reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
NIESTETY JEDNA PIĘKNA KRECHA :-(

chyba moja @ zrobiła mi psikusa takiego samego jak Tobie Tośka ostatnio :-(
a już myślałam że będzie zajączek :-(

przykro mi :-( wiem co czujesz :-(

ale może za wcześnie na teścik cooo kochana ??

najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku :baffled: sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży

najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku :baffled: sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży

Słoneczko chcesz mieć pewność leć na betkę !! dokładnie wiem co czujesz przykro mi bardzo tulam mocno !!! u mnie spoznilo sie cholerstwo 7 dni i do końca miałam nadzieje i teraz tak myślę że beta to dobry pomysł - wyjasnia wszystko

tak kolezanka ma racje... jezeli nie wychodza dwie krechy a @ sie spoznia dluzej niz 2-3 dni to tez bym popedzila na betke :tak:
ja w poprzednim cyklu 60zl stracilam na testy bo wydawalo mi sie ze jestem w ciazy az w koncu poszlam na bete.... no i ciazy brak.... Wiec szkoda niepewnosci, nerwow i kasy... lec na betke jak jutro @ nie bedzie... No teraz to swieta moze we wtorek pojdz :sorry2:
znajac mnie to ja bym juz dzis popedzila

Słoneczko chcesz mieć pewność leć na betkę !! dokładnie wiem co czujesz przykro mi bardzo tulam mocno !!! u mnie spoznilo sie cholerstwo 7 dni i do końca miałam nadzieje i teraz tak myślę że beta to dobry pomysł - wyjasnia wszystko

nie chcę już iść na betę i znowu się tak rozczarować, co ma być to będzie, poczekam jeszcze kilka dni może się hrabianka @ zechce pojawić i nie psuć mi cyklu na maxa, a taką miałam wielką nadzieję wczoraj jak nie przyszła bo zawsze jest jak w zegarku, mój R miałby taką niespodziankę na święta a teraz to nawet koszyczek poszedł w kąt bo wcale nie mam ochoty iść święcić tylko zamknąć się w domu i przespać całe święta :-(

reklama
Do góry