reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja się czuje dobrze w sumie troche mi jeżdzi po żołądku dzisiaj ale to z nerwów raczej no i @ dalej nie ma

Agutka Twój dziadek niczym moja babcia która sama sobie położyła kafle i zamontowała kabine prysznicową :p

Jade do tesciowej na kawe wrrrr trzymajcie kciuki
trzymam kciuki i kochana jutro betka bedzie pienka
nawet tak nie mów i starać się trzeba dalej a co ja mam mówić skoro ty gdybasz nad 16 cyklem a ja teraz będę miała 48 czyli 4 lata starań skoro ja mogę czekać to ty tym bardzie oczywiście ci nie życze takiego długiego czekania i tak cichutko liczę na 2 kreski bo przecież miałaś jeszcze owu nawet w 19dc więc wszystko jest możliwe
lopop ty tak dlugo sie starasz i jeszcze cie niewyslali na in vitro????

reklama
Tośka, namów gina na resztę badań, no i na to HSG jakby nic nie było w tym cyklu.
Choć ja i tak pocichu liczę,że będzie fasolka &&& trzymam kciukasy za betkę:)

trzymam kciuki i kochana jutro betka bedzie pienka

lopop ty tak dlugo sie starasz i jeszcze cie niewyslali na in vitro????
od tyle się staram a leczę się w listopadzie będzie 2 lata więc wiesz bardzo długo uważałam że mnie ten problem nie dotyczy,jeden ginek mówił o in vitro to przeniosłam się do specjalisty i on do mnie że w żadnym wypadku bo znalazł u mnie prl podwyższoną i mówił że to jest to i do tego presja otoczenia i przestać o tym myśleć

halina juz tu byla od wczoraj albo przedwczoraj :-)
no ja wczoraj i w sobotę jakoś słabo zaglądałam tak na króciutko i nie nadrobiłam zaległości

Tośka, namów gina na resztę badań, no i na to HSG jakby nic nie było w tym cyklu.
Choć ja i tak pocichu liczę,że będzie fasolka &&& trzymam kciukasy za betkę:)
witaj
hej kobitki moje kochane :-)
witaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jestem ale zauważyłam ostatnio że tylko jak włączam laptopa i wszystkie wyłączają się:baffled:
jak sie czujesz po dietce czy suwaczek dobrze pokazuje że schudłaś 6 kg?
ale mnie lewy jajnik boli:baffled:chyba pęcherzyk się robi:confused:
ja mam tak samo jak ja sie zjawiam to wszystkie znikaja hjihihia na diecte dobrze jeszcze tylko 5 dni i koniec kopenhaskiej i zacznie sie zdrowe jedzonko :-) a na dietce schudlam 4 kg a 2 przed dietka
pewnie sie robi mnie od tygodnia bola jajniki a od paru dni podbrzusze jak na @

reklama
ja mam tak samo jak ja sie zjawiam to wszystkie znikaja hjihihia na diecte dobrze jeszcze tylko 5 dni i koniec kopenhaskiej i zacznie sie zdrowe jedzonko :-) a na dietce schudlam 4 kg a 2 przed dietka
pewnie sie robi mnie od tygodnia bola jajniki a od paru dni podbrzusze jak na @

I co z tym emailem mama dostala?
Hej laseczki

Do góry