reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dokladnie lepiej sie nie nakrecac ja sobie pow ze nie bede robic zadnyc testow ani szukac objawow ginek nawet mowila ze jak nie bedzie @ do 9-04 to mam przyjsc ale tez jeszcze nie pojde
wyluzuje totalnie , moze przez to ze juz nie mam sił

Wstrzymaj sie z testem jak najdluzej sie da. Po co masz sie stresowac jak jedna krecha wyjdzie....
i tak pewnie albo nezrobie wacale albo dopiero w nastepny poniedzialek jakos niewierze w tym cyklu we fasolke czekam na @ ktora zrobila mnie w konia i zamiast cykl skrocic to znow wydluzyla wrrr...

a po za tym wiem ze @ przyjdzie bo juz mi sie podbrzusze napecznialo jak zawsze na @

Ostatnia edycja:
erba super że tak do tego podchodzisz wiesz... wiem coś o tym i przyznaję że to pomaga ;)
zaba a Ty nie myśl tak zaraz.... nie kracz bo wiesz jak bywa... co ma być to będzie fakt ale myśl pozytywnie moja droga!

i tak pewnie albo nezrobie wacale albo dopiero w nastepny poniedzialek jakos niewierze w tym cyklu we fasolke czekam na @ ktora zrobila mnie w konia i zamiast cykl skrocic to znow wydluzyla wrrr...

a po za tym wiem ze @ przyjdzie bo juz mi sie podbrzusze napecznialo jak zawsze na @

;-)teraz ja się przypominam tylko: NIE CZEKAMY NA @ TYLKO NA ... FASOLKI !!!!!

czesc wieczornie
wpadne jeszcze przed snem... a zaraz ide mlodego kapac, dzis z poslizgiem bo bylismy w szpitalu :dry:
mlody zle stapnol na nozke i byl placz itp... pojechalam zeby sie upewnic ze wsio oki :sorry2: no i jest oki, niedawno wrocilismy, wiec jak sie obrobie to jeszcze wpadne tu....
MILEGO WIECZORKA!

Witaj 87zabka mam córeczke 4 lata kończy w maju . Ja z mężem chcielibiśmy mieć drugiego dzidziusia ,bo uznaliśmy że już pora na rodzeństwo dla córeczki . Ja też trochę przytyłam po ciąży , też trzymam dietę , ćwiczę , staram się nie jeść słodyczy itp.
87zabka życzę Tobie i Wszystkim staraczkom powodzenia SAMYCH PODWÓJNYCH KRECH. POWEDZENIA . POZDRAWIAM SERDECZNIE
dziekoje tez trzymam kciuki za ciebie obys niemusiala dlugo czekac na upragniona ciaze :tak:
zabka ja też myślę i radzę abyś poczekała z testem najdłużej jak ci sie uda no a tak wogóle to przeczucie samo cię nakieruje dobrze ;)
moje przeczucie mi mowi ze bedzie @

reklama
Do góry