reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny :)
Tosiu i Lenko trzymam mocno zeby nie przylazla ta @
ja pewnie za jkaies 2 tygodnie bede sobie robila wkrety , choc obiecalam sobie ze nie bede zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu heheh

reklama
Lena u mnie też długo wychodziła I krecha...tylko że ja się nie nastawiałam na fasolkę. Ja bym robiła testa...i nawet jak wyjdzie I krecha to trzeba sobie powiedzieć że dopóki nie ma @ jest nadzieja że fasolka w brzuszku. A testy czasami za wcześnie nie wychodzą, ale warto to sprawdzić. Ja trzymam za Ciebie kciukasy &&& i bardzo chciałabym żeby była fasolka.
A jakiego masz testa ?

Ostatnia edycja:
Wróciłam. :-)
Domek posprzątany,mięsko kupione,nowy staniczek też :cool2:,skrzydełka na kolację z Mężem "przechodzą" przyprawą w lodówce,obiadek gotowy,Zuzia śpi. :-)

A ma ktoś jakieś wieści od Suzi1 ???

No właśnie...?

svensonka prosze choc juz ja wklejalam :tak:
wolalabym zeby byla znerwicowana niz zeby uciekla :) kurcze ja chyba osiwieje jak bede w ciazy ... a jak przyjdzie 24 tc to wyladuje w wariatkowie... :(

Przestań! Nic złego się nie stanie! :no:

dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę :-D

Hahahaha,ja mam identycznie z G. ! Mrrrrrrrrr,Boziuniu!!! :-D :-D :-D

Witam się kochane:)
No więc jest 12:51 a ja jestem czysta...chodzę kolo testu i płaczę bo chcę go bardzo zrobić ale tak jak Tosia nie mogę bo strach przed 1 kreską jest ogromny.poczekam do jutra rana.bo @ się nie pojawi i koniec! chociaż....mam mętlik w głowie

A kiedy testowanko? @ się już spóźnia? :-)

Ja miałam kotkę ( już zdechła) i powiem ci że takie miauczenie typowe w czasie marcowania jest normalne. Nasza też tak wyła i mruczała cały czas i tyłek miała ciąglę w górze na zasadzie "bierz mnie kocie":sorry2::-D Dostawała zastrzyki bo nie było z nią można wytrzymać..

Lena no no... 3mam kciukasy za II kreski! :))) spokojnie... A wogóle to widzę że nasze dzieci są w tym samym wieku ;)
nio rzeczywiście, moja Jula 17 stycznia urodzona:) nie dziękuję za 2 krechy;)

cześć dziewczyny :)
Tosiu i Lenko trzymam mocno zeby nie przylazla ta @
ja pewnie za jkaies 2 tygodnie bede sobie robila wkrety , choc obiecalam sobie ze nie bede zobaczymy czy wytrwam w postanowieniu heheh
również nie dziekuję;) ale Wy wiecie dziewczynki dlaczego;)

Lena u mnie też długo wychodziła I krecha...tylko że ja się nie nastawiałam na fasolkę. Ja bym robiła testa...i nawet jak wyjdzie I krecha to trzeba sobie powiedzieć że dopóki nie ma @ jest nadzieja że fasolka w brzuszku. A testy czasami za wcześnie nie wychodzą, ale warto to sprawdzić.
A jakiego masz testa ?
Myszko mam zwykłego bobo testa.ale już mam bóle brzucha identyczne jak przed @...chyba szkoda go robic, naprawdę.jedyne co mnie wczoraj zaskoczylo to straszne rwanie lewego jajnika ale objawów co miesiąc mi przybywa nowych, szkoda tylko ze na @.

nio rzeczywiście, moja Jula 17 stycznia urodzona:) nie dziękuję za 2 krechy;)
nasz Filip z 21 grudnia jest.
ślubowaliście miesiąc przed nami ;)

co do objawów to czasami ciążowe są prawie że identyczne jak te małpowe. myśl pozytywnie! co ma być to będzie i tak. ale my tu kciuki 3mamy wiadomo :)

Wróciłam. :-)
Domek posprzątany,mięsko kupione,nowy staniczek też :cool2:,skrzydełka na kolację z Mężem "przechodzą" przyprawą w lodówce,obiadek gotowy,Zuzia śpi. :-)

No właśnie...?

Przestań! Nic złego się nie stanie! :no:

Hahahaha,ja mam identycznie z G. ! Mrrrrrrrrr,Boziuniu!!! :-D :-D :-D

A kiedy testowanko? @ się już spóźnia? :-)
dzisiaj wypada @ słonko i już ją czuję coraz bardziej:-(

kochana lej aż bedzie puchło :) to i tak nie zmieni mojego przeczucia ze @ sie pojawi i teraz sobie psikusy robi ;/
a jak dzisiaj humorek ?? mam nadzieje że troszku lepiej !!
dobra to leje w tyłek:-D mam nadzieję że poczuła Tosiunia?:-D no pewno że @ sobie psikus robi,mówi: nie zobaczysz mnie już w tym roku na pewno bo ja stąd spadam!!!:-D jak widzisz humor mam lepszy skarbie bo ja czuję @ ale nie wiem dlaczego ciągle mam taką straszną nadzieję że jej nie będzie

Myszko mam zwykłego bobo testa.ale już mam bóle brzucha identyczne jak przed @...chyba szkoda go robic, naprawdę.jedyne co mnie wczoraj zaskoczylo to straszne rwanie lewego jajnika ale objawów co miesiąc mi przybywa nowych, szkoda tylko ze na @.

Przy fasolce ból brzucha boli identycznie jak przy @... u mnie dwa razy to się potwierdziło.
Bobo test to ten żółty ?!?

reklama
nasz Filip z 21 grudnia jest.
ślubowaliście miesiąc przed nami ;)

co do objawów to czasami ciążowe są prawie że identyczne jak te małpowe. myśl pozytywnie! co ma być to będzie i tak. ale my tu kciuki 3mamy wiadomo :)
aha no to pięknie że takie ważne wydarzenia życiowe miałyśmy jedna za drugą,widocznie to był jakiś magiczny czas:) a pozytywnie staram się myśleć cały czas tylko ból brzucha mi to myślenie zakłóca;)

Do góry