reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a tobie lopop ile zostalo do testowania ?? no to czekanie jest najorsze :/
10 powinna być @ no ale dopadło mnie w 18dc krwawienie i wiesz juz się nakręcasz
moja mama mówi że jeszcze jednym takim objawem ciąży (tylko nie u każdego to od razu widać) są wychodzące żyłki na rękach-ale u niektórych dopiero widać je w 2 miesiącu ciąży w sumie to czekam i niecierpliwię się
u mnie na rękach ostatnio widać-tylko może też to objaw ciąży urojonej?-misiissis ja już mam przez te lata wszystkie objawy:baffled::baffled::baffled::baffled:

słodko :tak:

:-) a mnie wciągła na amen:tak: licealna miłość się kojarzy i wogóle... :sorry2::sorry2::sorry2:

piękna :-D

Pytanko do kobietek, które brały LUTEINĘ:
Mam 22 dc dziś i od 3 dni plamę. Lutkę biorę od 16-27 dc.
Ostatnio lekarz kazał brać 16-25 dc i dostałam plamienia -byłam w ten dzień u niego więc powiedział że to @ (czyli 22 dc mi wyszło), a teraz znów te plamienia mam i nie wiem już czy przerwać ją czy ciągnąć dalej - a go o to nie spytałam (a kazał brać nie 10 dni a 12 tą Lutkę)...

z tego co wiem to po odstawieniu lutki kilka dni po przychodzi @ nie spotkalam sie zeby w trakcie brania byly plamienia - tj ja nie miałam nigdy troche krótkie te cykle by były jak na 22 dni ;/, moze skontaktuj sie z lekarzem
a jaką bierzesz doustną czy dowcipną ??

ja nie mogę się ruszyć nażarłam się jak świnka ;/ od jutra dieta żm ;-)

z tego co wiem to po odstawieniu lutki kilka dni po przychodzi @ nie spotkalam sie zeby w trakcie brania byly plamienia - tj ja nie miałam nigdy troche krótkie te cykle by były jak na 22 dni ;/, moze skontaktuj sie z lekarzem
a jaką bierzesz doustną czy dowcipną ??

ja nie mogę się ruszyć nażarłam się jak świnka ;/ od jutra dieta żm ;-)
ja dzisiaj zakładam spodnie i za luźne i tyle jem a tu waga mi zjechała i żadnej diety nie stosuję chyba po prostu za aktywnie ostatnio się ruszam bo tyle spraw do załatwienia

wlasnie agutka nie nastawiaj sie na nie :)
zabka o jak skonczysz to koniecznie pokaz!! ja tez lubie robic testy choc tez juz czesciej widzialam 1 krechw :/

w ogole to jeszcze wymyslilam ze moze mimo tego pozytywnego testu owu i skoku tempki owu nie bylo i ten pecherzyk rosnie i rosnie i przerosl i dlatwgo mnie boli bo juz sie torbiel zrobila... a czasem to tak boli ze juz wytrzmac nie moge :(

a sukieneczka sie wam podoba ??

wiem tylko jedno jak dzidzi nie bedzie to ide na diete kopenhaska bo musze szybko schudnac do sukienki slubnej
witam sukieneczka jest sliczna naprawde masz gust noi dar do robienia takich cudenkow

ja dzisiaj zakładam spodnie i za luźne i tyle jem a tu waga mi zjechała i żadnej diety nie stosuję chyba po prostu za aktywnie ostatnio się ruszam bo tyle spraw do załatwienia

ja od jutra wyciągam rower i do boju :-)

jutro też odbiera wyniki HSG i lekko posrana jestem że tak powiem ;/

dziewczyny ja chce testowac po 14 bo 14 ma przyjsc@ mozna wczesniej?o ile wczesniej mogla bym testowac?ostatnio kreci mi sie w glowie i nie moge strawic to co zjem,ogolnie zle sie czuje!

ja od jutra wyciągam rower i do boju :-)

jutro też odbiera wyniki HSG i lekko posrana jestem że tak powiem ;/
będzie dobrze chociaż sama sie boję wyniku z krwi a nie wiem czego przecież farmakologicznie można podleczyć

dziewczyny ja chce testowac po 14 bo 14 ma przyjsc@ mozna wczesniej?o ile wczesniej mogla bym testowac?ostatnio kreci mi sie w glowie i nie moge strawic to co zjem,ogolnie zle sie czuje!
testuj ale bardzo czułym testem może w 25 dc co myślisz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lopop mi w tamtej ciazy zylki wyszly dopeiro pod koniec 2 miesiaca ... a teraz przed kazda ! wychodza wiec na nie nawet nie patrze.... ale ten moj bol brzucha mnie poprostu zaczyna przerazac :/

a wlasnie ile od owulacji dni musi minac zeby beta pokazala chociaz najmniejsza wartosc na ciaze??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry