reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tośka zrob jutro tesira!!! trzymam kciuki mocno :)

mysza tak porownywalam z m oimi ciuszkami dl dzidzia i takie 56-60 nie pisze 62 bo jest ciut mniejsze na 62

a nie wiem czy bandzior wyweszy czy siurek jest czy pierozek :)

svensonka widze ze ciaze odczuwasz juz pelna para :) fajn ie :D
ja dzisiaj wstalam w nocy do kibla i az mnie taki strach naszedl jakbym byla w ciazy ... wkurzyl mnie ten dziwny stan..

Bedzie dobrze wiara czyni cuda!!!!!
Mnie od rana mdli i jajniki mi rozwala moja fasolka sie rozpycha haha w milimetrach ledwie zyje po nocy ciagle mi sie cos glupiego sni i ciagle mam leki masakraaa

Widzę że Ciebie też sny dopadły...ja nawet nie chcę pisać co mi się wczoraj śniło bo było to okropne, ale szybko powiedziałam facetowi coby się nie spełniło...i sam stwierdził że obrzydliwe.
Związane z macicą...

mysza no taka na chrzest :) tzn chyba musze sobie lalke kupic bo nie mam jak pryzmierzac a tak sucho na ubrankach to tak dziwnie ale na 62 rozmiar bedzie za krotka wiec tak 0-3 miecha tak mi sie wydaje :tak:

reklama
svensonka widze ze ciaze odczuwasz juz pelna para :) fajn ie :D
ja dzisiaj wstalam w nocy do kibla i az mnie taki strach naszedl jakbym byla w ciazy ... wkurzyl mnie ten dziwny stan..

no wlasnie przezywam wszystko 100 razy mocniej niz normalnie placze perfumy mi smierdza itp normalka w ciazy ale te strachania sa przerazajace jak leze na sofie i drzemie to otwieram oczy ze strachu co 20 minut i zaczynam sie trzas nie wiem o co chodzi ale boje sie cholernie ze moja fasoleczka bedzie znerwicowana jak ja
ciagle mnie cos wkurzaaaaaaaa

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry