reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a tam gadasz - tez tak myslalam !!!! emocje opadly u mnie i teraz walcze dalej z wiekszym dystansem i zupełnie innym nastawieniem ale nie poddałam się !!!

i Ty kochana tez sie nie poddawaj - idz dalej :-)

jasne że się nie poddam bo chęć posiadania fasolki jest silniejsza ode mnie :tak: muszę po prostu się trochę wyciszyć :-(

ale zajeb.... prezent mam na zająca, nie ma co lepszego nie mogłam sobie wymarzyć:-:)baffled:

reklama
batonik w kazdym razie sciskam mocno!!!
ja tez starac sie bede w nastepnym miesiacu z nowu.... watpie ze zafasolkowalam przy moim przeziebieniu i 1 razie tuleniu....

jasne że się nie poddam bo chęć posiadania fasolki jest silniejsza ode mnie :tak: muszę po prostu się trochę wyciszyć :-(

ale zajeb.... prezent mam na zająca, nie ma co lepszego nie mogłam sobie wymarzyć:-:)baffled:

kupiłam książkę terapeutyczne opowiesci o niepłodności - czekając na bociana - polecam kilka historii fajnie opisanych przeczytałam i wiele zrozumiałam
Olkale tez ja czytała ;-) i się udało w pierwszym cyklu hihih po HSG i ziólkach

kupiłam książkę terapeutyczne opowiesci o niepłodności - czekając na bociana - polecam kilka historii fajnie opisanych przeczytałam i wiele zrozumiałam
Olkale tez ja czytała ;-) i się udało w pierwszym cyklu hihih po HSG i ziólkach

chyba też sobie kupię i poczytam :sorry2: więc wychodzi że pewnie teraz i Ty zajdziesz czego Ci życzę :tak:

nie chcę już iść na betę i znowu się tak rozczarować, co ma być to będzie, poczekam jeszcze kilka dni może się hrabianka @ zechce pojawić i nie psuć mi cyklu na maxa, a taką miałam wielką nadzieję wczoraj jak nie przyszła bo zawsze jest jak w zegarku, mój R miałby taką niespodziankę na święta a teraz to nawet koszyczek poszedł w kąt bo wcale nie mam ochoty iść święcić tylko zamknąć się w domu i przespać całe święta :-(

Batonik, doskonale Cię rozumiem. Masz rację lepiej cierpliwie poczekaj, ja też sobie nie robiłam nadz i miałam święty spokój, a lekarz je niepotrzebnie podsycił, i co znów czekałam na cud, a tu juz sa plamienia, ból brzuszka więc tylko czekać aż się rozkręci @!!!

:-(niestety muszę iść przygotować koszyczek ze święconką :-( bo już mama dzwoniła i postawiła mnie do pionu :sorry2:

z nerwów miałam bliskie spotkanie z muszlą i śniadanie poszło ............... :-(... może i @ przyjdzie z nerwów :wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam takiego nerwa :wściekła/y: ze szok, spłakałam się jak nie wiem

to będą najsmutniejsze święta w życiu :-( a powinny być wesołe :-(

:-(niestety muszę iść przygotować koszyczek ze święconką :-( bo już mama dzwoniła i postawiła mnie do pionu :sorry2:

z nerwów miałam bliskie spotkanie z muszlą i śniadanie poszło ............... :-(... może i @ przyjdzie z nerwów :wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam takiego nerwa :wściekła/y: ze szok, spłakałam się jak nie wiem

to będą najsmutniejsze święta w życiu :-( a powinny być wesołe :-(

Batonik wszystko będzie dobrze, bądź ponad @ i pokarz jej, że Cię nie rusza!!! Będziesz Mamą tylko Twój organizm jeszcze nie jest widocznie gotowy!!! To tylko kwestia czasu, a dobre myśli przyciagają Dobre Duszki, a w okresie Świąt to działa podwójnie!!! Życzę Ci wyciszenia i spokoju w Te Święta, a kiedy minie żal- Nadzieji i Wiary w powodzenie!!!

reklama
Batonik wszystko będzie dobrze, bądź ponad @ i pokarz jej, że Cię nie rusza!!! Będziesz Mamą tylko Twój organizm jeszcze nie jest widocznie gotowy!!! To tylko kwestia czasu, a dobre myśli przyciagają Dobre Duszki, a w okresie Świąt to działa podwójnie!!! Życzę Ci wyciszenia i spokoju w Te Święta, a kiedy minie żal- Nadzieji i Wiary w powodzenie!!!

pięknie to napisałaś kochana

zmykam dziewczynki pozniej zajrzę :-)

Do góry