każdy tak mowi bo wstydzi sie przyznac ze długo sie starał a po za tym to osobite dlatego każdy gada że za 1 razem nieprzejmoj sieSevensona gratulację :-):-):-)
Ale mam dzisiaj doła dzisiaj się dowiedziałam że dwie koleżanki z pracy są w ciąży i udało im się za pierwszym razem a ja tyle czasu czekam na swoją fasolkę i nic z tego:---(
reklama
no raczej niebylo chyba ze zdarzyl sie jakis 8 cud swiata ale watpie nawet niebede testowac teraz czekam tylko na @ zeby zaczac od nowa pic ziolka :-)
ja tez czekam na cud , obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac ze sie nie dam dolowi i wogole ale to samo przychodzi kurka
w piatek do ginka i juz trzese gaciami
andzia25
Fanka BB :)
Może i racja ale obie mają bardzo krótki staż małżeński więc napewno to były początki ich staranek.ach tam ich słuchaj jak ci sie uda też wszystkim naokoło powiesz że za pierwszym razem-każdy tak mówi
Olkale a wiem to od nich
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.
Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
trzymammmm mocnooooo
czyli jutro badanie na wrogość śluzu?Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.
Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
&&&&&&&& zaciśnięte mocno
no hej słońce miło czytać...trzymam kciuki...daj znac jak wyniki chociaż...choć rozumiem chęci dystansowaniaHej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.
powodzenia
mi po ślubie też sie udało a teraz hm szkoda gadać więc to nie reguła jak widaćMoże i racja ale obie mają bardzo krótki staż małżeński więc napewno to były początki ich staranek.
Olkale a wiem to od nich
Może i racja ale obie mają bardzo krótki staż małżeński więc napewno to były początki ich staranek.
Olkale a wiem to od nich
a skad one moga to wiedzieć?
to czy staż krótki nie ma znaczenia...wiel par zaczyna przed ślubem...dla niektórych ślub jest formalnoscią
a ja sie zajelam haftowaniem jajek na wielkanoc wiec niemysle o tym tylko czasem ze ta @ moglaby przyjsc juz w 28 dniu to wtedy bede wiedziala ze cykle sie unormowaly albo zeby chociaz przyszla i tak szybciej chociaz o 3 dni ale zawsze to dla mnie 2 dni do przodu i 2 dni szybciej do boboseksow nastepnych :-)ja tez czekam na cud , obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac ze sie nie dam dolowi i wogole ale to samo przychodzi kurka
w piatek do ginka i juz trzese gaciami
reklama
Podziel się: