reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka chcę w dupsko może wreszcie przestnanę dzisiaj o tym myśleć tylko że ja miałam nadzieję że uda się bez tych tabletek i wspomagaczy
batonik tylko ja już nie mam siły na to później
stąd wniosek że jednak lepeij że za gorącego prawa jechałam do tego ginka w szubinie bo tak bym nie dojechała

reklama
no wiesz pogoda ładna to może na długie spacerki
nie mi też nie chodziło o pocieszenie tylko trochę wcześniej napisałam że mam doła-a Ty - że mam nadzieję że nie przeze mnie więc o to mi chodziło ten mój początek posta
faza lutealna (1,70-27,00) więc wszystko wskazuje że to krwawienie jednak było @ no szkoda bo teraz dobrze się czuję nic nie boli i myslałam za 2 dni teścik i powinien być pozytywny a tu znowu kicha
i wiedziałam nic nie czułam takiego strachu i widzisz wynik beznadziejny:(:-:)-:)-:)-(
także batonik nie bój się będzie dobrze
no to naprawde mozna złapać dołka :( jestem pewna,ze teraz ginek da rade z Tobą :)

a spacerki swoja droga...tylkoze ja zawsze duzo ćwiczyłam, długi czas prowadziłam zajecia...więc takie ćwiczenia jakie sobie serwuję to leight jest...to się wie, ze się nie przesadza :)

;-)Helloł l
aseczki ;-)
hello

Hej dziewczynki witam się wieczorowo :)

Maryśka śmiga jak ta lala :) oczywiście przy okazji wyszorowałam znowu całą kuchnie zlikwidowałam suszarke nad zlewem :) kuchnia się błyszczy :)

jutro się nie podniose hehe plecy mnie bolą jak cholera aleeee było warto ;p

Nie smutkać mi się tutaj bo po tyłkach bede lala ;p

Nom w końcu Ktoś się znalazł kto nas wszystkie doprowadzi do pionu włącznie ze mną :tak:;-)

stąd wniosek że jednak lepeij że za gorącego prawa jechałam do tego ginka w szubinie bo tak bym nie dojechała
Oj dobrze, dobrze, ze pojechalas:tak: I nie boj sie leczenia. Jak inaczej sie nie da trzeba sie wspomoc:tak:

Nie smutkać mi się tutaj bo po tyłkach bede lala ;p
hehe teraz Ty jestes naszym wewnterznym glosem proszacym o spokoj i opanowanie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe no cozywiście zaraz pasa wyciagne i kazdej herbatke paskową na dupsko zapodam !!! :-)
Tylko nie mnie!!! Ja nie zasluzylam. Wiem, ze jutro przylezie @, ale jakos nie mam z tego powodu dola i nie marudze... Z rana mialam kilka czarnych mysli, ale juz mi przeszlo... Jakas nienormalna chyba jestem:-D

reklama
Do góry