reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak słonko to ten żółty a czo?
ja już nie pamiętam swoich objawów i bardzo mnie to męczy.ale aż tak mocno by bolało?

No mnie bolało bardzo...normalnie identycznie jak przy małpiszonie.
A też robiłam tego testa i mnie zdenerwował straszelnie, bo już na wcześniejszym miałam + i dla potwierdzenia chciałam zrobić drugi i kupiłam w aptece właśnie bobo...i wyobraź sobie że robię ten test a tu I krecha...ja w ryk, klnę na tenn test który rano pokazał +, nerwy mam jak pieron, a na tym bobo dopiero po 5 minutach pokazała się druga krecha. :-)
Tylko że ja byłam nauczona że z reguły ta druga jest od razu widoczna, ewentualnie po 3 minutach trochę się przyciemnia...a tu taki żarcik mi teścior zrobił. Mój W. od razu mi zaznaczył, że te nerwy były niepotrzebne, i spowodowała je tylko i wyłącznie moja niecierpliwość ;-)

Ja też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane :zawstydzona/y: ),że u Ciebie jest inaczej i to fasolka buduje sobie gniazdko!
Kurcze,a ja znowu mam jakiegoś dołka. :-(

Kochana wyciągam za uszy do góry z tego dołka!!! I proszę się uśmiechnąć :-D

Ostatnia edycja:
u mnie zawsze przed @ ból jest prawie że inny wiec nie mogę powiedzieć że jest np małpowy czy fasokowy bo to nie możliwe do stwierdzenia u mnie niestety. dziwny mam organizm. dlatego sie nie nakrecam i już nie staram,... tylko czekamy na jakąś wpadeczkę ;) w końcu CHYBA się uda nam..

Ja też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane :zawstydzona/y: ),że u Ciebie jest inaczej i to fasolka buduje sobie gniazdko!
no i na co skarbie te dołki? czekać grzecznie do końca @ i brać się do roboty, nie ma co się smucić tylko kochać z M i wyglądać wiosny, która ponoć do Nas w końcu przyjdzie:) a dziękuję za ciepłe słowa:)

Postaram się z całych sił. :-)

no i na co skarbie te dołki? czekać grzecznie do końca @ i brać się do roboty, nie ma co się smucić tylko kochać z M i wyglądać wiosny, która ponoć do Nas w końcu przyjdzie:) a dziękuję za ciepłe słowa:)

Ponoć jutro ma być już wiosennie - OBY!!!
A mnie w tym cyklu jedynie co pociesza,to wizyta u nowego gina. Ale jeśli on już nic nie będzie działał w naszym kierunku... Załamię się normalnie. :-(

dzisiaj wypada @ słonko i już ją czuję coraz bardziej:-(

dobra to leje w tyłek:-D mam nadzieję że poczuła Tosiunia?:-D no pewno że @ sobie psikus robi,mówi: nie zobaczysz mnie już w tym roku na pewno bo ja stąd spadam!!!:-D jak widzisz humor mam lepszy skarbie bo ja czuję @ ale nie wiem dlaczego ciągle mam taką straszną nadzieję że jej nie będzie

może sie nie pojawi @ - trzymam kciukasy

co się dzieje ?? no bo manto bedzie !!

No mnie bolało bardzo...normalnie identycznie jak przy małpiszonie.

ok, no to czekam co z tych bóli wyniknie.czyli czekam na fasolkę, nie chcę już widzieć zadnych @.precz!:-D
u mnie zawsze przed @ ból jest prawie że inny wiec nie mogę powiedzieć że jest np małpowy czy fasokowy bo to nie możliwe do stwierdzenia u mnie niestety. dziwny mam organizm. dlatego sie nie nakrecam i już nie staram,... tylko czekamy na jakąś wpadeczkę ;) w końcu CHYBA się uda nam..
tia wpadeczki się zdarzają i rzeczywiście w najmniej oczekiwanym momencie także pewno się Cię fasoleczka zaskoczy kochana:-)

zmykam na chwilę.

reklama

Facet Agutki to chyba G. a nie M. :-) :-) :-)

Kumpla opis na gg:

"Zima jest jak kobieta - piękna na zdjęciach ale wkur*ia od rana :-)"

... :laugh2:

Świetne!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry