reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Będzie dobrze kochana :-) pamiętaj że masz nas pomożemy przetrwać czas bez mężusia :tak:

Trzymam kciuki

Hej żabciu Ty krejzolko nasza :-)

mnie też korki nie kręcą ale żeby dorobić trzeba

Dziewczyny wiecie co się dzieje z Robin ?? dawno jej nie było u nas
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje:eek: no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzie

dzieki własnie sie zalogowałam
a jaki masz nick????

holerka cos popsolam chyba caly dzien dzis niewidze mojej tabeli :-( rano widzialam wpisalalm dzisiejsze dane a teraz nic pustat tablica :eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje:eek: no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzie

żabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie :tak: będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka :tak: ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku :tak::tak:

żabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie :tak: będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka :tak: ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku :tak::tak:
hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihi:laugh2:

Svensonka to mnie zszokowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z tego co pamiętam kiedy tu byłam i czytałam,to pisałaś że z przytulanek nici z powodów rodzinnych,musiałaś jechać do Polski akurat w dni płodne....no to kochana udało się!!!!!!!!!!!GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEzazdroszczę,bo ja to się starałam regularnie w dni płodne a wyjdzie albo bobo albo @,a raczej to drugie bo mam typowe objawy heh,które mnie myliły jak zwykle...poza tym wiele lasek pisze że mają tak obfite śluzy że aż płynie,a u mnie susza....sama jestem jużskołowana tymi objawami,i naprawdę nawet gdybym chciała coś mądrego napisać w tej kwestii to nie mogę,bo moje ciało już 2 razy mnie oszukało,i objawy typowe byly jak najbardziej tymi na @:crazy:

reklama
Do góry