SkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ciąży, poradniki kobiece tam jest wsio za free i nawet mozna napisac pytasnie do eksperta i odpowiada tylko ze ta stronka narazie sie rozkreca widaczabka
pisałas o jakiejs stronce bezpłatnej z wykresem, co to za strona?
reklama
dzieki własnie sie zalogowałamSkarbMamy - Wykres cyklu kobiety NPR, karta ciąży, poradniki kobiece tam jest wsio za free i nawet mozna napisac pytasnie do eksperta i odpowiada tylko ze ta stronka narazie sie rozkreca widac
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzieBędzie dobrze kochana :-) pamiętaj że masz nas pomożemy przetrwać czas bez mężusia
Trzymam kciuki
Hej żabciu Ty krejzolko nasza :-)
mnie też korki nie kręcą ale żeby dorobić trzeba
Dziewczyny wiecie co się dzieje z Robin ?? dawno jej nie było u nas
a jaki masz nick????dzieki własnie sie zalogowałam
holerka cos popsolam chyba caly dzien dzis niewidze mojej tabeli :-( rano widzialam wpisalalm dzisiejsze dane a teraz nic pustat tablica
Ostatnio edytowane przez moderatora:
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzie
żabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku
hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihiżabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku
Otoz to!hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihi
kameleon1610
Aktywna w BB
Svensonka to mnie zszokowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z tego co pamiętam kiedy tu byłam i czytałam,to pisałaś że z przytulanek nici z powodów rodzinnych,musiałaś jechać do Polski akurat w dni płodne....no to kochana udało się!!!!!!!!!!!GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEzazdroszczę,bo ja to się starałam regularnie w dni płodne a wyjdzie albo bobo albo @,a raczej to drugie bo mam typowe objawy heh,które mnie myliły jak zwykle...poza tym wiele lasek pisze że mają tak obfite śluzy że aż płynie,a u mnie susza....sama jestem jużskołowana tymi objawami,i naprawdę nawet gdybym chciała coś mądrego napisać w tej kwestii to nie mogę,bo moje ciało już 2 razy mnie oszukało,i objawy typowe byly jak najbardziej tymi na @
hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihi
Otoz to!
nie wiem czy mi wyjdzie takie mam założenie - mam nadzieje ze dotrwam do końca cyklu w tym postanowieniu testu napewno nie kupie w tym miesiacu
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Licytujemy sie? Ja jestem tu najdluzej, a moje staranka trwaja juz prawie poltora roku...;-)
Jesteś,ale obstawiam,że długo tu nie pobędziesz,jako staraczka. ;-) Raczej już jako "ciężarówka". :-)
GRATULACJE agutka ZG !!!!!!!!
Że niby ja?
hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihi
Dokładnie.
Idę do Męża. ;-)
reklama
taki jak tutaj...jeszcze uzupełniam ten cykla jaki masz nick????
w sygnaturze wpisałam link do wykresu...zerknijcie i powiedzcie co o nim sądzicie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: