reklama
izus180584
Fanka BB :)
no tal ale okazalo sie ze CHYBA owu sie przesunela wiec @ tez bedzie pozniej a ja liczylam ze mi predzej przyjdzie i zaczne nowy cykl
Ale nigdy nic nie wiadomo!!!
Kiedy odstawiłas anty?
AniaMania
Aktywna w BB
Hej dziewczynki i ja sie dzisiaj dopiero witam. Kurcze tyle piszecie ze zanim ja nadrobie z czytaniem to musze do pracy wychodzic. Gratuluje wzsystkim co ujzaly druga kreseczke i wspieram wszytkie ktore czekaja na wykonanie tesciku. Ja jeszcze do niedzieli musze czekac ale chyba zatestuje wczesniej. Kto jest w podobnej sytuacji?? 87zabka my o ile pamietam podobnie. Jakies oznaki??? Ja niestety nie ma zadnych ani cycki ani brzuch... Tez mi smutno troszke i nie wiem co mam myslec... Dobrze ze tutaj moge was poczytac i sama cos naskrobac... Pozdrawiam mocno wszystkie staraczki i te szczesciary ktore juz wiedza. Przeslijcie jakies fluidy hihii
izus180584
Fanka BB :)
Hej dziewczynki i ja sie dzisiaj dopiero witam. Kurcze tyle piszecie ze zanim ja nadrobie z czytaniem to musze do pracy wychodzic. Gratuluje wzsystkim co ujzaly druga kreseczke i wspieram wszytkie ktore czekaja na wykonanie tesciku. Ja jeszcze do niedzieli musze czekac ale chyba zatestuje wczesniej. Kto jest w podobnej sytuacji?? 87zabka my o ile pamietam podobnie. Jakies oznaki??? Ja niestety nie ma zadnych ani cycki ani brzuch... Tez mi smutno troszke i nie wiem co mam myslec... Dobrze ze tutaj moge was poczytac i sama cos naskrobac... Pozdrawiam mocno wszystkie staraczki i te szczesciary ktore juz wiedza. Przeslijcie jakies fluidy hihii
Witam! Ja mam @ dostać w sobote!Ale mam nadzieje ze nie przylezie!Także razem czekamy
K
Kinga85
Gość
witam się wieczorowo i ja
czatuję na allegro bo chcę kupić kurtkę synowi (wygodna jestem heh) ;-)
czatuję na allegro bo chcę kupić kurtkę synowi (wygodna jestem heh) ;-)
AniaMania
Aktywna w BB
Witam! Ja mam @ dostać w sobote!Ale mam nadzieje ze nie przylezie!Także razem czekamy
no to juz jestesmy we dwie!!! A ty masz jakies oznaki w ktoras strone??? Ktory cykl staran - moj w sumie 4. Ach te czekanie jest nagorsze
na poczatku grudnia wiec to moj 3 cykl bez tabsowAle nigdy nic nie wiadomo!!!
Kiedy odstawiłas anty?
ja tam niemam zadnych nawet mnie cycki i sutki niebola i niestecza na @ bo ostatnie 2 cykle to od owu to szalu dostawalam z sutkami a teraz nic jakby ich niebyloHej dziewczynki i ja sie dzisiaj dopiero witam. Kurcze tyle piszecie ze zanim ja nadrobie z czytaniem to musze do pracy wychodzic. Gratuluje wzsystkim co ujzaly druga kreseczke i wspieram wszytkie ktore czekaja na wykonanie tesciku. Ja jeszcze do niedzieli musze czekac ale chyba zatestuje wczesniej. Kto jest w podobnej sytuacji?? 87zabka my o ile pamietam podobnie. Jakies oznaki??? Ja niestety nie ma zadnych ani cycki ani brzuch... Tez mi smutno troszke i nie wiem co mam myslec... Dobrze ze tutaj moge was poczytac i sama cos naskrobac... Pozdrawiam mocno wszystkie staraczki i te szczesciary ktore juz wiedza. Przeslijcie jakies fluidy hihii
K
Kinga85
Gość
żabka z tymi sutkami to widzisz... może dobry znak dla ciebie
reklama
chyba we 3 a omnie to juz baby zapomnialy oj nieladnie nieladnieno to juz jestesmy we dwie!!! A ty masz jakies oznaki w ktoras strone??? Ktory cykl staran - moj w sumie 4. Ach te czekanie jest nagorsze
zobaczymy jeszcze 6 dniżabka z tymi sutkami to widzisz... może dobry znak dla ciebie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: