spokojnie napewno wszystko bedzie ok skoro dzidzia sie zagniezdzila to znaczy ze jej dobrze wiec sie niemartw gdyby niemiala dobrego srodowiska i warunkow to by sie niezagniezdzilaWitam.
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!
reklama
izus180584
Fanka BB :)
a czemu tak myslisz???ja tam niewiem nic na nia niewskazuje no moze te bole podbrzusza tak predko sama niewiem ale watpie
Bo cos doczytałam że @ u Ciebie brak?
nawet tak nie mów i starać się trzeba dalej a co ja mam mówić skoro ty gdybasz nad 16 cyklem a ja teraz będę miała 48 czyli 4 lata starań skoro ja mogę czekać to ty tym bardzie oczywiście ci nie życze takiego długiego czekania i tak cichutko liczę na 2 kreski bo przecież miałaś jeszcze owu nawet w 19dc więc wszystko jest możliwe
no tak ale Ty masz synia już możesz się cieszyć nim - a ja nie mam dzieci i staranie 16 cykl powoli mnie męczy już psychicznie :-(
Tośka, namów gina na resztę badań, no i na to HSG jakby nic nie było w tym cyklu.
Choć ja i tak pocichu liczę,że będzie fasolka &&& trzymam kciukasy za betkę
rozmawiałam z ginem dzisiaj na ten temat - powiedziała żeby jeszcze poczekac, oczywiscie jezeli sie upre to mi wypisze skierowanie ale ja chyba poczekam jeszcze, już mam dość latania po lekarzach jak narazie
zrobiłam bete dzisiaj więc wszystko się wyjasni jutrono ale co tobie da danie spokoju...bedziesz go miała? Moze kup ten czulszy teścik, na nim moze wyjdzie?
straszliwe to czekanie...ja miałam tak w poprzednim cyklu... Tośka poproś o Duphaston zamiast luteiny, bedziesz mogła tempkę mierzyć i jest to pewniejszy lek
jeżeli @ się nie pojawi do końca miesiaca a beta bedzie 0 wtedy bedziemy myslec nad innymi lekami
Przyszłam się tylko pochwalić,póki Zuzia się kąpie,bo dopiero z dworu wróciłyśmy.
Koniec soboty (20.03.)
Koniec poniedziałku (22.03)
pieknie czekamy na fotorelacje dalszej budowy
Witam.
Dawno mnie tu nie było. Ale nabawiłam się depresji i musiałam odpocząć.
A dziś ujrzalam dwie krechy tłuste i wyraźne na teście. Moja radość jednak jest ograniczona gdyż bralam do niedawna mocne leki antydepresanty i teraz boje się, że coś może być nie wporządku Jutro ide na wizyte do lekarza, ale bardzo sie boje!!!!!!
Gratulacje - wszystko bedzie oki nie martw sie
hej dziewczyny
witam sie ponownie
czy jest tu kto ?????
ja jestem ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tal ale okazalo sie ze CHYBA owu sie przesunela wiec @ tez bedzie pozniej a ja liczylam ze mi predzej przyjdzie i zaczne nowy cykla czemu tak myslisz???ja tam niewiem nic na nia niewskazuje no moze te bole podbrzusza tak predko sama niewiem ale watpie
Bo cos doczytałam że @ u Ciebie brak?
reklama
Podziel się: