reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.
Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona sila:tak:

:)

CZY MOGĘ WAS PROSIĆ O PODLANIE MOJEGO DRZEWKA? ;))
Podlalam.
A o co chodzi z tymi drzewkami? Bo nie chce mi sie na tej stronie szukac:-p

holipka to kiedy ja powinnam zatestowac w takim razie :baffled::confused: jestem juz skolowana:zawstydzona/y:
Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.:tak:

no ja myslalam ze zaciazylam, ale wyszlo inaczej...
ale to jak pisalam wczesniej nigdy przedtem tak nie obserwowalam swojego ciala i moze wyoplbrzymialam wsio...

wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce :dry: ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(
:-D
Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)

witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
To pewnie tez przez wczorajsza impreze:-D

z tymi drzewami to na serio podobno będą sadzać... my ludzie mamy pomóc i sadzać swoje drzewa wirtualnie a jak drzewo będzie już na tyle duże to otrzymuje się certyfikat i drzewko bedzie zasadzone w realu! :)

co do mojego samopoczucia to nie wiem po czym... po imprezie raczej już nie bo wczoraj tylko chorowałam heh..

moje dziecko już śpi
mogę chwilę jeszcze posiedzieć na bb
:)
a tu cichutko...
ja tez zawsze tu siedze jak mala idzie spac :-)
Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona sila:tak:

Podlalam.
A o co chodzi z tymi drzewkami? Bo nie chce mi sie na tej stronie szukac:-p

Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.:tak:

Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)

To pewnie tez przez wczorajsza impreze:-D
no to chyba zaryzykoje w srode ale jesli wtedy ten wzrost temp to byla owu to powinnam zatestowas dopiero w niedziele bo to wtedy bedzie termin @

ufff nadrobiłam :szok:
omg tyle naskrobałyście a tylko chwilkę mnie nie było ;-)
Tosiu i Olkale 3mam
Betusia jak bedziesz leciała to wypatruj bocianów i zapros ich do nas ;-)
a i za Ciebie Zabciu tez mocno 3mam &&&&&
Natasza witaj !!!

witam wieczorną porą

wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/

no kochana jak tobie juz kawka nie smakuje to ......... zrob jednak tego tesciora

ellllooooo jest tam kto ?????
Kinga daj linka na twoje drzewko to je podleje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff nadrobiłam :szok:
omg tyle naskrobałyście a tylko chwilkę mnie nie było ;-)
Tosiu i Olkale 3mam
Betusia jak bedziesz leciała to wypatruj bocianów i zapros ich do nas ;-)
a i za Ciebie Zabciu tez mocno 3mam &&&&&
Natasza witaj !!!
dzieki ale jakos dziwnie sie czuje patrzac na ten moj wykres i wogole mam mieszane uczucia co ma bvyc to bedzie i jedna i druga opcja mnie zadowoli i @ i fasolka

Witaj 87zabka mam córeczke 4 lata kończy w maju . Ja z mężem chcielibiśmy mieć drugiego dzidziusia ,bo uznaliśmy że już pora na rodzeństwo dla córeczki . Ja też trochę przytyłam po ciąży , też trzymam dietę , ćwiczę , staram się nie jeść słodyczy itp.
87zabka życzę Tobie i Wszystkim staraczkom powodzenia SAMYCH PODWÓJNYCH KRECH. POWEDZENIA . POZDRAWIAM SERDECZNIE

Ostatnia edycja:
reklama
zabka ja też myślę i radzę abyś poczekała z testem najdłużej jak ci sie uda no a tak wogóle to przeczucie samo cię nakieruje dobrze ;)

Do góry