reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
erba super że tak do tego podchodzisz wiesz... wiem coś o tym i przyznaję że to pomaga ;)
zaba a Ty nie myśl tak zaraz.... nie kracz bo wiesz jak bywa... co ma być to będzie fakt ale myśl pozytywnie moja droga!

;-)teraz ja się przypominam tylko: NIE CZEKAMY NA @ TYLKO NA ... FASOLKI !!!!!

widzę że jesteś przekonana... ok więc już nic nie mowię :)

larvunia dobrze że małemu nic się nie stało!
kochane jestescie ale wolalabym sie niepotrzebnie nienakrecac bo wiem jak to boli kiedy sie czeka na 2 kreski a przylazi @

Witajce dziewczyny!
Chciałabym oficjalnie dołączyć do sympatycznego grona starających się o potomka .To mój pierwszy cykl starań , w przyszłości mam nadzieję na pierwsze dziecko a druga ciąża (1wsza obumarła ok 9hbd w 12.2006).Zaopatrzyłam się .chyba niepotrzebnie w testy owulacyjne z allegro, które mam wrażenie ,że mi tylko przeszkodziły (czekałam na 2 czerwone krechy z kolejnym seksem ;-) ) a tu po dniu kiedy była widoczna druga ale jaśniejsza w następne już była tylko jedna.No ale może zdążyliśmy ;-) Test powinnam zrobić 29.03.,jednak zaopatrzyłam się spory zapas więc pewnie bedzie mnie kusiło wcześniej ;)

Hej Natasza widze ze jedziemy na jednym wozku ja tez testuje pierwzsy raz testy owulacyjne ale u mnie jakos nie zabardzo zadzialaly, no ale przytulalismy sie w prawdopodobnym terminie. Teraz tez czekam na 29 marca az wszystko sie wyjasni. Testy oczywiscie tez zakupione. Juz czekaja az przyjdzie na nie pora. A ty jak tam masz jakies objawy??

87 zabka ty tez jestes chyba w tej samej syluacji czy zle zapamietalam ciocia spodziewana na 29?? no to trzeba czekac...

hello Kobitki
Wczoraj zaczelam pic ziolka mieszanke nr 1 i teraz mam pytanie po wypiciu wieczorem ziolek rozbolalo mnie podbrzusze tak jak na @

dzis takze boli do tego doszedl bol prawego jajnika :-( czy was tez bolalo pobrzusze?
W czsie @ bolal mnie prawy jajnik, piersi caly czas lekko bola i sa napiete :baffled: czy to moze byc efekt ziolek?
dodam ze @ w tym cyklu mialam skapa dwa dni lekkiego krwawienia , trzeci dzien plamienie a czwartego brunatny sluz i koniec

Hej Natasza widze ze jedziemy na jednym wozku ja tez testuje pierwzsy raz testy owulacyjne ale u mnie jakos nie zabardzo zadzialaly, no ale przytulalismy sie w prawdopodobnym terminie. Teraz tez czekam na 29 marca az wszystko sie wyjasni. Testy oczywiscie tez zakupione. Juz czekaja az przyjdzie na nie pora. A ty jak tam masz jakies objawy??

87 zabka ty tez jestes chyba w tej samej syluacji czy zle zapamietalam ciocia spodziewana na 29?? no to trzeba czekac...
wedlug temperatury to na nastepna niedziele

hello Kobitki
Wczoraj zaczelam pic ziolka mieszanke nr 1 i teraz mam pytanie po wypiciu wieczorem ziolek rozbolalo mnie podbrzusze tak jak na @

dzis takze boli do tego doszedl bol prawego jajnika :-( czy was tez bolalo pobrzusze?
W czsie @ bolal mnie prawy jajnik, piersi caly czas lekko bola i sa napiete :baffled: czy to moze byc efekt ziolek?
dodam ze @ w tym cyklu mialam skapa dwa dni lekkiego krwawienia , trzeci dzien plamienie a czwartego brunatny sluz i koniec
no to znaczy ze ziolka dzialaja :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry