reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochane staraczki dyngus już był? mokry czy gałązkami?
dzisiaj pewnie więcej może nas być na forum bo w niektórych rejonach Polski będzie padać u mnie póki co słoneczko świeci:):):) zobaczymy jak długo?
zmykam zjeść sniadanko

dzien dobry niema nikogo ?na kawie rano byliscie ,kawka sie skonczyla i pozmykaly ..mokrego smingusa dyngusa!
cześć pallissa ja zmykam na póżne śniadanko i kawcię już wstawiłam, a jak tam u Ciebie? od jak jakiego czasu siedzisz we Włoszech?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
smigusdyngus.jpg

Tak sobie do Was zaglądnęłam na chwilkę,a tu taaaaaaakie miłe słówka od rana! :szok: :-D
Rada? Słońce,nie mam na to żadnej rady. :sorry2: Jakoś tak samo mi wychodzi,nawet nie wiedziałam,że to jest aż tak dobrze postrzegane tutaj,hehe. ;-) Zuzia mi pomaga,więc jakoś się udaje. :-) Na forum zaglądam nieraz podczas sprzątania albo jak Zuzia idzie odwiedzić Babcię,bądź śpi. ;-)
A jak podczas sprzątania o czymś zapominasz, to zrób sobie listę, co musisz wysprzątać i tylko wszystko po kolei skreślaj. :cool2: ;-)
Co do narzekania,hm... Każdy ma swoje gorsze dni,ale staram się jakoś szybko z tych złych humorów wyplątać,żeby innym nie psuć też dnia. :tak:
Buziak! :blink:

Wczorajszy dzionek zaliczamy do udanych. :tak: :-) Zuzia ze wszystkich prezentów baaaaardzo zadowolona i w ogóle się z nimi nie rozstaje. :-D :tak: :-)
Najpierw byliśmy u moich,a później u Grześka rodziców. :tak:
Dziś znowu rodzinnie,a po obiadku chcemy w tv oglądnąć żużel,bo dziś nasi jeżdżą w Tarnowie. :-) Ktoś jest z tamtych okolic i może mi powiedzieć,jaka jest tam pogoda? :cool2:

Zmykam,miłego śmigusowego lania! ;-) :-)

U mnie niestety snieg znow pada co to za lany poniedzialek masakra haha

hej dziewczynki
mokrego dnia wam zycze bo jak gorale mowia im bardzije mokra tym bardziej atrakcyjna ;-):-)
mnie mezu troche polal na pobudke ale tak to spokoj ... hmmm czyli jestem malo atrakcyjna ??:baffled::-D

batonik a jednak @ przylazla ?? eee a taki pechol piekny byl... :-( ja dzisiaj tempki nie mierzylam bo wstawalam i budzilam sie co chwile oczywiscie do kibla o 5 rano bbrrr :baffled:nie nawidze wstawac w nocy ale po porodzie to juz prawie codziennie standard...

macku moze jajka nie zniose ale chyba poczekam do niedzieli jak ty :-) chyba sobie nie odmowie przyjemnosci robienia sikanca :-D kurcze nei wiem czemuju ale lubie je robic :tak:;-)

w ogole juz zglupialam teraz tak mysle ze brzuch mnie boli moze ze zmienilam powietrze i wode tu jest wszystko bardziej naturalne niz u mnie w opolu... wiec pewnie od tego boli brzucio tak napadowo... czasem cos poskrobie tylko to wtedy przez sekundke mysle o dzidzia sobie skrobie ale jak przestaje to znow mam dolka... a cyce bola bola ale nie p[amietam czyw tamtej ciazy bolaly ... nawet nie wiem czy mam zapisane czy nie.
w ogole jestem nerwowa strasznie ale to przez to ze jeszcze tyle czasu musze czekac by zobaczyc czy cos wyszlo czy nie... wlasnie dlaego chodze taka spieta... bo znajac moje szczescie to pewnie lipa :-( juz od rana sie spinam i dre na meza ... a pozniej mowie przepraszam i tlumaczeze jestem podenerwowana... ehh zeby to mozna bylo od razu wiedziec .... maz wczoraj mowil ze nie chce sie nakrecac ale ma przeczucie ze sie udalo a ja wiem z doswiadczenia ze jak za duzo gadam ze moze sie udalo to zawsze lipa...
no nic moze jajka nie zniose...

witam wszystkie staraczki :-) mam maly problem. ostatnia @ mialam 19 lutego :szok: a do dzisiaj nic bralam duphaston na wywolanie ostatnia tabl;etke wzielam w piatek a tu dalej nic :confused: zgaga to mi zyc nie daje mdli mnie troszke mam zawroty glowy szczegolnie przy wstawaniu. wczoraj bylo niby cos tam takiego brazowego uplawu ale tylko raz i cisza. a testy dalej wychodza negatywnie. brodawki wrazliwe niby jakies tam zyly niebieskie pod skora na piersiach widac. na dole tez bardziej purpurowo :cool: ale co moze to tylko moja wyobraznia hehe dzisiaj jest 46 dzien cyklu a @ powinnam byla miec 18 marca. :szok: czy ktoras z was moze byla w ciazy pomimo tak dlugo spozniajacej sie @i testow negatywnych? pozdrawiam

Witam wszystkie staraczki!!!!! U mnie wkoncy po 48 dniach sie pojawiła @!!!!! ale trwała jeden dzien. Troche dziwne ale poczekam co bedzie dalej. Madziul29 ja to na Twoim miejscu chyba bym do lekarza poszła. Objawy ciążowe - ale ..........

dodam jeszcze ze jajniki mnie cmia na przemian...od okolo 2 tyg

wiem ze to tylko na lekarza sie nadaje ale ja mieszkam w uk i tu nie ma szans :baffled: ale na szczescie 13 do polski wiec napewno 14 juz bede u gina wieczorem. no chyba ze @ przyjdzie wczasniej... jutro chyba pojde poprosic o bete raniutko ale nie wiem czy otwarte bedzie. a jak bedzie zamkniete to dopiero w pl :baffled: juz mnie wnerwia ta cala sytuacja.....bardzo bym chciala fasolinke ale pewnie jak znam swoje szczescie to nic z tego nie bedzie.....tym badziej ze ja staram sie juz od lipca....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziekuje renna77 za odp. ale wiesz jak jest @ nie przychodzi jestes szczesliwa bo moze tym razem sie udalo a jak za dlugo jej nie ma a testy wychodza negatywnie to juz masz tego dosyc i wolala bys dostac @. przynajmniej wtedy wiesz ze mozesz zaczac od poczatku. juz sama nie wiem co gorsze :baffled:

reklama
hej dziewczynki
mokrego dnia wam zycze bo jak gorale mowia im bardzije mokra tym bardziej atrakcyjna ;-):-)
mnie mezu troche polal na pobudke ale tak to spokoj ... hmmm czyli jestem malo atrakcyjna ??:baffled::-D

batonik a jednak @ przylazla ?? eee a taki pechol piekny byl... :-( ja dzisiaj tempki nie mierzylam bo wstawalam i budzilam sie co chwile oczywiscie do kibla o 5 rano bbrrr :baffled:nie nawidze wstawac w nocy ale po porodzie to juz prawie codziennie standard...

macku moze jajka nie zniose ale chyba poczekam do niedzieli jak ty :-) chyba sobie nie odmowie przyjemnosci robienia sikanca :-D kurcze nei wiem czemuju ale lubie je robic :tak:;-)

w ogole juz zglupialam teraz tak mysle ze brzuch mnie boli moze ze zmienilam powietrze i wode tu jest wszystko bardziej naturalne niz u mnie w opolu... wiec pewnie od tego boli brzucio tak napadowo... czasem cos poskrobie tylko to wtedy przez sekundke mysle o dzidzia sobie skrobie ale jak przestaje to znow mam dolka... a cyce bola bola ale nie p[amietam czyw tamtej ciazy bolaly ... nawet nie wiem czy mam zapisane czy nie.
w ogole jestem nerwowa strasznie ale to przez to ze jeszcze tyle czasu musze czekac by zobaczyc czy cos wyszlo czy nie... wlasnie dlaego chodze taka spieta... bo znajac moje szczescie to pewnie lipa :-( juz od rana sie spinam i dre na meza ... a pozniej mowie przepraszam i tlumaczeze jestem podenerwowana... ehh zeby to mozna bylo od razu wiedziec .... maz wczoraj mowil ze nie chce sie nakrecac ale ma przeczucie ze sie udalo a ja wiem z doswiadczenia ze jak za duzo gadam ze moze sie udalo to zawsze lipa...
no nic moze jajka nie zniose...
kochana ntylko spokoj moze nas uratowac wiem ze to nielatwe ale ten tydzien musiszs poczekac a nerwy w niczym niepomoga
witam wszystkie staraczki :-) mam maly problem. ostatnia @ mialam 19 lutego :szok: a do dzisiaj nic bralam duphaston na wywolanie ostatnia tabl;etke wzielam w piatek a tu dalej nic :confused: zgaga to mi zyc nie daje mdli mnie troszke mam zawroty glowy szczegolnie przy wstawaniu. wczoraj bylo niby cos tam takiego brazowego uplawu ale tylko raz i cisza. a testy dalej wychodza negatywnie. brodawki wrazliwe niby jakies tam zyly niebieskie pod skora na piersiach widac. na dole tez bardziej purpurowo :cool: ale co moze to tylko moja wyobraznia hehe dzisiaj jest 46 dzien cyklu a @ powinnam byla miec 18 marca. :szok: czy ktoras z was moze byla w ciazy pomimo tak dlugo spozniajacej sie @i testow negatywnych? pozdrawiam
kochana ten uplaw to moze bylo plamienie srodcykliczne ale najlepiej jakbys skonsultowala to z ginem

a ja kochane chyba jestem okolo owu chyba wczoraj byla wedlug tempki a weglog pobolewania i sluzuto dzis i juz sama niewiem w dodatku teraz owu ma byc z lewego a prawy jajnik mnie pobolewa :-/ MISSISS wiem co czujesz bo ja teraz mam nerwowy czas niby owu lub nie owu i nawet jak sie kocham z mezem to nieraz mysle czy bedzie owocneczy nie i szalu mozna dostac niechce sie o tym myslec a mysli same przychodza ...oh...czemu to takie skomplikowane????

Do góry