reklama
dzięki kochane ale na razie bez przekonania jeszcze...tak czyytam te ciche gratki i nie dociera do mnie, ze to dla mnie naprawde sie wyluzowałam ze starankami...nawet nie mam specjalnych emocji, na chłodno to czuję...moz ejutro jak J powiem to mnie ruszy, albo jak gin potwierdzi hihihihi...
Tośka to dobrze, ze zrobiłas betkę ...bedziesz miała jasność
maćku, lopop, mysza, erba, bunia, lena, żabka i przepraszam jak kogoś pominęłam dziękuje za gratki
Mysza a w czym jest właściwie problem...moze te nerwy to coś ukrytego, moze na cos się gniewasz na Twojego M i przed soba nie chcesz się przyznać...bo dla innych i dla sebie też jesteś taka nerwowa? czy tylko dla niego? nieraz warto ze soba w cztery oczy pogadać, szczerze o co chodzi? a moze to poprostu hormonki buzują?
erba trzymam kciuki za owocne staranka
No i witam sie z wszystkimi nowymi staraczkami, z którymi do tej pory nie witałam sie
znowy czuję sie wyrzymnieta, wymęczona ale spac to chyba nie bardzo mi się chce...pobolewa mnie podbrzusze (tak lekko kłuje), piersi bolą pprzy dotknieciu i urosły sporo...dziś ubarła stanik bez wkładek i za mały mi był...no i smaki mam 4 ogórki kiszone dziś zaliczone
kusi mnie bardzo by powiedzieć...ale czekam ...kupiłam dziś ksiażke "zostając tatą" i śliczne skarpetki z grzechotkami w kształcie żabek i zapowiedziałm jutro wyjście na obiadek do knajpki :0 chce niepodziankę zrobić
no tak wyszło, ale entuzjezm mnie później opuścił izus a moze to nie @ a fasolka?
maćku, lopop, mysza, erba, bunia, lena, żabka i przepraszam jak kogoś pominęłam dziękuje za gratki
Mysza a w czym jest właściwie problem...moze te nerwy to coś ukrytego, moze na cos się gniewasz na Twojego M i przed soba nie chcesz się przyznać...bo dla innych i dla sebie też jesteś taka nerwowa? czy tylko dla niego? nieraz warto ze soba w cztery oczy pogadać, szczerze o co chodzi? a moze to poprostu hormonki buzują?
No i witam sie z wszystkimi nowymi staraczkami, z którymi do tej pory nie witałam sie
znowy czuję sie wyrzymnieta, wymęczona ale spac to chyba nie bardzo mi się chce...pobolewa mnie podbrzusze (tak lekko kłuje), piersi bolą pprzy dotknieciu i urosły sporo...dziś ubarła stanik bez wkładek i za mały mi był...no i smaki mam 4 ogórki kiszone dziś zaliczone
Izus to przez to przesilenie
olkale podzieliłaś się z M już dobrą radością czy czekasz na jutrzejszy dzionek aby była mega niespodzianka
kusi mnie bardzo by powiedzieć...ale czekam ...kupiłam dziś ksiażke "zostając tatą" i śliczne skarpetki z grzechotkami w kształcie żabek i zapowiedziałm jutro wyjście na obiadek do knajpki :0 chce niepodziankę zrobić
Witam się!
Toska trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!!
Olkale po cichutku gratuluje!!! mówiłas że teraz zachodzisz i sią udało:-):-):-):-):-)
Agutka życzę pięknej pogody żeby budowa szła pełną parą!!!!!!!!!!!
Mysza jak samopoczucie???
Zabka czyżby fasolinka u Ciebie???
A u nie 25 dc i wielkimi krokami @ nadchodzii wogóle tak jakos smutno mi:-(Pewnie przesilenie!
no tak wyszło, ale entuzjezm mnie później opuścił izus a moze to nie @ a fasolka?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
izus180584
Fanka BB :)
A ostatnio męczą mnie jakieś dni wrażliwca...ale poza tym jest w miarę ok.
Przesilenie większość teraz dopada...a to taka przewrotność. Niby już pogoda lepsza, niby słońce się pojawiło a od nas humory uciekły. A tyle się na tą wiosnę czekało.
Oj te humorki ciążowe pamiętam jaka ja byłam okropna dla swojego S najpierw na niego krzyczałam a pozniej przepraszałam i płakałam i tak w kółko . oj bidne te nasze męże !!!!!!!!
Bardzo chciałabym fasolke!!!!jeszcze 4/5 dni i sie wyjasni . ale jakos w tym cyklu nie pali mi sie do testowania jakis taki luzik!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Przyszłam się tylko pochwalić,póki Zuzia się kąpie,bo dopiero z dworu wróciłyśmy.
Koniec soboty (20.03.)
Koniec poniedziałku (22.03)
Koniec soboty (20.03.)
Koniec poniedziałku (22.03)
Mysza84
Fanka BB :)
Coś mnie z forum przed chwilą wywalało...oczywiście jak odpisywałam.
olkale jestem zła na wszystko i na wszystkich, także W. tu nie jest winny niczego, a że najczęściej jest ze mną to mu się najczęściej dostaje.
AgutkaZG no nie trzeba się przyglądać żeby zauważyć postępy. SUper!
Zmykam kochane!
Miłego wieczorku życzę i słodkiej nocki :-) bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę...więc do jutra rana :-)
olkale jestem zła na wszystko i na wszystkich, także W. tu nie jest winny niczego, a że najczęściej jest ze mną to mu się najczęściej dostaje.
AgutkaZG no nie trzeba się przyglądać żeby zauważyć postępy. SUper!
Zmykam kochane!
Miłego wieczorku życzę i słodkiej nocki :-) bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę...więc do jutra rana :-)
marusia1984
Początkująca w BB
Hej Babeczki!
Ja jak zwykle dalej jestem w tyle, no nie daje rady nadazyc za wami! Musialabym calymi dniami przesiadywac w domku-fajnie by bylo!
Ja jak zwykle dalej jestem w tyle, no nie daje rady nadazyc za wami! Musialabym calymi dniami przesiadywac w domku-fajnie by bylo!
taka wizja dla mnie tez wydaje mi się super ... moze uda się Nam za trochęHej Babeczki!
a czemu tak myslisz???ja tam niewiem nic na nia niewskazuje no moze te bole podbrzusza tak predko sama niewiem ale watpieWitam się!
Toska trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!!
Olkale po cichutku gratuluje!!! mówiłas że teraz zachodzisz i sią udało:-):-):-):-):-)
Agutka życzę pięknej pogody żeby budowa szła pełną parą!!!!!!!!!!!
Mysza jak samopoczucie???
Zabka czyżby fasolinka u Ciebie???
A u nie 25 dc i wielkimi krokami @ nadchodzii wogóle tak jakos smutno mi:-(Pewnie przesilenie!
no to masz super plan tylko zeby maz do jutra tego nieznalazldzięki kochane ale na razie bez przekonania jeszcze...tak czyytam te ciche gratki i nie dociera do mnie, ze to dla mnie naprawde sie wyluzowałam ze starankami...nawet nie mam specjalnych emocji, na chłodno to czuję...moz ejutro jak J powiem to mnie ruszy, albo jak gin potwierdzi hihihihi...
dzieki ze mnie na skarpetki wybralas hehehehehkusi mnie bardzo by powiedzieć...ale czekam ...kupiłam dziś ksiażke "zostając tatą" i śliczne skarpetki z grzechotkami w kształcie żabek i zapowiedziałm jutro wyjście na obiadek do knajpki :0 chce niepodziankę zrobić
reklama
Stefanka83
Zaangażowana w BB
Witam.
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!
Podziel się: