reklama
NIESTETY JEDNA PIĘKNA KRECHA :-(
chyba moja @ zrobiła mi psikusa takiego samego jak Tobie Tośka ostatnio :-(
a już myślałam że będzie zajączek :-(
przykro mi :-( wiem co czujesz :-(
ale może za wcześnie na teścik cooo kochana ??
przykro mi :-( wiem co czujesz :-(
ale może za wcześnie na teścik cooo kochana ??
najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży
ojej... przykro mi...NIESTETY JEDNA PIĘKNA KRECHA :-(
chyba moja @ zrobiła mi psikusa takiego samego jak Tobie Tośka ostatnio :-(
a już myślałam że będzie zajączek :-(
moze faktycznie za wczesnie na test u Ciebie?? niechce robic nadzieji, ale z tym roznie bywa przeciez...
ojej... przykro mi...
moze faktycznie za wczesnie na test u Ciebie?? niechce robic nadzieji, ale z tym roznie bywa przeciez...
nie robisz mi nadziei bo ja jej już nie mam :-( to wszystko nie ma sensu :-(
najwcześniej robi się w dniu @ a to było wczoraj więc za wcześnie nie było po prostu nic nie ma ehhh tam WYĆ MI SIĘ CHCE a temp dzisiaj też 36,8 tj @ nie powinna przyjść bo nie ma spadku sama nie wiem co się dzieję pierwszy raz w życiu @ spóźnia mi się bez ciąży
Słoneczko chcesz mieć pewność leć na betkę !! dokładnie wiem co czujesz przykro mi bardzo tulam mocno !!! u mnie spoznilo sie cholerstwo 7 dni i do końca miałam nadzieje i teraz tak myślę że beta to dobry pomysł - wyjasnia wszystko
tak kolezanka ma racje... jezeli nie wychodza dwie krechy a @ sie spoznia dluzej niz 2-3 dni to tez bym popedzila na betke
ja w poprzednim cyklu 60zl stracilam na testy bo wydawalo mi sie ze jestem w ciazy az w koncu poszlam na bete.... no i ciazy brak.... Wiec szkoda niepewnosci, nerwow i kasy... lec na betke jak jutro @ nie bedzie... No teraz to swieta moze we wtorek pojdz
znajac mnie to ja bym juz dzis popedzila
ja w poprzednim cyklu 60zl stracilam na testy bo wydawalo mi sie ze jestem w ciazy az w koncu poszlam na bete.... no i ciazy brak.... Wiec szkoda niepewnosci, nerwow i kasy... lec na betke jak jutro @ nie bedzie... No teraz to swieta moze we wtorek pojdz
znajac mnie to ja bym juz dzis popedzila
Słoneczko chcesz mieć pewność leć na betkę !! dokładnie wiem co czujesz przykro mi bardzo tulam mocno !!! u mnie spoznilo sie cholerstwo 7 dni i do końca miałam nadzieje i teraz tak myślę że beta to dobry pomysł - wyjasnia wszystko
nie chcę już iść na betę i znowu się tak rozczarować, co ma być to będzie, poczekam jeszcze kilka dni może się hrabianka @ zechce pojawić i nie psuć mi cyklu na maxa, a taką miałam wielką nadzieję wczoraj jak nie przyszła bo zawsze jest jak w zegarku, mój R miałby taką niespodziankę na święta a teraz to nawet koszyczek poszedł w kąt bo wcale nie mam ochoty iść święcić tylko zamknąć się w domu i przespać całe święta :-(
reklama
nie robisz mi nadziei bo ja jej już nie mam :-( to wszystko nie ma sensu :-(
a tam gadasz - tez tak myslalam !!!! emocje opadly u mnie i teraz walcze dalej z wiekszym dystansem i zupełnie innym nastawieniem ale nie poddałam się !!!
i Ty kochana tez sie nie poddawaj - idz dalej :-)
Podziel się: