reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam, może na początek się przedstawię mam na imię Asia i od baardzo niedawna staramy się z moim mężczyzną o dzidziusia, a teraz czekam a raczej nie czekam na @. Jeśli będzie to w niedzielę, to już tak niedługo a mnie piersi bolą i jajniki czuję co się nigdy nie zdarzało, ale chyba sobie wmawiam. Ehh idę spać. Dobranoc

reklama
:-pDOBRANOC KOBITKI:-p

BUZIAKI MISIAKI :-p
Ja rowniez zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Witam, może na początek się przedstawię mam na imię Asia i od baardzo niedawna staramy się z moim mężczyzną o dzidziusia, a teraz czekam a raczej nie czekam na @. Jeśli będzie to w niedzielę, to już tak niedługo a mnie piersi bolą i jajniki czuję co się nigdy nie zdarzało, ale chyba sobie wmawiam. Ehh idę spać. Dobranoc

Witaj!
Ja poki nie zaczelam sie starac tez nigdy nic nieczulam;-)

Drogie dziewczyny życzę Wam :

Niech radosne Alleluja będzie dla Was ostoją miłości
i wiary. Niech pogoda ducha towarzyszy Wam
w trudzie każdego dnia. Wiele szczęścia na co dzień...

Aby każda z Was zobaczyła( jak najszybciej) upragnione II kreseczki!!!
A dla CIezarowek spokojnych 9 miesiecy:)

Buziolki :*

Drogie dziewczyny życzę Wam :

Niech radosne Alleluja będzie dla Was ostoją miłości
i wiary. Niech pogoda ducha towarzyszy Wam
w trudzie każdego dnia. Wiele szczęścia na co dzień...

Aby każda z Was zobaczyła( jak najszybciej) upragnione II kreseczki!!!
A dla CIezarowek spokojnych 9 miesiecy:)

Buziolki :*
suzi dziękujemy

Tobie także zdrówka i spełnienia tego jedynego marzenia

Kochane staraczki życzę
WESOŁYCH ŚWIĄT, RODZINNEJ ATMOSFERY W GRONIE NAJBLIŻSZYCH, SMACZNEGO JAJKA, MOKREGO DYNGUSA I UPRAGNIONYCH DWÓCH KRESEK A PRZYSZŁYM MAMOM SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY:-):-):-):-)
a ZAPOMNIAŁAM O BOGATYM ZAJĄCZKU:):):)
a ja już dostałam od męża jeden prezencik z okazji jutrzejszych urodzin ale jeszcze mają dla mnie jedną niespodziankę (synuś się wygadał)
batonik &&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test
ach dziewczyny przez to krwawienie nie mogę pobaraszkować z mężem :-:)-:)-:)-( nie służy mi ta abstynencja

suzi jesteś jeszcze?
jak samopoczucie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się sobotnio i porannie!!!

Życzę Nam Wszystkim Fasolek, a Wam Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt, Mokrego Lanego Poniedziałku i odpoczynku!!!

Ponieważ, nie mam okazji zaglądać na forum tak często jak bym chciała, spróbuję troszkę nadrobić zaległosci!!!
A ja po tym jak z inseminacji nici w tym cyklu, byłam pełna spokoju. Myślałam, ze uda mi się nie mysleć w tym miesiacu, ale na ostatniej wizycie lekarz mi powiedział, że możliwe, że jest ciąża (choć ja w tym cyklu cisza jakas i żadnych obiawów nie mam, nawet tych co zapowiadały @). No i się myslenie załączyło.
Dziś 29 dc i brzuch zaczyna pobolewac jak na @, biegam do łazienki co chwilę i nic. I juz bym chciała ją mieć, jak ma przyjść to niech przyłazi, a nie mi nadzieje niepotrzebna robi!!!
No i po tym jak mój M zakupił hurtowa ilość ziółek zaczełam pić te na podtrzymanie ewentualnej ciąży!!!
Jestem juz pewna, ze owulkę mam, pęknięcie pęcherzyka tez w naturalny sposób przynajmniej to jest w porządku!!!

Ostatnia edycja:
Hej na chwilkę. ;-)
Wczoraj też sobie zafundowaliśmy przytulanki - może wystarczą. :sorry2:
A dziś już raczej odstawiam dietę (dziś 13ty dzień). Będę pitrasić i muszę kilka rzeczy popróbowac,więc dieta mija się z celem. :tak:
Wynik: -7kg. :-D

to moje prezenciki dla rodziców :)

Zobacz załącznik 232223

Pięęęęękne! :-)

Lopop,z okazji dzisiejszych urodzinek,
życzymy wszystkiego tego,o czym tylko zamarzysz!

bo096-d.jpg

Ostatnia edycja:
piękny prezent macie
no wiesz z ta fasolką pożyjemy zobaczymy
a ja w sobotę mam urodziny więc w niedzielę wiadomo goście a tutaj taki leń mnie dopadł normalnie jestem jakby na marginesie wszystko dzieje się poza mną albo raczej obok

Lopop Kochana mam nadzieję, że Ci prawdę powiedziałam i że będziesz w ciąży w kwietniu czego Ci mocno z okazji urodzin życzę Wszystkiego Najlepszego:-):-):-)

no raz jak nie trafiliscie to mogło byc mało, a kiedy w przed czy po owulce?
tzn pytasz kiedy sie tulasilam? wg wyliczen dokladnie w dzien owulki... ale w poprzednim cyklu owulke mialam (wg testow) pozniej niz z dni wyliczonych przezemnie.... nie nastawiam sie wiec na dzidzie w tym cyklu. Ze musialam zachorowac!!!! :-(

lopop kochana SPELNIENIA MARZEN!!!

milego dnia kochane!!! odezwe sie pozniej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej na chwilkę. ;-)
Wczoraj też sobie zafundowaliśmy przytulanki - może wystarczą. :sorry2:
A dziś już raczej odstawiam dietę (dziś 13ty dzień). Będę pitrasić i muszę kilka rzeczy popróbowac,więc dieta mija się z celem. :tak:
Wynik: -7kg. :-D

Pięęęęękne! :-)

Lopop,z okazji dzisiejszych urodzinek,
życzymy wszystkiego tego,o czym tylko zamarzysz!

bo096-d.jpg

super wynik napewno jkestes zadowolona

LOPOP wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

BATONIK jak tyescior nietrzymaj nas w niepewnosci
a ja kochane tak na chwile i lece mezem sie zajac i w piecu rozpalic bo u nas dzis deszcz i chlodno papapa wlece pozniej zajrzec jak test batonika wyszedl papapapa

Do góry