!! :szok:

FIRANKI DISNEY na180cm.AUTA,KUBUŚ,PUCHATEK !!! (976578349) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko kurcze, one są z takiej mlecznej "markizety żakardowej", a ja chciałabym zwykłe z tymi nieszczęsnymi Carsami. :sorry2: :-p
Jakby któraś gdzieś u siebie w mieście w jakimś sklepie widziała takie zwykłe żakardowe firanki z Carsami - dajcie mi znać proszę po ile,ok? :-) Będę meeeeeeeeega wdzięczna!!! :tak: :tak: :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej slicznotki :)

agutka super ta firanka !!!!! ehh jak ci dobrze ze maszd ziecko tez juz bym tak chciala... chcialabym mu urzadzac pokoik i sprawiac mu radosc prezentami i niespodziankami i kochac tak bezgranicznie i bezwaurnkowo... ahhh a w tym cyklu raczej lipa :(

co do slubu wlasnei wolalam zrobic male przyjecie i kase przeznaczyc na wycieczke za granice niz na zrcie i wodke no ale moj tata i maz mnie przeglosowali :)

Miss,dziękuję. :-)
Kurcze,te z Kubusiem są żakardowe,a tych z Carsami,jak na złość na allegro nie ma! :-( A ja właśnie z Autami potrzebuję! :-p

A i Ty się doczekasz dzieciątka - jak zresztą wszystkie tu Babeczki. ;-)

agutka mam nadzieje :(

Miss,dziękuję. :-)
Kurcze,te z Kubusiem są żakardowe,a tych z Carsami,jak na złość na allegro nie ma! :-( A ja właśnie z Autami potrzebuję! :-p

A i Ty się doczekasz dzieciątka - jak zresztą wszystkie tu Babeczki. ;-)

popatrzę u nas w marketach może będą to ci dam znać :)

MIsss nie denerwuj mnie z rana prosze cię !!!!!

ja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego :( gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic :(

chyba dzisiaj nie wezme dupka juz i zaczne diete kopenhaska... moze uda mi sie choc schudnac do sukienki slubnej ... :-(

popatrzę u nas w marketach może będą to ci dam znać :)

Super - dziękuję. :-)
Ja się u Nas też rozglądnę jeszcze,bo przecież mam w sumie czas do jej kupna. ;-)

ja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego :( gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic :(

Bo zaraz sobie stąd pójdę!!! :wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki, przy gorzkiej czarnej kawce się witam :p

jadę dziś na miasto do US i do babci do szpitala, to pooglądam też w sklepach firanki dla dzieci :-) a u mnie we wsi jest fajny sklep z firankami, może mają coś dla dzieci- też wejdę. i tak mam zamiar pobujać się dziś po mieście, to przynajmniej będę miała co robić :-) moi znajomi też maja córcie 3 letnią i ona też wszystko z Carsami musi mieć. nawet pościel i piżamkę ;-) fajna dziewuszka. ja też tak miałam jak byłam mała, ale wtedy nie było tylu fajnych rzeczy i bajek. zostawały mi resoraki brata :-)

missis- jaki to moja babiczka mówi "nie nerwuj się, na co ci to" :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry