reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli jutro badanie na wrogość śluzu?
&&&&&&&& zaciśnięte mocno

No powiedzmy. Ten test ma wykazać jak długo po stosunku plemniki żyją, jeśli wogóle egzystują przy moich przeciwciałach przeciwplemnkowych. Wynik będzie jakieś 30min po badaniu, więc jutro wszystko już będę wiedziała. Obawiam się,że po tym badaniu nagle moje szanse na posiadanie maleństwa drastycznie zmaleją... jednak wciąż wierzę...

reklama
a ja sie zajelam haftowaniem jajek na wielkanoc wiec niemysle o tym tylko czasem ze ta @ moglaby przyjsc juz w 28 dniu to wtedy bede wiedziala ze cykle sie unormowaly albo zeby chociaz przyszla i tak szybciej chociaz o 3 dni ale zawsze to dla mnie 2 dni do przodu i 2 dni szybciej do boboseksow nastepnych :-)
szkoda ze ja nie umiem , uwielbiam czytac ksiazki ale ostatnio mnie to wkurza zreszta jak wszystko wiecie co ja naprawde nie wiem co sie dzieje , juz w pracy dluzej zostaje zeby myslami byc gdzie indziej

No powiedzmy. Ten test ma wykazać jak długo po stosunku plemniki żyją, jeśli wogóle egzystują przy moich przeciwciałach przeciwplemnkowych. Wynik będzie jakieś 30min po badaniu, więc jutro wszystko już będę wiedziała. Obawiam się,że po tym badaniu nagle moje szanse na posiadanie maleństwa drastycznie zmaleją... jednak wciąż wierzę...
widzisz i czasem od lekarzy słyszy się okrutną prawdę, a przecież ludziom się udaje mimo że czasem mają mieć 2% szans

kochane zmykam ,
m do domku jedzie jedzonko mu zrobie bo nabrechtałam sobie ze hej to teraz grzeczna musze byc
do napisania buziolki trzymajcie sie cieplutko :)

mysza a ty bylas juz u lekarza???;-)
Hej Ewela :-) a byłam w zeszłą środę u mojego nowego ginka...fasoleczki nie było jeszcze widać, ale na samym początku mi to powiedział że tak będzie, bo moja ciąża jest ze względu na późną owulkę młodsza o jakieś 10 dni. Następny wizyta w najbliższy piątek i już się nie mogę doczekać.
A jak u Ciebie samopoczucie ?1? Kurka u Ciebie już 9tc... wow

Witajcie kochane wieczorową porą...
wpadłam na chwilkę poczytać co u Was.

Agutka i Tośka testujcie rano! Będę trzymać &&& może to na fasolkę te brzuchy dają się we znaki a nie na @.

może wreszcie wpłyną do nas nowe dobre wieści bo coś ostatnio małpowo się zrobiło na wątku

Hej Ewela :-) a byłam w zeszłą środę u mojego nowego ginka...fasoleczki nie było jeszcze widać, ale na samym początku mi to powiedział że tak będzie, bo moja ciąża jest ze względu na późną owulkę młodsza o jakieś 10 dni. Następny wizyta w najbliższy piątek i już się nie mogę doczekać.
A jak u Ciebie samopoczucie ?1? Kurka u Ciebie już 9tc... wow

Witajcie kochane wieczorową porą...
wpadłam na chwilkę poczytać co u Was.

Agutka i Tośka testujcie rano! Będę trzymać &&& może to na fasolkę te brzuchy dają się we znaki a nie na @.
mysza jak tam na L4 wypoczywasz, szefostwu już sie pochwaliłaś? a zespołowi w pracy też-pewnie mega duże gratulacje były?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już na wolnym jestem od listopada...i w sumie po stracie nawet nie informowałam zbyt wiele osób, tylko moją serdeczną przyjaciółkę z pracy... :-)

malpowo i handrowo......

Tak jak po burzy świeci słońce...tak po @ przyjdą fasoleczki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry