no svensonka moze troche czarów dla batnika? zeby @ nie było i na tescie 2 krechyWitaj Olkale :-)
mo jeśli do jutra się nic nie zmieni to zatestuje ale boję się że to duphaston coś namieszał w cyklu
reklama
no svensonka moze troche czarów dla batnika? zeby @ nie było i na tescie 2 krechy
a chętnie chętnie biorę wszystko co może pomóc
gdzie się wszystkie podziewacie nikt nie chce ze mną gadać
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale słodziutkie... Ty zdolna jesteś kobieto najbardziej podoba mi się zielony i różowiutki zamawiam
mi też ten zielony, idzie mi coraz lepiej takiego zielonego to w 2h zrobię...masz bankowo jak zajaczek bedzie
boję się że nie będzie gdyby dziś miała przyjść @ to chyba temp by mi spadła no nie a ja miałam dziś 36,8 a wczoraj 36,7
boję się że nie będzie gdyby dziś miała przyjść @ to chyba temp by mi spadła no nie a ja miałam dziś 36,8 a wczoraj 36,7
no tak, zazwyczaj w dniu @ spadałą mi i cyba taka jest norma...oj głupolku, zrobiłabys niebieskiego bobotesta i byś wiedziała...przynajmniej byś wiedziałą czego sie spodziewac...
batonik a masz jakieś objawy? cokolwiek? jak się czujesz?
cześć cześć pustki dzisiaj tylko ja i batonik na posterunkutak po cichu wieczornie witam sie i ja....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no tak, zazwyczaj w dniu @ spadałą mi i cyba taka jest norma...oj głupolku, zrobiłabys niebieskiego bobotesta i byś wiedziała...przynajmniej byś wiedziałą czego sie spodziewac...
mam nadzieję że jutro będę miała okazję zrobić i że @ mnie nie ubiegnie wysłałam mojego R po teściora
no tak ale cycki mnie nie bolą, co prawda są twarde i nabrzmiałe no i żyły mam 2 takie aż niebieskie i wypukłe delikatnie brzuszek nie boli sama nie wiem co o tym myśleć, pewnie się przekonam jak zrobię testa albo @ przyjdzie
Podziel się: