reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki i ja sie dzisiaj dopiero witam. Kurcze tyle piszecie ze zanim ja nadrobie z czytaniem to musze do pracy wychodzic. Gratuluje wzsystkim co ujzaly druga kreseczke i wspieram wszytkie ktore czekaja na wykonanie tesciku. Ja jeszcze do niedzieli musze czekac ale chyba zatestuje wczesniej. Kto jest w podobnej sytuacji?? 87zabka my o ile pamietam podobnie. Jakies oznaki??? Ja niestety nie ma zadnych ani cycki ani brzuch... Tez mi smutno troszke i nie wiem co mam myslec... Dobrze ze tutaj moge was poczytac i sama cos naskrobac... Pozdrawiam mocno wszystkie staraczki i te szczesciary ktore juz wiedza. Przeslijcie jakies fluidy hihii

Hej dziewczynki i ja sie dzisiaj dopiero witam. Kurcze tyle piszecie ze zanim ja nadrobie z czytaniem to musze do pracy wychodzic. Gratuluje wzsystkim co ujzaly druga kreseczke i wspieram wszytkie ktore czekaja na wykonanie tesciku. Ja jeszcze do niedzieli musze czekac ale chyba zatestuje wczesniej. Kto jest w podobnej sytuacji?? 87zabka my o ile pamietam podobnie. Jakies oznaki??? Ja niestety nie ma zadnych ani cycki ani brzuch... Tez mi smutno troszke i nie wiem co mam myslec... Dobrze ze tutaj moge was poczytac i sama cos naskrobac... Pozdrawiam mocno wszystkie staraczki i te szczesciary ktore juz wiedza. Przeslijcie jakies fluidy hihii

Witam! Ja mam @ dostać w sobote!Ale mam nadzieje ze nie przylezie!Także razem czekamy:)

Ale nigdy nic nie wiadomo!!!:)
Kiedy odstawiłas anty?
na poczatku grudnia wiec to moj 3 cykl bez tabsow
ja tam niemam zadnych nawet mnie cycki i sutki niebola i niestecza na @ bo ostatnie 2 cykle to od owu to szalu dostawalam z sutkami a teraz nic jakby ich niebylo

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry