reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Izus to przez to przesilenie

olkale podzieliłaś się z M już dobrą radością czy czekasz na jutrzejszy dzionek aby była mega niespodzianka

reklama
dzięki kochane ale na razie bez przekonania jeszcze...tak czyytam te ciche gratki i nie dociera do mnie, ze to dla mnie :) naprawde sie wyluzowałam ze starankami...nawet nie mam specjalnych emocji, na chłodno to czuję...moz ejutro jak J powiem to mnie ruszy, albo jak gin potwierdzi hihihihi...

Tośka to dobrze, ze zrobiłas betkę ...bedziesz miała jasność :)
maćku, lopop, mysza, erba, bunia, lena, żabka i przepraszam jak kogoś pominęłam dziękuje za gratki

Mysza a w czym jest właściwie problem...moze te nerwy to coś ukrytego, moze na cos się gniewasz na Twojego M i przed soba nie chcesz się przyznać...bo dla innych i dla sebie też jesteś taka nerwowa? czy tylko dla niego? nieraz warto ze soba w cztery oczy pogadać, szczerze o co chodzi? a moze to poprostu hormonki buzują?

erba trzymam kciuki za owocne staranka

No i witam sie z wszystkimi nowymi staraczkami, z którymi do tej pory nie witałam sie :)

znowy czuję sie wyrzymnieta, wymęczona ale spac to chyba nie bardzo mi się chce...pobolewa mnie podbrzusze (tak lekko kłuje), piersi bolą pprzy dotknieciu i urosły sporo...dziś ubarła stanik bez wkładek i za mały mi był...no i smaki mam 4 ogórki kiszone dziś zaliczone :)

Izus to przez to przesilenie

olkale podzieliłaś się z M już dobrą radością czy czekasz na jutrzejszy dzionek aby była mega niespodzianka

kusi mnie bardzo by powiedzieć...ale czekam ...kupiłam dziś ksiażke "zostając tatą" i śliczne skarpetki z grzechotkami w kształcie żabek i zapowiedziałm jutro wyjście na obiadek do knajpki :0 chce niepodziankę zrobić :)

Witam się!

Toska trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:!
Olkale po cichutku gratuluje!!! mówiłas że teraz zachodzisz i sią udało:-):-):-):-):-)
Agutka życzę pięknej pogody żeby budowa szła pełną parą!!!!!!!!!!!
Mysza jak samopoczucie???
Zabka czyżby fasolinka u Ciebie???

A u nie 25 dc i wielkimi krokami @ nadchodzi:zawstydzona/y:i wogóle tak jakos smutno mi:-(Pewnie przesilenie!

no tak wyszło, ale entuzjezm mnie później opuścił :) izus a moze to nie @ a fasolka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ostatnio męczą mnie jakieś dni wrażliwca...ale poza tym jest w miarę ok.

Przesilenie większość teraz dopada...a to taka przewrotność. Niby już pogoda lepsza, niby słońce się pojawiło a od nas humory uciekły. A tyle się na tą wiosnę czekało.

Oj te humorki ciążowe pamiętam jaka ja byłam okropna dla swojego S najpierw na niego krzyczałam a pozniej przepraszałam i płakałam i tak w kółko . oj bidne te nasze męże !!!!!!!!

no tak wyszło, ale entuzjezm mnie później opuścił :) izus a moze to nie @ a fasolka?

Bardzo chciałabym fasolke!!!!jeszcze 4/5 dni i sie wyjasni . ale jakos w tym cyklu nie pali mi sie do testowania jakis taki luzik!:)

Przyszłam się tylko pochwalić,póki Zuzia się kąpie,bo dopiero z dworu wróciłyśmy. :-D

Koniec soboty (20.03.)

zdjcie0250j.jpg

Koniec poniedziałku (22.03)

zdjcie0260m.jpg

:-D :-D :-D

Coś mnie z forum przed chwilą wywalało...oczywiście jak odpisywałam.

olkale jestem zła na wszystko i na wszystkich, także W. tu nie jest winny niczego, a że najczęściej jest ze mną to mu się najczęściej dostaje.

AgutkaZG no nie trzeba się przyglądać żeby zauważyć postępy. SUper!

Zmykam kochane!
Miłego wieczorku życzę i słodkiej nocki :-) bo już pewnie dzisiaj nie zajrzę...więc do jutra rana :-)

Hej Babeczki!
Ja jak zwykle dalej jestem w tyle, no nie daje rady nadazyc za wami! Musialabym calymi dniami przesiadywac w domku-fajnie by bylo:)!

Witam się!

Toska trzymam z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:!
Olkale po cichutku gratuluje!!! mówiłas że teraz zachodzisz i sią udało:-):-):-):-):-)
Agutka życzę pięknej pogody żeby budowa szła pełną parą!!!!!!!!!!!
Mysza jak samopoczucie???
Zabka czyżby fasolinka u Ciebie???

A u nie 25 dc i wielkimi krokami @ nadchodzi:zawstydzona/y:i wogóle tak jakos smutno mi:-(Pewnie przesilenie!
a czemu tak myslisz???ja tam niewiem nic na nia niewskazuje no moze te bole podbrzusza tak predko sama niewiem ale watpie
dzięki kochane ale na razie bez przekonania jeszcze...tak czyytam te ciche gratki i nie dociera do mnie, ze to dla mnie :) naprawde sie wyluzowałam ze starankami...nawet nie mam specjalnych emocji, na chłodno to czuję...moz ejutro jak J powiem to mnie ruszy, albo jak gin potwierdzi hihihihi...

Tośka to dobrze, ze zrobiłas betkę ...bedziesz miała jasność :)
maćku, lopop, mysza, erba, bunia, lena, żabka i przepraszam jak kogoś pominęłam dziękuje za gratki

Mysza a w czym jest właściwie problem...moze te nerwy to coś ukrytego, moze na cos się gniewasz na Twojego M i przed soba nie chcesz się przyznać...bo dla innych i dla sebie też jesteś taka nerwowa? czy tylko dla niego? nieraz warto ze soba w cztery oczy pogadać, szczerze o co chodzi? a moze to poprostu hormonki buzują?

erba trzymam kciuki za owocne staranka

No i witam sie z wszystkimi nowymi staraczkami, z którymi do tej pory nie witałam sie :)

znowy czuję sie wyrzymnieta, wymęczona ale spac to chyba nie bardzo mi się chce...pobolewa mnie podbrzusze (tak lekko kłuje), piersi bolą pprzy dotknieciu i urosły sporo...dziś ubarła stanik bez wkładek i za mały mi był...no i smaki mam 4 ogórki kiszone dziś zaliczone :)
no to masz super plan tylko zeby maz do jutra tego nieznalazl
kusi mnie bardzo by powiedzieć...ale czekam ...kupiłam dziś ksiażke "zostając tatą" i śliczne skarpetki z grzechotkami w kształcie żabek i zapowiedziałm jutro wyjście na obiadek do knajpki :0 chce niepodziankę zrobić :)
dzieki ze mnie na skarpetki wybralas :-D heheheheh

reklama
Witam.
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku :(:(:(:(:(:(:(:(:( Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!

Do góry