agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Facet Agutki to chyba G. a nie M. :-) :-) :-)
Dokładnie! ;-) Chyba,że Lenka miała na myśli "Mąż". :-)
Świetne!!!
Prawdziwe,haha!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Facet Agutki to chyba G. a nie M. :-) :-) :-)
Świetne!!!
Kumpla opis na gg:
"Zima jest jak kobieta - piękna na zdjęciach ale wkur*ia od rana :-)"
...
no nie, pewnie że jesteśmy piękne ale że wkur***jące to nic mi o tym nie wiadomoKumpla opis na gg:
"Zima jest jak kobieta - piękna na zdjęciach ale wkur*ia od rana :-)"
...
Myszko ja tak wszystkim piszę "M" - czyli Mąż bo mylą mi się imionaFacet Agutki to chyba G. a nie M. :-) :-) :-)
Świetne!!!
współczuję skarbie.też często miewam takie problemy ale w okresie @ zupełnie coś odowrotnego mnie męczy i to jest mój kolejny dowód na to, że ona jednak nadchodzi;(coś w tym jest ;-)
boshe dziewczyny ale mnie wzdęcia męczą :-( od poniedziałku - sorrry że tak wale prostu z mostu ale juz nic nie pomaga :-(
Suzi ma podejrzenie ciazy pozamacicznej i bedzie miala robiona laparoskopie:-(A ma ktoś jakieś wieści od Suzi1 ???
Witam!
Do wszystkich dziewczyn w okolicach terminu @ - powiedzcie im, ze zakazuje sie pojawiac!!!;-)
Suzi ma podejrzenie ciazy pozamacicznej i bedzie miala robiona laparoskopie:-(
Niech to pieron jasny trafi to auto... padł mi akumulator. I do d...chyba pojadę a nie na zakupy.
Tośka a wiesz że wzdęcia w ciąży bardzo męczą...ja mam z nimi cały czas problem...piję activię ale nawet ona już nie pomaga. ;-) a brzuch chwilami jak 7msc...
nio to z jednej strony nie dobrze bo to męczące jest jak cholera, ja chyba rapacholin czy cuś takiego łykałam.ale z drugiej to dobrze Tosiuniu bo to jest jakiś znakja nigdy przed @ nie miałam wzdęć wręcz odwrotnie ale może coś zjadłam ;/
Suzi ma podejrzenie ciazy pozamacicznej i bedzie miala robiona laparoskopie:-(
Tak kochana...zjadłaś coś i od poniedziałku Cię męczy! ;-)ja nigdy przed @ nie miałam wzdęć wręcz odwrotnie ale może coś zjadłam ;/