reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

właściwie to nic konkretnego...ogólna słabosc, ze nawet reką mi się nie chce ruszyć...tak jakbym miała być za chwilę chora, ale wiem, ze to nie to...wstaję niewyspana i najlepiej bym położyła się do łóżka i pospała jeszcze...głowa lekko łupie, szczypią oczy jakbym miała temp...no i ogólnie leniuch...do wszystkliego się muszę zmuszać, nawet do tego żeby paznokcie wypiłowac :) najlepiej tylko bym lezała, a tu do pracy muszę sie ruszyć :(

poza tym cycki mnie bolą dosć mocno, jakby były trochę spuchniete i trochę (nie zawsze) podbrzusze na @...ale jeszcze 6 dc

nie macie czasem jakiś tabletek na lenistwo

kochana a może to na fasolkę tak się robi - cycole podbrzusze i leniuch - wszystko się zgadza ;-)

Podrzuć linka! :tak: :-)

Jak to się mówi,Słonko - "w kupie raźniej"! ;-) :-p

Kurcze... Miałam identycznie przed samym przyjściem @... Cholerka! Schnij ci*ko schnij!!! :-D ;-)

suszarką ją potraktuje heheh żeby wyschła :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suszarką ją potraktuje heheh żeby wyschła :)
:) dobre...uśmiałam się :) jak do mnie przyjdzie to spóbuję Twojego patentu :)

O tym samym pomyślałam...i do tego jeszcze takie wahania nastroju...może to właśnie nie przesilenie a fasolka ;-) &&&

:) ale nie ma się wkręcać...cycki to zaden znak u mnie...bolały też w innych miesiacach...a nastroje to też żaden znak...choć nie powiem, ze jakaś taka tkliwa si,ę zrobiłam, stale płakać mi się chce...

wczoraj właczyłam sobie audiobook Anię z Zielonego Wzgórza :O tak dla przypomnienia dzieciństwa...moja babcia mi to zawsze czytała...to co chwilę płakałam, przy książce też hihihihinie ma jak to zacząć wmawiać sobie ciażę :)...jestem na dobrej drodze ;)

no ja niestety też zbiram się do pracy...bozie jak mi się nie chce :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:
:) ale nie ma się wkręcać...cycki to zaden znak u mnie...bolały też w innych miesiacach...a nastroje to też żaden znak...choć nie powiem, ze jakaś taka tkliwa si,ę zrobiłam, stale płakać mi się chce...
wczoraj właczyłam sobie audiobook Anię z Zielonego Wzgórza :O tak dla przypomnienia dzieciństwa...moja babcia mi to zawsze czytała...to co chwilę płakałam, przy książce też hihihihinie ma jak to zacząć wmawiać sobie ciażę :)...jestem na dobrej drodze ;)

No to sobie nic nie wmawiaj, ale na @ też nie czekaj! Oby cholernica nie przylazła. I wiele aspektów na to wskazuje że może fasolka.

reklama
Do góry