reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej Agutka ;-)

Pajkaa dostała skurczy i szyjka jej się skróciła...sama napisała że zaczęła się akcja porodowa. Ale już jest lepiej. Wczoraj czekała na wizytację w szpitalu i możliwe że w piątek wyjdzie.

Tośka to może zrób jutro tego teściora z porannego.

nie nie chce robić poczekam do końca tygodnia jak sie @ nie pojawi to wtedy zrobie :tak:

nie potrzebnie sie nakręce a @ może poprostu sie zgubiła i przyjdzie później :tak:

reklama
Pajce zaczeły się wczoraj skurcze porodowe chyba - pojechała do szpitała ale chyba wszystko oki bo sa info że w piatek ma wyjśc :-)

Hej Agutka ;-)

Pajkaa dostała skurczy i szyjka jej się skróciła...sama napisała że zaczęła się akcja porodowa. Ale już jest lepiej. Wczoraj czekała na wizytację w szpitalu i możliwe że w piątek wyjdzie.

Tośka to może zrób jutro tego teściora z porannego.

O ludzie!!! :szok:
Pajeczko,zaciskaj nogi i wracajcie tu do nas w dwupaku!!!

Cześć Dziewczyny :) witam przy kawie :)

oby się zgubiła na dobre :)

Dobrze powiedziane!!! Niech idzie tam gdzie na nią czekają!

cześć olkale :-)

czy ktoś ma link do tej aukcji missiiss gdzie wystawiła tą sukieneczkę, którą sama zrobiła ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
właściwie to nic konkretnego...ogólna słabosc, ze nawet reką mi się nie chce ruszyć...tak jakbym miała być za chwilę chora, ale wiem, ze to nie to...wstaję niewyspana i najlepiej bym położyła się do łóżka i pospała jeszcze...głowa lekko łupie, szczypią oczy jakbym miała temp...no i ogólnie leniuch...do wszystkliego się muszę zmuszać, nawet do tego żeby paznokcie wypiłowac :) najlepiej tylko bym lezała, a tu do pracy muszę sie ruszyć :(

poza tym cycki mnie bolą dosć mocno, jakby były trochę spuchniete i trochę (nie zawsze) podbrzusze na @...ale jeszcze 6 dc

nie macie czasem jakiś tabletek na lenistwo

wystawiam dzisiaj swoja sukieneczke i opaske na allegro :) moz ebuciki jeszcze dorobie :)

Podrzuć linka! :tak: :-)

No właśnie ta pogoda także przygnębia.dziękuję za ciepłe słowa i piękną pioseneczkę kochana:) ja także chciałabym żeby mój M już wrócił a On jak na złośc musi dzisiaj stróżować w firmie;( widzisz słońce to mamy razem dzień płaczu.nie dobrze z nami;)

Jak to się mówi,Słonko - "w kupie raźniej"! ;-) :-p

dziewczyny przyjdzie przyjdzie juz na zakecie jest czuje to jakos "morko" mi się robi dziwnie ;/

Kurcze... Miałam identycznie przed samym przyjściem @... Cholerka! Schnij ci*ko schnij!!! :-D ;-)

reklama
Kochane własnie spojrzałam na suwczek...za 6 dni obchodzimy z moim J 11 rocznicę bycia razem...nawet nie wiem kiedy to minęło...to 1/3 mojego zycia...jak stare dobre małżeństwo :-D

Do góry