reklama
dokladnie lepiej sie nie nakrecac ja sobie pow ze nie bede robic zadnyc testow ani szukac objawow ginek nawet mowila ze jak nie bedzie @ do 9-04 to mam przyjsc ale tez jeszcze nie pojde
wyluzuje totalnie , moze przez to ze juz nie mam sił
wyluzuje totalnie , moze przez to ze juz nie mam sił
i tak pewnie albo nezrobie wacale albo dopiero w nastepny poniedzialek jakos niewierze w tym cyklu we fasolke czekam na @ ktora zrobila mnie w konia i zamiast cykl skrocic to znow wydluzyla wrrr...Wstrzymaj sie z testem jak najdluzej sie da. Po co masz sie stresowac jak jedna krecha wyjdzie....
a po za tym wiem ze @ przyjdzie bo juz mi sie podbrzusze napecznialo jak zawsze na @
Ostatnia edycja:
;-)melduję się posłusznie po niedzielnych loferkach
elloooo;-)
K
Kinga85
Gość
erba super że tak do tego podchodzisz wiesz... wiem coś o tym i przyznaję że to pomaga
zaba a Ty nie myśl tak zaraz.... nie kracz bo wiesz jak bywa... co ma być to będzie fakt ale myśl pozytywnie moja droga!
zaba a Ty nie myśl tak zaraz.... nie kracz bo wiesz jak bywa... co ma być to będzie fakt ale myśl pozytywnie moja droga!
i tak pewnie albo nezrobie wacale albo dopiero w nastepny poniedzialek jakos niewierze w tym cyklu we fasolke czekam na @ ktora zrobila mnie w konia i zamiast cykl skrocic to znow wydluzyla wrrr...
a po za tym wiem ze @ przyjdzie bo juz mi sie podbrzusze napecznialo jak zawsze na @
;-)teraz ja się przypominam tylko: NIE CZEKAMY NA @ TYLKO NA ... FASOLKI !!!!!
czesc wieczornie
wpadne jeszcze przed snem... a zaraz ide mlodego kapac, dzis z poslizgiem bo bylismy w szpitalu
mlody zle stapnol na nozke i byl placz itp... pojechalam zeby sie upewnic ze wsio oki no i jest oki, niedawno wrocilismy, wiec jak sie obrobie to jeszcze wpadne tu....
MILEGO WIECZORKA!
wpadne jeszcze przed snem... a zaraz ide mlodego kapac, dzis z poslizgiem bo bylismy w szpitalu
mlody zle stapnol na nozke i byl placz itp... pojechalam zeby sie upewnic ze wsio oki no i jest oki, niedawno wrocilismy, wiec jak sie obrobie to jeszcze wpadne tu....
MILEGO WIECZORKA!
dziekoje tez trzymam kciuki za ciebie obys niemusiala dlugo czekac na upragniona ciazeWitaj 87zabka mam córeczke 4 lata kończy w maju . Ja z mężem chcielibiśmy mieć drugiego dzidziusia ,bo uznaliśmy że już pora na rodzeństwo dla córeczki . Ja też trochę przytyłam po ciąży , też trzymam dietę , ćwiczę , staram się nie jeść słodyczy itp.
87zabka życzę Tobie i Wszystkim staraczkom powodzenia SAMYCH PODWÓJNYCH KRECH. POWEDZENIA . POZDRAWIAM SERDECZNIE
moje przeczucie mi mowi ze bedzie @zabka ja też myślę i radzę abyś poczekała z testem najdłużej jak ci sie uda no a tak wogóle to przeczucie samo cię nakieruje dobrze
K
Kinga85
Gość
widzę że jesteś przekonana... ok więc już nic nie mowięmoje przeczucie mi mowi ze bedzie @
larvunia dobrze że małemu nic się nie stało!
reklama
Podziel się: