K
Kinga85
Gość
moje dziecko już śpi
mogę chwilę jeszcze posiedzieć na bb
a tu cichutko...
a tu cichutko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona silaczesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.
Podlalam.
CZY MOGĘ WAS PROSIĆ O PODLANIE MOJEGO DRZEWKA? )
Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.holipka to kiedy ja powinnam zatestowac w takim razie jestem juz skolowana
no ja myslalam ze zaciazylam, ale wyszlo inaczej...
ale to jak pisalam wczesniej nigdy przedtem tak nie obserwowalam swojego ciala i moze wyoplbrzymialam wsio...
Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)wiecie co wam napisze...
moze sobie wkrecam teraz, choc moje nadzieje juz minely z nadejsciem @....
ale mnie nigdy w czasie @ piersi nie draznily, no i nigdy nie czulam jajnikow w 2-3 dzien @.... Nie bola ale kurna czuje je jak po owulce ciagle czuje....
wiem wiem.. wyolbrzymiam, ale gdyby nie to ze przylazla ta @ to bym dalej sadzila ze jestem w ciazy :-(
To pewnie tez przez wczorajsza imprezewitam wieczorną porą
wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
ja tez zawsze tu siedze jak mala idzie spac :-)moje dziecko już śpi
a tu cichutko...
no to chyba zaryzykoje w srode ale jesli wtedy ten wzrost temp to byla owu to powinnam zatestowas dopiero w niedziele bo to wtedy bedzie termin @Ja tez mialam ostatnio taki cykl, ze cycki przestaly nieco bolec w czasie @, a po kilku dniach zaczely ze zdwojona sila
Podlalam.
A o co chodzi z tymi drzewkami? Bo nie chce mi sie na tej stronie szukac
Mozesz zatstowac, bo tempka wsazuje, ze owu byla. Ale poczekaj jeszcze kilka dni.
Powiem Ci tak - ja zaczelam intensywna obserwacje prawie pol roku temu. I co miesiac odkrywam cos nowego, co "na pewno" jest objawem fasolki... Nawet po @;-)
To pewnie tez przez wczorajsza impreze
witam wieczorną porą
wypiłam niedawno z mężem kawkę z ekspresu (dawno nie piliśmy) w pierwszej chwili chciało mi się bardzo
ale teraz mi źle po niej nawet nie dopiłam....i ciągle mi śmierdzi bleee :/
Wstrzymaj sie z testem jak najdluzej sie da. Po co masz sie stresowac jak jedna krecha wyjdzie....no to chyba zaryzykoje w srode ale jesli wtedy ten wzrost temp to byla owu to powinnam zatestowas dopiero w niedziele bo to wtedy bedzie termin @
dzieki ale jakos dziwnie sie czuje patrzac na ten moj wykres i wogole mam mieszane uczucia co ma bvyc to bedzie i jedna i druga opcja mnie zadowoli i @ i fasolkaufff nadrobiłam
omg tyle naskrobałyście a tylko chwilkę mnie nie było ;-)
Tosiu i Olkale 3mam
Betusia jak bedziesz leciała to wypatruj bocianów i zapros ich do nas ;-)
a i za Ciebie Zabciu tez mocno 3mam &&&&&
Natasza witaj !!!