Witam, może na początek się przedstawię mam na imię Asia i od baardzo niedawna staramy się z moim mężczyzną o dzidziusia, a teraz czekam a raczej nie czekam na @. Jeśli będzie to w niedzielę, to już tak niedługo a mnie piersi bolą i jajniki czuję co się nigdy nie zdarzało, ale chyba sobie wmawiam. Ehh idę spać. Dobranoc
reklama
Ja rowniez zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!DOBRANOC KOBITKI
BUZIAKI MISIAKI
Witam, może na początek się przedstawię mam na imię Asia i od baardzo niedawna staramy się z moim mężczyzną o dzidziusia, a teraz czekam a raczej nie czekam na @. Jeśli będzie to w niedzielę, to już tak niedługo a mnie piersi bolą i jajniki czuję co się nigdy nie zdarzało, ale chyba sobie wmawiam. Ehh idę spać. Dobranoc
Witaj!
Ja poki nie zaczelam sie starac tez nigdy nic nieczulam;-)
suzi1
Kocham Cię synuś
Drogie dziewczyny życzę Wam :
Niech radosne Alleluja będzie dla Was ostoją miłości
i wiary. Niech pogoda ducha towarzyszy Wam
w trudzie każdego dnia. Wiele szczęścia na co dzień...
Aby każda z Was zobaczyła( jak najszybciej) upragnione II kreseczki!!!
A dla CIezarowek spokojnych 9 miesiecy
Buziolki :*
suzi dziękujemyDrogie dziewczyny życzę Wam :
Tobie także zdrówka i spełnienia tego jedynego marzenia
Kochane staraczki życzę
WESOŁYCH ŚWIĄT, RODZINNEJ ATMOSFERY W GRONIE NAJBLIŻSZYCH, SMACZNEGO JAJKA, MOKREGO DYNGUSA I UPRAGNIONYCH DWÓCH KRESEK A PRZYSZŁYM MAMOM SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY:-):-):-):-)
a ZAPOMNIAŁAM O BOGATYM ZAJĄCZKU
a ja już dostałam od męża jeden prezencik z okazji jutrzejszych urodzin ale jeszcze mają dla mnie jedną niespodziankę (synuś się wygadał)
batonik &&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test
ach dziewczyny przez to krwawienie nie mogę pobaraszkować z mężem :----( nie służy mi ta abstynencja
suzi jesteś jeszcze?
jak samopoczucie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się sobotnio i porannie!!!
Życzę Nam Wszystkim Fasolek, a Wam Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt, Mokrego Lanego Poniedziałku i odpoczynku!!!
Ponieważ, nie mam okazji zaglądać na forum tak często jak bym chciała, spróbuję troszkę nadrobić zaległosci!!!
A ja po tym jak z inseminacji nici w tym cyklu, byłam pełna spokoju. Myślałam, ze uda mi się nie mysleć w tym miesiacu, ale na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział, że możliwe, że jest ciąża (choć ja w tym cyklu cisza jakas i żadnych obiawów nie mam, nawet tych co zapowiadały @). No i się myslenie załączyło.
Dziś 29 dc i brzuch zaczyna pobolewac jak na @, biegam do łazienki co chwilę i nic. I juz bym chciała ją mieć, jak ma przyjść to niech przyłazi, a nie mi nadzieje niepotrzebna robi!!!
No i po tym jak mój M zakupił hurtowa ilość ziółek zaczełam pić te na podtrzymanie ewentualnej ciąży!!!
Jestem juz pewna, ze owulkę mam, pęknięcie pęcherzyka tez w naturalny sposób przynajmniej to jest w porządku!!!
Życzę Nam Wszystkim Fasolek, a Wam Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt, Mokrego Lanego Poniedziałku i odpoczynku!!!
Ponieważ, nie mam okazji zaglądać na forum tak często jak bym chciała, spróbuję troszkę nadrobić zaległosci!!!
A ja po tym jak z inseminacji nici w tym cyklu, byłam pełna spokoju. Myślałam, ze uda mi się nie mysleć w tym miesiacu, ale na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział, że możliwe, że jest ciąża (choć ja w tym cyklu cisza jakas i żadnych obiawów nie mam, nawet tych co zapowiadały @). No i się myslenie załączyło.
Dziś 29 dc i brzuch zaczyna pobolewac jak na @, biegam do łazienki co chwilę i nic. I juz bym chciała ją mieć, jak ma przyjść to niech przyłazi, a nie mi nadzieje niepotrzebna robi!!!
No i po tym jak mój M zakupił hurtowa ilość ziółek zaczełam pić te na podtrzymanie ewentualnej ciąży!!!
Jestem juz pewna, ze owulkę mam, pęknięcie pęcherzyka tez w naturalny sposób przynajmniej to jest w porządku!!!
Ostatnia edycja:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej na chwilkę. ;-)
Wczoraj też sobie zafundowaliśmy przytulanki - może wystarczą.
A dziś już raczej odstawiam dietę (dziś 13ty dzień). Będę pitrasić i muszę kilka rzeczy popróbowac,więc dieta mija się z celem.
Wynik: -7kg.
Pięęęęękne! :-)
Lopop,z okazji dzisiejszych urodzinek,
życzymy wszystkiego tego,o czym tylko zamarzysz!
A dziś już raczej odstawiam dietę (dziś 13ty dzień). Będę pitrasić i muszę kilka rzeczy popróbowac,więc dieta mija się z celem.
Ostatnia edycja:
piękny prezent macie
no wiesz z ta fasolką pożyjemy zobaczymy
a ja w sobotę mam urodziny więc w niedzielę wiadomo goście a tutaj taki leń mnie dopadł normalnie jestem jakby na marginesie wszystko dzieje się poza mną albo raczej obok
Lopop Kochana mam nadzieję, że Ci prawdę powiedziałam i że będziesz w ciąży w kwietniu czego Ci mocno z okazji urodzin życzę Wszystkiego Najlepszego:-):-):-)
tzn pytasz kiedy sie tulasilam? wg wyliczen dokladnie w dzien owulki... ale w poprzednim cyklu owulke mialam (wg testow) pozniej niz z dni wyliczonych przezemnie.... nie nastawiam sie wiec na dzidzie w tym cyklu. Ze musialam zachorowac!!!! :-(no raz jak nie trafiliscie to mogło byc mało, a kiedy w przed czy po owulce?
lopop kochana SPELNIENIA MARZEN!!!
milego dnia kochane!!! odezwe sie pozniej...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
super wynik napewno jkestes zadowolonaHej na chwilkę. ;-)
LOPOP wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
BATONIK jak tyescior nietrzymaj nas w niepewnosci
a ja kochane tak na chwile i lece mezem sie zajac i w piecu rozpalic bo u nas dzis deszcz i chlodno papapa wlece pozniej zajrzec jak test batonika wyszedl papapapa
Podziel się: