reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to ja się usuwam na bok troszkę.fajnie się was czyta ale chyba nie ma sensu żebym pisała takie pojedyncze posty z taką częstotliwością jak do tej pory bo one się gubią niezauważone. więc pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.

reklama
ja tez pisze mniej tutaj niz inne babeczki, ale mi to pomaga... wiem ze nie jestem sama :sorry2:
batonik o ktorej wstajesz jutro?? bede kibicowac aby 2 krechy byly :tak:

to ja się usuwam na bok troszkę.fajnie się was czyta ale chyba nie ma sensu żebym pisała takie pojedyncze posty z taką częstotliwością jak do tej pory bo one się gubią niezauważone. więc pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
bunia jak uważasz...zawsze mile widziana jesteś :) każda z Nas wpada jak moze...

batonikm trzymam kciuki z afasolinę...duzo dziwczyn nie ma bóli brzucha ani piersi... oj zeby test jutro wyszedł pozytywny...bozi jak bardzo Tego życzę Tobie

eehh ja juz siedze w pizamce "pociagajaca" i sama nie wiem dlaczego jeszcze spac nie ide :sorry2: kurde zapas smarkalek mi sie konczy :dry:

jutro swiecenie jaj a ja jeszcze nci nie mam gotowego do swieconki....
a jak Wam ida przygotowania? :-)

chyba wstanę już o 5 :-D:-D:-D:-D:-D
ojej to predko napisz nam super wiadomosc o 2 krechach :tak::-D PAMIETAJ :tak:
ja bede pewnie okolo 6.00-7.00 jak mlody wstanie...

tak sobie mysle, ze u mnie pewnie lipa bedzie w tym cyklu i sie zastanawiam jak to pozniej bedzie z tym watkiem?? tu jeszcze pisac beda laski ktorym jak mi sie nie uda czy na watek 2011 wskakiwac bo z dzidzia juz na 2010 sie nie zalapie :-(
a mam przeczucia ze lipa u mnie... mam dni plodne a ja tylko 1 raz sie tulasilam :-( nie mam sil przez chorobe :-(

ej jest tu kto jeszcze?? :huh:

no dobra DOBRANOC :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eehh ja juz siedze w pizamce "pociagajaca" i sama nie wiem dlaczego jeszcze spac nie ide :sorry2: kurde zapas smarkalek mi sie konczy :dry:

jutro swiecenie jaj a ja jeszcze nci nie mam gotowego do swieconki....
a jak Wam ida przygotowania? :-)
ja ide w pierwszy dzień świat do teściów, i wyprawkę na pewno dostaniemy ;) bigos już dziś dowieziono, wiec za bardzo sie nie przygotowywałam, do święconki rano przygotuje ...
zrobiłam rosołek na jutro, na poniedziałek mam łopatkę na pieczeń i wsio...trochę wędliny

tak sobie mysle, ze u mnie pewnie lipa bedzie w tym cyklu i sie zastanawiam jak to pozniej bedzie z tym watkiem?? tu jeszcze pisac beda laski ktorym jak mi sie nie uda czy na watek 2011 wskakiwac bo z dzidzia juz na 2010 sie nie zalapie :-(
a mam przeczucia ze lipa u mnie... mam dni plodne a ja tylko 1 raz sie tulasilam :-( nie mam sil przez chorobe :-(

no raz jak nie trafiliscie to mogło byc mało, a kiedy w przed czy po owulce?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry