missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a tobie lopop ile zostalo do testowania ?? no to czekanie jest najorsze :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 powinna być @ no ale dopadło mnie w 18dc krwawienie i wiesz juz się nakręcasza tobie lopop ile zostalo do testowania ?? no to czekanie jest najorsze :/
słodko
:-) a mnie wciągła na amen licealna miłość się kojarzy i wogóle...
piękna
Pytanko do kobietek, które brały LUTEINĘ:
Mam 22 dc dziś i od 3 dni plamę. Lutkę biorę od 16-27 dc.
Ostatnio lekarz kazał brać 16-25 dc i dostałam plamienia -byłam w ten dzień u niego więc powiedział że to @ (czyli 22 dc mi wyszło), a teraz znów te plamienia mam i nie wiem już czy przerwać ją czy ciągnąć dalej - a go o to nie spytałam (a kazał brać nie 10 dni a 12 tą Lutkę)...
ja dzisiaj zakładam spodnie i za luźne i tyle jem a tu waga mi zjechała i żadnej diety nie stosuję chyba po prostu za aktywnie ostatnio się ruszam bo tyle spraw do załatwieniaz tego co wiem to po odstawieniu lutki kilka dni po przychodzi @ nie spotkalam sie zeby w trakcie brania byly plamienia - tj ja nie miałam nigdy troche krótkie te cykle by były jak na 22 dni ;/, moze skontaktuj sie z lekarzem
a jaką bierzesz doustną czy dowcipną ??
ja nie mogę się ruszyć nażarłam się jak świnka ;/ od jutra dieta żm ;-)
witam sukieneczka jest sliczna naprawde masz gust noi dar do robienia takich cudenkowwlasnie agutka nie nastawiaj sie na nie
zabka o jak skonczysz to koniecznie pokaz!! ja tez lubie robic testy choc tez juz czesciej widzialam 1 krechw :/
w ogole to jeszcze wymyslilam ze moze mimo tego pozytywnego testu owu i skoku tempki owu nie bylo i ten pecherzyk rosnie i rosnie i przerosl i dlatwgo mnie boli bo juz sie torbiel zrobila... a czasem to tak boli ze juz wytrzmac nie moge
a sukieneczka sie wam podoba ??
wiem tylko jedno jak dzidzi nie bedzie to ide na diete kopenhaska bo musze szybko schudnac do sukienki slubnej
ja dzisiaj zakładam spodnie i za luźne i tyle jem a tu waga mi zjechała i żadnej diety nie stosuję chyba po prostu za aktywnie ostatnio się ruszam bo tyle spraw do załatwienia
dziewczyny ja chce testowac po 14 bo 14 ma przyjsc@ mozna wczesniej?o ile wczesniej mogla bym testowac?ostatnio kreci mi sie w glowie i nie moge strawic to co zjem,ogolnie zle sie czuje!
będzie dobrze chociaż sama sie boję wyniku z krwi a nie wiem czego przecież farmakologicznie można podleczyćja od jutra wyciągam rower i do boju :-)
jutro też odbiera wyniki HSG i lekko posrana jestem że tak powiem ;/
testuj ale bardzo czułym testem może w 25 dc co myślisz?dziewczyny ja chce testowac po 14 bo 14 ma przyjsc@ mozna wczesniej?o ile wczesniej mogla bym testowac?ostatnio kreci mi sie w glowie i nie moge strawic to co zjem,ogolnie zle sie czuje!