reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ach nie pochwaliłam Wam się znowu byłam dzisiaj na zakupach humorek troszkę sobie poprawić i kupiłam sobie czerwone botki i do tego czerwoną torebkę i coś tak marzą mi się pasemka we włosach- a co tam jak szaleć to szaleć może wreszcie wiosna zawita do nas
No i jasne! dobrze dobrze :) nie ma to jak zakupy na poprawę nastroju. No i fryzjer to już wogóle!

a mnie coś w podbrzuszu świdrzy i świdrzy... pewnie @ już za zakrętem :dry:

reklama
ach nie pochwaliłam Wam się znowu byłam dzisiaj na zakupach humorek troszkę sobie poprawić i kupiłam sobie czerwone botki i do tego czerwoną torebkę i coś tak marzą mi się pasemka we włosach- a co tam jak szaleć to szaleć może wreszcie wiosna zawita do nas

Dawaj fotki! Ja uwielbiam czerwone buciki i torebeczkie :-)

Kurna ale się wkurzyłam...pożyczyłam koleżance ostatnio kasę i miała mi oddać 10 po swojej wypłacie...Pomijam fakt że dzisiaj jest 15...i zadzwoniła i powiedziała że odda mi tylko 1000zł a resztę w innym terminie. Jak ja nienawidzę takiego zachowania...Akurat nie potrzebne mi są teraz te pieniądze, ale nie daj bóg jakbym miała zaplanowane jakieś wydatki i czekała że ona mi odda zgodnie z umową, a ona taki numer wycina.
Nie wiem, ale chyba zadzwonię do niej jutro i powiem że nie podoba mi się takie postępowanie.

a czaruj niech przylazi ta wiosna :-)
No i jasne! dobrze dobrze :) nie ma to jak zakupy na poprawę nastroju. No i fryzjer to już wogóle!

a mnie coś w podbrzuszu świdrzy i świdrzy... pewnie @ już za zakrętem :dry:
nie mow chop...... :-)

Dawaj fotki! Ja uwielbiam czerwone buciki i torebeczkie :-)

Kurna ale się wkurzyłam...pożyczyłam koleżance ostatnio kasę i miała mi oddać 10 po swojej wypłacie...Pomijam fakt że dzisiaj jest 15...i zadzwoniła i powiedziała że odda mi tylko 1000zł a resztę w innym terminie. Jak ja nienawidzę takiego zachowania...Akurat nie potrzebne mi są teraz te pieniądze, ale nie daj bóg jakbym miała zaplanowane jakieś wydatki i czekała że ona mi odda zgodnie z umową, a ona taki numer wycina.
Nie wiem, ale chyba zadzwonię do niej jutro i powiem że nie podoba mi się takie postępowanie.
dobry zwyczaj-niepozyczaj ;-) ale tak serio to moze cos jej wypadlo moze akurat ma jakis problem troszke tez trzeba zrozumiec ale z drugiej strony tez mogla zadzwonic predzej i zapytac czy moze ci oddac w ratach bo cos tam..odrazu inaczej by to wygladalo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobry zwyczaj-niepozyczaj ;-) ale tak serio to moze cos jej wypadlo moze akurat ma jakis problem troszke tez trzeba zrozumiec ale z drugiej strony tez mogla zadzwonic predzej i zapytac czy moze ci oddac w ratach bo cos tam..odrazu inaczej by to wygladalo

O to właśnie mi chodzi...że potraktowała temat jako mało ważny i z góry założyła że tak może być.
Ponieważ to moja dobra koleżanka to zadzwonię do niej jutro i powiem jej co o tym myślę.

Wrócił właśnie mój W. stwierdził że ma złośliwą kobietę i wyszedł...

O to właśnie mi chodzi...że potraktowała temat jako mało ważny i z góry założyła że tak może być.
Ponieważ to moja dobra koleżanka to zadzwonię do niej jutro i powiem jej co o tym myślę.

powiedz mu żę to przez te hormony hihihihi

hahaha to idz ladnie go przytul i powiedz ze kobiecie w ciazy humorki sa dozwolone a stres i zlosc niewskazana :-) ok kochaneide spac bo rano musze wstac i troche spraw do pozalatwiania mam :-) i kochana juz sie niedenerwoj pamietaj ze ci niewolno sie denerwowac

reklama
ja też zmykam dobrej nocki- nie piszcie dużo bo nie chcę mieć za dużo do nadrabiania-bo jutro dyrka wysyła mnie znowu na szkolenie i wrócę po 18 ach jak ja bez was tak długo przeżyję?

Do góry