reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabka no wiem wlasnie...

uff nareszcie u sibie w opolu nie ma co najlepiej to tylko u siebie :tak:
zaczelo mnie cagnac dzisiaj powoli w pachwinach ale wiecie co ?? za szybko mnie brzuch zaczal bolec i w ogole :-( tak teraz mysle o tym wszystkich i jesli to ciaza to strasznie sie boje pozamacicznej ... za szybko sie przyczepila a wiec nei zdarzyla pojsc do macicy tylko w jajowodzie cupnela :-( oczywiscie jak to nie cos innego ... tempka ladnie jest w gorze powyzej 36,6 wiec looz ja nigdy nie mialam wiecej niz 36,90 wiec ok. no nic moze jaja nie zniose i do niedzieli wytrzym am bo tak juz nawet w kalendarzu zaznaczylam ze zrobie w niedziele testa...

a i zrobilam juz sukieneczke :-)

Załączniki

• sukieneczka z..jpg
    sukieneczka z..jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
cześć Kochane
Wszystkiego dobrego pod koniec Świat ;) gości miałam i w gościach byłam wiec nawet nie za bardzo mogłam zaglądać ...a ciekawam bardzo czy coś sie okazało> wiem ,z e kilka dziweczyn miało testować...batonik, maćku i ktoś jeszcze...czy coś wyszło?

Witam juz prawie poswietnie!
macku moze jajka nie zniose ale chyba poczekam do niedzieli jak ty :-) chyba sobie nie odmowie przyjemnosci robienia sikanca :-D kurcze nei wiem czemuju ale lubie je robic :tak:;-)

w ogole juz zglupialam teraz tak mysle ze brzuch mnie boli moze ze zmienilam powietrze i wode tu jest wszystko bardziej naturalne niz u mnie w opolu... wiec pewnie od tego boli brzucio tak napadowo... czasem cos poskrobie tylko to wtedy przez sekundke mysle o dzidzia sobie skrobie ale jak przestaje to znow mam dolka... a cyce bola bola ale nie p[amietam czyw tamtej ciazy bolaly ... nawet nie wiem czy mam zapisane czy nie.
w ogole jestem nerwowa strasznie ale to przez to ze jeszcze tyle czasu musze czekac by zobaczyc czy cos wyszlo czy nie... wlasnie dlaego chodze taka spieta... bo znajac moje szczescie to pewnie lipa :-( juz od rana sie spinam i dre na meza ... a pozniej mowie przepraszam i tlumaczeze jestem podenerwowana...
Powiedzmy, ze mam podobne odczucia co Ty:tak: Wczoraj zaczely mnie pobolweac cyce, brzuch tez nieco ćmi, cos jakby w cipce kluje... A tempka - no coz, bywalo lepije... Wczoraj tylko 36,5, a dzisiaj nie mierzylam...
I tez jestem nerwowa - dzisiaj rano wstaje, patrze a w salonie straszy burdel, bo M z moim bratem sobie wczoraj "imprezowali" i po sobie nie posprzatali! :wściekła/y: Jak sie wkurzylam! Zaczelam krzyczec na M i wywalilam brata z wyra, zeby posprzatal!:angry: I posprzatali:tak:
Ale w sumie to nie czuje sie w tym cyklu jakos wyjatkowo. Bo to za piekne by bylo, gdyby sie udalo w pierwszym cyklu z "naprawiona owulacja";-)
witam wszystkie staraczki :-) mam maly problem. ostatnia @ mialam 19 lutego :szok: a do dzisiaj nic bralam duphaston na wywolanie ostatnia tabl;etke wzielam w piatek a tu dalej nic :confused: zgaga to mi zyc nie daje mdli mnie troszke mam zawroty glowy szczegolnie przy wstawaniu. wczoraj bylo niby cos tam takiego brazowego uplawu ale tylko raz i cisza. a testy dalej wychodza negatywnie. brodawki wrazliwe niby jakies tam zyly niebieskie pod skora na piersiach widac. na dole tez bardziej purpurowo :cool: ale co moze to tylko moja wyobraznia hehe dzisiaj jest 46 dzien cyklu a @ powinnam byla miec 18 marca. :szok: czy ktoras z was moze byla w ciazy pomimo tak dlugo spozniajacej sie @i testow negatywnych? pozdrawiam
WItam!
Ja dupka nie bralam, ale z tego co pisza dziewczyny to @ kilka dni po odstawieniu. A te wszystkie objawy moga byc spowodowane wlasnie przez niego - to przeciez progesteron, ktory jest im "winny"...

uff nareszcie u sibie w opolu nie ma co najlepiej to tylko u siebie :tak:
zaczelo mnie cagnac dzisiaj powoli w pachwinach ale wiecie co ?? za szybko mnie brzuch zaczal bolec i w ogole :-( tak teraz mysle o tym wszystkich i jesli to ciaza to strasznie sie boje pozamacicznej ... za szybko sie przyczepila a wiec nei zdarzyla pojsc do macicy tylko w jajowodzie cupnela :-( oczywiscie jak to nie cos innego ... tempka ladnie jest w gorze powyzej 36,6 wiec looz ja nigdy nie mialam wiecej niz 36,90 wiec ok. no nic moze jaja nie zniose i do niedzieli wytrzym am bo tak juz nawet w kalendarzu zaznaczylam ze zrobie w niedziele testa...

Przestan wymyslac!!!:angry: Jaka ciaza pozamaciczna?!:confused: Koniecznie zmien nastawienie, bo jak sama kiedys pislalas - do smutnej mamy zadna dzidzia nie bedzie chciala przyjsc;-)
Nie denerwujemy sie i cierpliwie czekamy do niedzieli:tak:

Ja sie dzisiaj w koncu wzielam za album "Moj pierwszy rok zycia"... Jak skoncze wrzuce fotki:tak:

Agutka - jak wynik meczu?

agutka nie mow hop ja niewiem kiedy mam testowac ale juz sie niemoge doczekac hihihi uwielbiam robic testy mimo ze najczesciej widze tylko 1 kreske

wlasnie agutka nie nastawiaj sie na nie :)
zabka o jak skonczysz to koniecznie pokaz!! ja tez lubie robic testy choc tez juz czesciej widzialam 1 krechw :/

w ogole to jeszcze wymyslilam ze moze mimo tego pozytywnego testu owu i skoku tempki owu nie bylo i ten pecherzyk rosnie i rosnie i przerosl i dlatwgo mnie boli bo juz sie torbiel zrobila... a czasem to tak boli ze juz wytrzmac nie moge :(

a sukieneczka sie wam podoba ??

wiem tylko jedno jak dzidzi nie bedzie to ide na diete kopenhaska bo musze szybko schudnac do sukienki slubnej

to ja Ciebie mocno przytulam i glaskam po główce Kochana :)

słodko :tak:

NIe smutkuj! Swieta sa - trzeba sie cieszyc;-)
JA czytalam pierwsza czesc "Zmierzchu" - srednio mi sie podobala. Taka "amerykanska":tak: A ja nie za bardzo przepadam za "amerykanska" tworczoscia;-)

:-) a mnie wciągła na amen:tak: licealna miłość się kojarzy i wogóle... :sorry2::sorry2::sorry2:

piękna :-D

Pytanko do kobietek, które brały LUTEINĘ:
Mam 22 dc dziś i od 3 dni plamę. Lutkę biorę od 16-27 dc.
Ostatnio lekarz kazał brać 16-25 dc i dostałam plamienia -byłam w ten dzień u niego więc powiedział że to @ (czyli 22 dc mi wyszło), a teraz znów te plamienia mam i nie wiem już czy przerwać ją czy ciągnąć dalej - a go o to nie spytałam (a kazał brać nie 10 dni a 12 tą Lutkę)...

reklama
Scully nie pomogę jeszcze luteiny nie brałam
witam zabkę maćku i te które właśnie się zalogowały
jutro idę na badanie progesteronu i napiszcie mi muszę też być na czczo? wypiłam sobie dzisiaj naleweczkę i hm czy nie zaszkodzi aj właściwie się nakręcam bo któraś napisała że moja krwawienie to było na fasolkę i nie wiem mississis też czekam i wariuję od tego
sukienka prześliczna

Do góry