reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka chcę w dupsko może wreszcie przestnanę dzisiaj o tym myśleć tylko że ja miałam nadzieję że uda się bez tych tabletek i wspomagaczy
batonik tylko ja już nie mam siły na to później
stąd wniosek że jednak lepeij że za gorącego prawa jechałam do tego ginka w szubinie bo tak bym nie dojechała
szkoda ze tak daleko jestes bo bym cie klepnela hihihii
Tylko nie mnie!!! Ja nie zasluzylam. Wiem, ze jutro przylezie @, ale jakos nie mam z tego powodu dola i nie marudze... Z rana mialam kilka czarnych mysli, ale juz mi przeszlo... Jakas nienormalna chyba jestem:-D
bo ty kochana wkoncu mialas sliczna owulke dzieki ziolkom wiecteraz to juz z gorki z ziolkami zafasolkujesz pieknie :-) do 3 cyklu z ziokami juz bedziesz zafasolkowana ja ci to mowie

reklama
hejo :) o widze ze ktos z chojnic jest :) ja mam rodzine w dąbrówce :) juz jestem i pada z tej robty w pracy jeszcze wizytacja byla prezesi chyba siedzieli od 10 do 17 masakraze im sie tak chciala i tylko napiecie wprowadzali w pracy... do tego od razu jak wracalam autobusem pracyz z mezem to trzebabylo leciec na nauki przedmalzenskie na szczescie ostatnie juz :) a slubu i weselca sie juz doczekac nie mozemy :D

hejo :) o widze ze ktos z chojnic jest :) ja mam rodzine w dąbrówce :) juz jestem i pada z tej robty w pracy jeszcze wizytacja byla prezesi chyba siedzieli od 10 do 17 masakraze im sie tak chciala i tylko napiecie wprowadzali w pracy... do tego od razu jak wracalam autobusem pracyz z mezem to trzebabylo leciec na nauki przedmalzenskie na szczescie ostatnie juz :) a slubu i weselca sie juz doczekac nie mozemy :D
a kiedy ten cudny dzien????? napewno bedzie super :tak: pusto tu cos ale pewnie wszystkie ogladaja hausa tak jak ja :-D

zabka za dwa tygodnie dokladnie 24 kwietnia :) choc tancowac nie lubie ale napewno bedzie fajnie :) musze sobie tylko balerinki kupic i bedzie looz :)
To juz calkiem niedlugo!
A my mamy dzisiaj mala rocznice - 300 dni jak pokazuje suwaczek:tak: Ale szczerze powiedziawszy nie chcialabym miec drugi raz wesela:no:

Ide wskoczyc pod prysznic. Mam nadzieje, ze jeszcze ktos tu bedzie jak wroce...

ja na cywilnym mialam tylko obiad w restauracji a teraz robimy wesele ze slubem koscielnym :) chcialam male przyjecie ale w koncu to raz w zyciu to co bedziemy sobie zalowali :)

ja na cywilnym mialam tylko obiad w restauracji a teraz robimy wesele ze slubem koscielnym :) chcialam male przyjecie ale w koncu to raz w zyciu to co bedziemy sobie zalowali :)
no pewnie ja moj pieknie wspominam kochane bede sie zegnac dalam juz malej znow antybiotyk bo to ta godzina o ktorej musi go brac jeszcze ziolka pije i ide spac dobranoc

reklama
U nas miala byc skromna kolacja dla najblizszych a skonczylo sie na malym weselu na 45 osob. Ale my nigdy nie chcielismy nic wiekszego...

Do góry