reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zobacz załącznik 225356

Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00 :D:D

I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA :)
łapię i trochę takich i takich ale nie dziękuję żeby nie zapeszyć

reklama
Maciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!

Maciuś ja owulkę mam z ostatniego monitoringu wynika, że pęcherzyki w naturalny sposób pękaja wychodzi tylko na to, że nie mogę ciąży utrzymac dłużej niż 2 tyg. Więc, które ziółka i jak je pić!!!
może i nr 1 jak i chyba na prostegeron(nie wiem jak to się pisze) maćku pije je

Dziewczynki tęsknię za Wami, ale czas mi nie pozwala ani czytać ani pisac!!! Ściskam mocno!!! I niestety uciekam na dzis Papa

może i nr 1 jak i chyba na prostegeron(nie wiem jak to się pisze) maćku pije je
No ja mam na druga faze cyklu, czyli produkcje progesteronu. Ale sa tez takie przeciw poronieniom. Moze te?

Zobacz załącznik 225356

Specjalnie zdjęcie tak ciemno robiłam, żeby chociaż troszkę było widać...
I przepraszam że dopiero teraz, ale padłam na pyszczek bo wstaję rano o 5:00 a wracam z pracy o 18:00 :D:D

I dziewczynki mnóstwo fluidków przesyłam....
UWAGA SKUPIAM SIĘ ....
NA DZIEWCZYNKĘ
I NA CHŁOPCA :)
ja lapie na chlopca !!! dziekowac :-)
albo te na 2 faze cyklu czyli na progesteron albo przeciw poronirniom ja tak mysle

reklama
ach nie pochwaliłam Wam się znowu byłam dzisiaj na zakupach humorek troszkę sobie poprawić i kupiłam sobie czerwone botki i do tego czerwoną torebkę i coś tak marzą mi się pasemka we włosach- a co tam jak szaleć to szaleć może wreszcie wiosna zawita do nas

Do góry