łapię i trochę takich i takich ale nie dziękuję żeby nie zapeszyćZobacz załącznik 225356
Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00
I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA
reklama
może i nr 1 jak i chyba na prostegeron(nie wiem jak to się pisze) maćku pije jeMaciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
Mysza84
Fanka BB :)
Maciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
To chyba te na drugą fazę.
a jeat taka przeciwko poronieniom doczytaj na ziołopijkachDziewczynki tęsknię za Wami, ale czas mi nie pozwala ani czytać ani pisac!!! Ściskam mocno!!! I niestety uciekam na dzis Papa
K
Kinga85
Gość
witam...
amerie gratuluję !
amerie gratuluję !
Maciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
No ja mam na druga faze cyklu, czyli produkcje progesteronu. Ale sa tez takie przeciw poronieniom. Moze te?może i nr 1 jak i chyba na prostegeron(nie wiem jak to się pisze) maćku pije je
ja lapie na chlopca !!! dziekowac :-)Zobacz załącznik 225356
Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00
I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA
albo te na 2 faze cyklu czyli na progesteron albo przeciw poronirniom ja tak mysleMaciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
reklama
ach nie pochwaliłam Wam się znowu byłam dzisiaj na zakupach humorek troszkę sobie poprawić i kupiłam sobie czerwone botki i do tego czerwoną torebkę i coś tak marzą mi się pasemka we włosach- a co tam jak szaleć to szaleć może wreszcie wiosna zawita do nas
Podziel się: