reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej skrobczki :-)

jej wlasnie nadrobilam te 5 stron jakie naskrobalyscie ;-) z rana... mezusia juz wygonilam do pracki a ja jeszcze sobie leze i dzisaij ide do lumpka bo maja dostawe i moze znow cos super dla dzidzi wykopie :-) wczoraj kupilam w smyku po promocji szalowe ogrodniczki sztruksowe i kaftanik do kompletu przecenione z 54 zl na 24 :-) wiec sie skusilam a no i testa kupilam tego co plusik pokazuje to wam juz pisalam wczoraj:)
w ogole wstalam w nocy bo mnie krew zalewala i tak ide po ciemku do kibla i sobie pomyslalam jakbym byla w ciazy .. i taki strach mnie naszdl :sorry2::no: ze to bylo straszne!!! tak jakbym nie chciala bo bede juz zawsze drzec zeby sie nie powtorzylo....

Tośka kobito ale nas trzymasz w niepewnosci :-) ja bym chyba predzej jajo zniosla a nie czekala do niedzieli ;-)

okale mis ie wlasnie strasznie spac chcialo i mialam lenia totalnego jak zaszlam kiedys w ciaze :tak: trzymam kciuki zeby to byla fasolka !

mysza mialam wystawic ale wczoraj gdy juz sie za to zabieralam musialam zrobic co innego i nie wystawilam ;-)

reklama
To Ty masz fajną prackę że tak na necie możesz sobie posiedzieć i trochę się wyluzować. :-)

no siedze w pokoju z kolegą ktory siedzi na otomoto hehe ;-) wiec ja na BB
troche luzu mam

hej skrobczki :-)

jej wlasnie nadrobilam te 5 stron jakie naskrobalyscie ;-) z rana... mezusia juz wygonilam do pracki a ja jeszcze sobie leze i dzisaij ide do lumpka bo maja dostawe i moze znow cos super dla dzidzi wykopie :-) wczoraj kupilam w smyku po promocji szalowe ogrodniczki sztruksowe i kaftanik do kompletu przecenione z 54 zl na 24 :-) wiec sie skusilam a no i testa kupilam tego co plusik pokazuje to wam juz pisalam wczoraj:)
w ogole wstalam w nocy bo mnie krew zalewala i tak ide po ciemku do kibla i sobie pomyslalam jakbym byla w ciazy .. i taki strach mnie naszdl :sorry2::no: ze to bylo straszne!!! tak jakbym nie chciala bo bede juz zawsze drzec zeby sie nie powtorzylo....

Tośka kobito ale nas trzymasz w niepewnosci :-) ja bym chyba predzej jajo zniosla a nie czekala do niedzieli ;-)

okale mis ie wlasnie strasznie spac chcialo i mialam lenia totalnego jak zaszlam kiedys w ciaze :tak: trzymam kciuki zeby to byla fasolka !

mysza mialam wystawic ale wczoraj gdy juz sie za to zabieralam musialam zrobic co innego i nie wystawilam ;-)

ja sie boje rozczarowania dlatego przeciagam do oporu ;/ a czuje że @ sie zbliza wiec nie chce sie nakrecac niepotrzebnie :)

cześć missiiss :-)

To jak zamieścisz to daj linka, bo chciałam koleżance wysłać...opowiadałam jej o tych Twoich cudeńkach.

az mis ie rzypomnialo jak mysza mowila od switu do nocy ze czuje ze @ sie zbliza haha :D

mysza ok :) nie ma sprawy :) ... tylko wiece co ja tak patrzylam to drogie tte inne sukieneczki sa :/

az mis ie rzypomnialo jak mysza mowila od switu do nocy ze czuje ze @ sie zbliza haha :D

mysza ok :) nie ma sprawy :) ... tylko wiece co ja tak patrzylam to drogie tte inne sukieneczki sa :/

He he he...i napisałam Ci mnóstwo pw że właśnie @ do mnie za chwilę zawita, a Ty pierwsza powiedziałaś że wydaje CI się że to fasolka :-)
No drogie to na pewno! Takie ręczne cudeńka zawsze są drogie, bo napracować się trzeba, są niepowtarzalne i wiele osób i tak sobie nie potrafi takich zrobić :-) więc to wszystko musi pożądnie kosztować.

no ale bede musiala dac cene konkurencyjna wiec nizsza :) zastanawiam sie czy bucikow do niej nie zrobic aby taka jakby na chrzest byla :) b opaske juz mam :)

bo ja wyczulam wywachalam ta fasolke u ciebie :D moj bandzior mi pomogl :)

mudze wstac bo zaraz splyne...

no ale bede musiala dac cene konkurencyjna wiec nizsza :) zastanawiam sie czy bucikow do niej nie zrobic aby taka jakby na chrzest byla :) b opaske juz mam :)
bo ja wyczulam wywachalam ta fasolke u ciebie :D moj bandzior mi pomogl :)
mudze wstac bo zaraz splyne...

A na jaki rozmiar ta sukieneczka jest ?!? Bandzior urósł coś ?
To proszę teraz o wyniuchanie czy to chłopek czy dziewka ;-)

A ma ktoś jakieś wieści od Suzi1 ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry