reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam

mi @ sie właśnie skończyła, od dziś nowość w staraniach CLO przez 5 dni

najgorsze jest to czekanie, ale myśli trzeba mieć pozytywnie zakręcone po to jestem na tym forum Staranka by zostac Mamą 2010 :-)

pozdrówki

Ostatnia edycja:
reklama
Mysza mam nadzieję że ziółka dojdą jeszcze w tym tygodniu i będę je piła i jakoś mi z mózgownicy to ciągłe myślenie zejdzie na jajniki i pobudzi je do pracy- bo już normalnie leniwe są takie młode(czyt. jajniki) a takie leniuszki siedzą we mnie

no raczej niebylo chyba ze zdarzyl sie jakis 8 cud swiata ale watpie nawet niebede testowac teraz czekam tylko na @ zeby zaczac od nowa pic ziolka :-)
A jak tam dieta? Zaczelas dzisiaj?

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.

Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
Trzymam mocno!
I za rozmowe i za plemniczki, zeby dlugo zyly:tak:

Może i racja ale obie mają bardzo krótki staż małżeński więc napewno to były początki ich staranek.
My zanim w ogole ustalilismy, ze sie hajtami juz "dzieci robilismy". Z jakim rezultatem wiadomo:-(

Mysza mam nadzieję że ziółka dojdą jeszcze w tym tygodniu i będę je piła i jakoś mi z mózgownicy to ciągłe myślenie zejdzie na jajniki i pobudzi je do pracy- bo już normalnie leniwe są takie młode(czyt. jajniki) a takie leniuszki siedzą we mnie

Miał W. wysłać jeszcze w tamtym tygodniu, jak tylko wróci to go zapytam, bo przyznam szczerze że zapomniałam a on też nic nie mówił. :-)

Ostatnia edycja:

Trzymam mocno!

My zanim w ogole ustalilismy, ze sie hajtami juz "dzieci robilismy". Z jakim rezultatem wiadomo:-(
tak i musze powiedziec ze jestem zaskoczona bo wszyscy opisywali meki i wogole ze ciezko pierwsze dni ze masakra a ja dzisiejszy dzien normalnie znioslam niepowiem bo w brzuszku mi troche burczalo ale ogolnie czuje sie dobrze bo oprocz dietki to lukam witaminy zeby organizmowi niczego niezabraklo :-)ale czuje ze bedzie ok co prawda jedzenie troche mdle bo bez soli ale dobrze jest

a i dzis bylam na badaniu krwi z mezusiem hihi jutro pojde po wyniki bo dis mi sie niechcialo juz isc :-)

Miał W. wysłać jeszcze w tamtym tygodniu, jak tylko wróci to go zapytam, bo przyznam szczerze że zapomniałam a on też nic nie mówił. :-)
nie że ja Ciebie poganiam tylko dzisiaj mały smuteczek się do mnie zakradł i tak może właśnie te ziółka to moja jedyna szansa teraz? wiesz czase a prawie się uda bo coś odblokują czy szybciej dojrzeje

Trzymam mocno!

i to jest właśnie najgorsze niby nic poważnego nie dolega obydwojgu starającym się a rezultatu żadnego czasem nie widać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!
Zrobiłam dzisiaj kolejny test.
Z popołudniowego moczu, 3 dni przed terminem @....
2 kreseczki, ta druga ledwo widoczna, ale jest :tak:

Gratulacje Szczęściaro!!! Dużo zdróweczka dla Ciebie i Twojej Fasoleczki!!!
hej kochane :-)

musialam zajrzec nie moge bez was żyć !!!!

Prawidłowo!!!
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.

Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...

Nanusia trzymam mocno, bądź dobrej mysli, mnie się zdaje, że żołnierzyki Twojego M zniosa nawet Twoje przeciwciała więc będzie dobrze!!!

DSC08812..jpg

Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00 :D:D

I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA :)

Hej dziewczyny ;-)
No więc u mnie @ miała być 12 marca, dziś 15 marca @ brak - ale nadziei również brak :-( Robiłam 2 testy - oba negatywne :-( brzuszek boli, w "krzyżu" boli... i ani w te, ani we wte :no: Jak się nie staraliśmy to z cyklem było wszystko OK, a jak zaczęliśmy staranka to się musiało coś poplątać :-(
witam tak mi mniej wiecej sie tak stalo i nic dzisiaj dostalam okres nic z dzidziusia!ja mialam miec 5 marca dopiero dzisiaj dostalam @a zrobilam 2 testy i calyczas negatywne,prawdopodobnie i tobie tak sie zdazy,no ale trzymam kciuki!

reklama
Zobacz załącznik 225356

Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00 :D:D

I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA :)

Teraz doczytałam dopiero :-)

GRATULACJE!!! Życzę pięknych ciążowych miesięcy!

Do góry