reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Sevensona gratulację :-):-):-)
Ale mam dzisiaj doła dzisiaj się dowiedziałam że dwie koleżanki z pracy są w ciąży i udało im się za pierwszym razem a ja tyle czasu czekam na swoją fasolkę i nic z tego:-:)-:)-(
każdy tak mowi bo wstydzi sie przyznac ze długo sie starał a po za tym to osobite dlatego każdy gada że za 1 razem nieprzejmoj sie

reklama
no raczej niebylo chyba ze zdarzyl sie jakis 8 cud swiata ale watpie nawet niebede testowac teraz czekam tylko na @ zeby zaczac od nowa pic ziolka :-)

ja tez czekam na cud , obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac ze sie nie dam dolowi i wogole ale to samo przychodzi kurka
w piatek do ginka i juz trzese gaciami

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.

Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...

trzymammmm mocnooooo :)

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.

Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
czyli jutro badanie na wrogość śluzu?
&&&&&&&& zaciśnięte mocno

no hej słońce :) miło czytać...trzymam kciuki...daj znac jak wyniki chociaż...choć rozumiem chęci dystansowania ;)
powodzenia

ja tez czekam na cud , obiecalam sobie ze nie bede sie nakrecac ze sie nie dam dolowi i wogole ale to samo przychodzi kurka
w piatek do ginka i juz trzese gaciami
a ja sie zajelam haftowaniem jajek na wielkanoc wiec niemysle o tym tylko czasem ze ta @ moglaby przyjsc juz w 28 dniu to wtedy bede wiedziala ze cykle sie unormowaly albo zeby chociaz przyszla i tak szybciej chociaz o 3 dni ale zawsze to dla mnie 2 dni do przodu i 2 dni szybciej do boboseksow nastepnych :-)

reklama
Do góry