reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U nas miala byc skromna kolacja dla najblizszych a skonczylo sie na malym weselu na 45 osob. Ale my nigdy nie chcielismy nic wiekszego...

Witam się porannie i deszczowo ;/

Maćku my też mielismy tylko obiad dla rodziny najbliższej a wieczorem imprezkę dla znajomych :) była mega impreza w wynajętym klubie do 5 rano :) a pozniej pojechaliśmy sobie do Egiptu na urlopik :) i nie żałuje że nie mialam wesela.

Wczoraj po wyszorowaniu całej kuchni padłam jak mucha i zasnęłam nawet się nie zdążyłam pożegnac z wami ;/

Dzisiaj mam potworny ból głowy i okropnie boli mnie z prawej strony podbrzusza ;/ może to owulka hmmm ale testy wychodzą negatywne jak narazie :)

Buziole i miłego dnia

Witam się porannie. :-)
Kurcze,wczoraj znowu mnie prawy jajnik bolał. :baffled: Ale z fasolki nici pewnie,bo cycochy delikatnie pobolewają,jak to na @ u mnie... :-(

Za oknem dziś szaro - buro,bleeeeeeeee! :dry:

ja na cywilnym mialam tylko obiad

My też i to na dodatek w domu. :-D W dużym gościnnym pokoju u moich Dziadków. :-)

Kurcze,zaglądnęłam na allegro,żeby zorientować się w cenie firanek,które chcę kupić Zuzi do nowego pokoju. ;-) W Castoramie ostatnio widziałam po 28zł/mb... A na allegro taka sama za ... 8zł/mb!!! :szok:

FIRANKI DISNEY na180cm.AUTA,KUBUŚ,PUCHATEK !!! (976578349) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko kurcze, one są z takiej mlecznej "markizety żakardowej", a ja chciałabym zwykłe z tymi nieszczęsnymi Carsami. :sorry2: :-p
Jakby któraś gdzieś u siebie w mieście w jakimś sklepie widziała takie zwykłe żakardowe firanki z Carsami - dajcie mi znać proszę po ile,ok? :-) Będę meeeeeeeeega wdzięczna!!! :tak: :tak: :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej slicznotki :)

agutka super ta firanka !!!!! ehh jak ci dobrze ze maszd ziecko tez juz bym tak chciala... chcialabym mu urzadzac pokoik i sprawiac mu radosc prezentami i niespodziankami i kochac tak bezgranicznie i bezwaurnkowo... ahhh a w tym cyklu raczej lipa :(

co do slubu wlasnei wolalam zrobic male przyjecie i kase przeznaczyc na wycieczke za granice niz na zrcie i wodke no ale moj tata i maz mnie przeglosowali :)

Miss,dziękuję. :-)
Kurcze,te z Kubusiem są żakardowe,a tych z Carsami,jak na złość na allegro nie ma! :-( A ja właśnie z Autami potrzebuję! :-p

A i Ty się doczekasz dzieciątka - jak zresztą wszystkie tu Babeczki. ;-)

agutka mam nadzieje :(

Miss,dziękuję. :-)
Kurcze,te z Kubusiem są żakardowe,a tych z Carsami,jak na złość na allegro nie ma! :-( A ja właśnie z Autami potrzebuję! :-p

A i Ty się doczekasz dzieciątka - jak zresztą wszystkie tu Babeczki. ;-)

popatrzę u nas w marketach może będą to ci dam znać :)

MIsss nie denerwuj mnie z rana prosze cię !!!!!

ja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego :( gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic :(

chyba dzisiaj nie wezme dupka juz i zaczne diete kopenhaska... moze uda mi sie choc schudnac do sukienki slubnej ... :-(

popatrzę u nas w marketach może będą to ci dam znać :)

Super - dziękuję. :-)
Ja się u Nas też rozglądnę jeszcze,bo przecież mam w sumie czas do jej kupna. ;-)

ja sama sie denewruje wczoraj spokoj mialam i jakis dobry humor a dzisiaj mnie nawiedzilo cos niedobrego :( gdyby byla wyplata juz poszlabym na bete ... i skonczylabym marudzic :(

Bo zaraz sobie stąd pójdę!!! :wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki, przy gorzkiej czarnej kawce się witam :p

jadę dziś na miasto do US i do babci do szpitala, to pooglądam też w sklepach firanki dla dzieci :-) a u mnie we wsi jest fajny sklep z firankami, może mają coś dla dzieci- też wejdę. i tak mam zamiar pobujać się dziś po mieście, to przynajmniej będę miała co robić :-) moi znajomi też maja córcie 3 letnią i ona też wszystko z Carsami musi mieć. nawet pościel i piżamkę ;-) fajna dziewuszka. ja też tak miałam jak byłam mała, ale wtedy nie było tylu fajnych rzeczy i bajek. zostawały mi resoraki brata :-)

missis- jaki to moja babiczka mówi "nie nerwuj się, na co ci to" :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry