reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Stary dobrobyt ;-)
Spiacy mam dzisiaj dzien niesamowicie....:sorry2:

Tak sobie tlumacz:-D

no bo dzisiaj pogoda bardzo zmienna, przynajmniej u mnie;) ja też się chodzę i chwieję a kawa wypita, czekoladki zjedzone:D i ostatnio rano jak nie zjem szybko śniadania to tak mi się kręci w głowie że szok.już dośc mam tej zmiennej pogody bo organizm wariuje.

no bo dzisiaj pogoda bardzo zmienna, przynajmniej u mnie;) ja też się chodzę i chwieję a kawa wypita, czekoladki zjedzone:D i ostatnio rano jak nie zjem szybko śniadania to tak mi się kręci w głowie że szok.już dośc mam tej zmiennej pogody bo organizm wariuje.

A może to nie pogoda tylko hormonki już szaleją!!! Kiedy robisz tego bobo testa ?

hej kobietki jestem wlasnie u taty na kompie ale zaraz spadam czy sa jakies nowe fasolki albo ciekawe wiesci niestety niedam rady was nadrobic :-( i bardzo sie za wami stesknilam

Witam się wieczorowo

byłam dzisiaj u mojej psióly która ma roczną Liwie :) pięknota taka

28dc póki co @ brak
ochana zrob jutro testa ja mowie ze beda 2 krechy bo to twoje odrzucenie na zapach kuwety to podejzane jest :tak:
ide zparzyc ziola :-)

a wiecie z czego najbardziej jestem dumna ze nie pale juz prawie 3 miesiac
chyba tak sobie wbilam do glowy z tymi starankami ze odechcialo mi sie palic :tak: no ale najpierw to byl objaw ciązy oczywiscie ;-)

tak się cieszę :-D

ale za to przybylo mi pare kg wiec musze sie udac na cwiczenia... bo mi pani doktor powiedziala ze zeby zajsc w ciaze to musze schudnac ... bo nadwaga zajsciu w ciaze nie sluzy :-( i jeszcze ostantnio nawet taki artykul czytalam ze organizm samtdo do ciazy nie dopuszcza u kobiet z nadwaga i sie zalamalam :(
wobec czego zaczynam jazde na rowerku stacjonarnymw domku i basen i jakis fitnes... musze to jakos rozplanowac dobrze :):tak:
dlatego ja teraz sobie dietke zrobilasm skoro owu niemam i mam nadzieje ze jak bede lzejsza to szybciej sie uda :-D
Kochane moje ciężarówki :-D nie zrobie testa :tak: tchórz ze mnie jest okropny, kupie test przyjade do domu pełna nadzieji że zobacze dwie krechy - rano sikne i bedzie jedna i bede miała mega doła :tak: poczekam jeszcze do niedzieli jak nie przyjdzie wtedy sikne :-D

zrob bo po dupie damy a ja mysle ze ty bedziesz miala 2 krechy takie mam przeczucie :) a pamietaj ze ja jestem pozytywny duszek wasz ;-):-):-D

wow udalo mi sie was nadrobic w 10 minut ale to tylko dla tego ze u taty jest super szybki net szybszy od mojego wiec idzie piorunem:tak:

Ale podobno było już lepiej... jejku ze oni szybciej tego nie umieją zdiagnozować.

Tak kochana...zjadłaś coś i od poniedziałku Cię męczy! ;-)
Myszko a powiedz jak u ciebie było z tzw śluzem przed @ było coś czy sucho??

Stary dobrobyt ;-)
Spiacy mam dzisiaj dzien niesamowicie....:sorry2:

Tak sobie tlumacz:-D
każde jest dobre byleby sobie ciązy nie wmawiać ;p

a może fasolinka lalalalalala ;p ja dzisiaj wpalaszowalam 2 kiszone ogóry, 7 daysa, i kupilam sobie pryncypałki ;p

hej kobietki jestem wlasnie u taty na kompie ale zaraz spadam czy sa jakies nowe fasolki albo ciekawe wiesci niestety niedam rady was nadrobic :-( i bardzo sie za wami stesknilam
hej Żabciu wracaj do nas :-)

a może fasolinka lalalalalala ;p ja dzisiaj wpalaszowalam 2 kiszone ogóry, 7 daysa, i kupilam sobie pryncypałki ;p

no wroce pewnie po wekendzie bo w weken kumpel wraca do miasta i mi laptopa naprawi wiec mam nadzieje ze od poniedzialku bede znow z wami pelna para :-)

ok spadam bo zaraz moj tata wroci z pracy a ja wkoncu do niego na kawe przyszlam wiec niebede mu kopmutera okupowac hihi tylko z nim troche posiedze papapapapapa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A może to nie pogoda tylko hormonki już szaleją!!! Kiedy robisz tego bobo testa ?
jutro rano kochana, jak wytrzymam tyle:D

no Tosiu to my na pewno w ciąży jesteśmy:D ja chodzę i wyję ciągle a za chwilę się śmieję, a Tosia zjada jakieś mixy jedzeniowe:D:D:D

U mnie było sucho bardzo...ale miałam cały czas wrażenie jakby mi po nogach leciało ;-)
no właśnie a ja raczej sucho nie mam,tylko ciągle sikam od wczoraj;(

Zabciu wracaj do nas szybciutko kochana!:)

Do góry